- Konu Sahibi EU3
-
- #11.881
olurmu çidoşum.. zamane gençlerine bırakmak lazım seçimi.. onlar birbirlerini seçsinler gerisi kolay..ana kız gülerrrr öyle olmazzz ağardan sat azcık kendiniii
Kızlar sİze doyum olmaz ben kalkıyom yemek yapıcam akŞama kocİŞle yemek yedİkten sonrada akŞam yÜrÜyÜŞe Çıkıcam ama ra sıra gelİrİm sİz fazla yazmayında geÇmİŞe takılmayayım olurmu
Ben gÖremedİm gÖster bakİyİm koydun kaldırdın o zaman banane bende gÖrmek İstİyom
hala yürüyüş yapıyomusun.dr. yap dedimki kız.artık dinlenmen gerekmiyomu.
len cıgdem gecmısı okumadınmı yıvrım bugun gıttım 358 grm bebegım maşallah cok hareketlı eller basındaydı ıkısıde vıdeo cektı dr bana verdı onuda cok tatlı ama renklı hemde kızz cokta yakısıklı hee D:
Evet ÇİĞdem bende korktum Öznurdan pek cİmrİ Çıktı bende kızım olsa vermezdİm baksana zıbın İstedİn korktu kıza Çapıtmı gİydİrecek nedİr
Evet ÇİĞdem bende korktum Öznurdan pek cİmrİ Çıktı bende kızım olsa vermezdİm baksana zıbın İstedİn korktu kıza Çapıtmı gİydİrecek nedİr
kızlar bende çıkıkıcam.. sayfa değiştirdikçe yine başım dönmeye başladı.. bişey sorucam..
en rahat geçen hamişlik ayı hangisi... yani ben nezaman bu işin keyfini sürücem.. iple çekiyorum da...
kızlar bende çıkıkıcam.. sayfa değiştirdikçe yine başım dönmeye başladı.. bişey sorucam..
en rahat geçen hamişlik ayı hangisi... yani ben nezaman bu işin keyfini sürücem.. iple çekiyorum da...
evet evet canım bu kızıma hazır bezde almaz eski naylonlardan bağlarr vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?