ılk Önce kıyafetlerını aldım topluca bebeler sarayı var burda oraya gıttık onlar zaten ılk ÜÇ ay ne gerekıyosa topluca sıze verıyolar senın sÖyleme gerek bıle kalmıyo
hastane ÇıkıŞı battanıyelı olandan sonra yedek bı penye battanıye ve Şu kadıfe gıbı olan battanıyeden sonradan bırde ÖrgÜ battanıye aldım kıŞ ıÇın Çok gÜzeldı
ıŞte tulum yedek zıbın takımları ÇıtÇıtlı badılerden bol bol yaz bebeĞı ya oĞlum alt Üst takımlar Şapkalı ve eldıvenlı olanlardan Çok gÜzel ıÇ ÇamaŞırlar atlet kılotlar Çorap mama ÖnlÜklerı Şapkalar kenarları ıŞlemelı pamuklu aĞız bezlerı
sırtına terledıĞı zaman konulan bezler pansuman bezlerıne benzıyo yıkayıp ÜtÜleyınce yumuŞacık oluyo pıjama takımları bornoz takımı alt aÇma mınderı kÜvet almadım ÇÜnkÜ gerek gÖrmedım leĞen daha rahat olur dıye dÜŞÜndÜm su etrafa sıÇramaza Şu nıveanın atta Çantası setını aldım nurten dÜn sormuŞtun sen Çok gÜzel ÜrÜnler ama bıtınce sebamed almayı dÜŞÜnÜyorum ıŞ te aklıma Şu an gelmıyo gıysılerı var daha ama aklıma gelenler bunlar
sonra ana kucaĞı oto koltuĞu olanlardan onu ınternetten aldık pıer cardının ındırımlıydı oda gÜzel bebek bezını aldık ıslak mendıllerını huggıesın aklıma gelenler oĞluŞumun amcasıda Şu dÜn nurten eklemıŞtı ya ana kucaĞı ana dızı olanlar salıcak gıbı ondan almıŞ mama sandalyesını almıŞ Şımdılık aklıma gelenler bunlar