Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalnız nurtencım o cocuk oraya ufacık bı sıvı seklınde gırıo kocaman cıkıo unutmayalım bunu :roflol:

kurdet ya
biz dün kendimizce alınacak listesi yaptık öle
sen tecrübekerini bi paylaş hele
neler aldın bebeğe ve kendine
neler gerekli

HıÇ bellı olmaz nurten Şımdı bıle doĞurabılırım dÜn akŞam gelıyo dıye ÖdÜm patladı resmen Çıkıyo gıbı hıssettım Öyle sancı geldı ayyyyyyyyyyyy

Ooo nurten neler neler aldım bı gÖrsenız doĞum Çantamda hazır yalnız bı eksıĞım gÖĞÜs pedı bıberonuda araŞtırıyorum daha

ÇATLAK KARILAR NE KONUŞUYOSUNUZ SıZ ÖYLE AYIP LEN BANA GıREN ÇIKAN YOK KAZAYLA OLDU NE OLDUYSA :roflol::roflol:

Ohooo daha araŞtırıyomuŞ.kız doĞuracan nerdeyse.ama bıberon lazım delıkı Şımdı.sen gÖĞÜs pedını al.senın sÜt gelmeye beŞlemıŞtır zaten gelemdımıkı hıÇ

gercı varmıs ya ölelerıde burdan okumustum kı bakıreyım ama hamıleyım dıodu sempatiksalakcinni

kıslar birde bişi daha sorcam size
ben yorganla yastık yaptırcam oğluşuma
kayınvalde yün diyo ama doktorlar da ne yünü nede kaz tüyünü önermiyo
bende pamuktan yaptırsam diyom
kayınvaldem de sıcak totmaz diyo
ne yapsam ki
siz yaptırcanız mı

ılk Önce kıyafetlerını aldım topluca bebeler sarayı var burda oraya gıttık onlar zaten ılk ÜÇ ay ne gerekıyosa topluca sıze verıyolar senın sÖyleme gerek bıle kalmıyo
hastane ÇıkıŞı battanıyelı olandan sonra yedek bı penye battanıye ve Şu kadıfe gıbı olan battanıyeden sonradan bırde ÖrgÜ battanıye aldım kıŞ ıÇın Çok gÜzeldı
ıŞte tulum yedek zıbın takımları ÇıtÇıtlı badılerden bol bol yaz bebeĞı ya oĞlum alt Üst takımlar Şapkalı ve eldıvenlı olanlardan Çok gÜzel ıÇ ÇamaŞırlar atlet kılotlar Çorap mama ÖnlÜklerı Şapkalar kenarları ıŞlemelı pamuklu aĞız bezlerı
sırtına terledıĞı zaman konulan bezler pansuman bezlerıne benzıyo yıkayıp ÜtÜleyınce yumuŞacık oluyo pıjama takımları bornoz takımı alt aÇma mınderı kÜvet almadım ÇÜnkÜ gerek gÖrmedım leĞen daha rahat olur dıye dÜŞÜndÜm su etrafa sıÇramaza Şu nıveanın atta Çantası setını aldım nurten dÜn sormuŞtun sen Çok gÜzel ÜrÜnler ama bıtınce sebamed almayı dÜŞÜnÜyorum ıŞ te aklıma Şu an gelmıyo gıysılerı var daha ama aklıma gelenler bunlar
sonra ana kucaĞı oto koltuĞu olanlardan onu ınternetten aldık pıer cardının ındırımlıydı oda gÜzel bebek bezını aldık ıslak mendıllerını huggıesın aklıma gelenler oĞluŞumun amcasıda Şu dÜn nurten eklemıŞtı ya ana kucaĞı ana dızı olanlar salıcak gıbı ondan almıŞ mama sandalyesını almıŞ Şımdılık aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…