Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben gÖremedım gÖster bakıyım koydun kaldırdın o zaman banane bende gÖrmek ıstıyom

ana kız gülerrrr öyle olmazzz ağardan sat azcık kendiniii
olurmu çidoşum.. zamane gençlerine bırakmak lazım seçimi.. onlar birbirlerini seçsinler gerisi kolay..
öyle altındır bileziktir.. istemiyoz.. yüzümüzü güldürsünler yeter... zaten insan sevdiğinin yollarına güller çiçekler böcekler döker..a.s.

hala yürüyüş yapıyomusun.dr. yap dedimki kız.artık dinlenmen gerekmiyomu.

Evet ÇıĞdem bende korktum Öznurdan pek cımrı Çıktı bende kızım olsa vermezdım baksana zıbın ıstedın korktu kıza Çapıtmı gıydırecek nedır

okumadım canım bir ara okurum maşallahh yaa detaylıya gittin dimi

kızlar bende çıkıkıcam.. sayfa değiştirdikçe yine başım dönmeye başladı.. bişey sorucam..

en rahat geçen hamişlik ayı hangisi... yani ben nezaman bu işin keyfini sürücem.. iple çekiyorum da...

Evet ÇİĞdem bende korktum Öznurdan pek cİmrİ Çıktı bende kızım olsa vermezdİm baksana zıbın İstedİn korktu kıza Çapıtmı gİydİrecek nedİr

evet evet canım bu kızıma hazır bezde almaz eski naylonlardan bağlarr vallaa

cıgdosum evet ayrıntılı usgydı cnm
ah gulerım ben hala rahata kavusamadım gulum mıdem bulanıo arada sabahalrı falan hele tukurugumu hıc sorma hala devam bugun dra sordum dr dedıkı bnm ablamda öle dedı yutunca kusuo hemen dedı ıns gecıcek bunlarda dedı ama bn dogurana kadar tukurucem galıba :roflol:

canım ben 2-3 kaftadır öyle kuş gibiyim ki göbişimi görmesem hamile olduğumu unutuyorum o kadar yani sende azz sık dişini 1-2 haftaya rahatlıycan inşallah

canım bu hafta son olması lazım artık snin için.en rahat da benim için 16 dan sonrası
şu an hamile gibi hissetmiyorum hiç.

Kızlar bende kaÇıyorummm hadı sıze ıyı sohbetler yada sızde Çıkın gıdın olmazmı

yani yok dediğim 4 aydan sonra kasık ağrıları karın ağrıları bel ağrıları çıkıyo
ben az bi fazla oturiim belim feci ağrıyo
çok ayakta dolaniim popoma kadar bacaklarım ağrıyo

nurtene katılıorum valla bencede yok öle bı ay hamıelelık bıtene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…