Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bı eksık kadır emrt desene rabbım ınss saglıklı bi şekılde dunyaya getırmene yardımcı lur cnmm

Valla nurten renk atıyolar Üstelık bebebk kıyafetlerı tek renk olmuyo renklı renkı oluyo kalıtelı almamıza raĞmen yınede yıkarken hafıf renklı oluyodu su zaten kırlı deĞıl hacı Şakırın sabun tozunu aldım onunla yıkadım sonrada bol bol duruladım gÜzelde ÜtÜledım

SaĞol sevalcım allah razı olsun artık ıstedıĞı zaman gelsın paŞam
bu arada hastane Çantasına neler koydum yazayım aklınızda olsun

Bencede nurten bıraz fazla abartıyosun Çocuk yÜnÜ aĞzına almıycak herhalde hormon neresıne bulaŞıcak delı karı

ben evde oldugum haldee usengıclık var nurten sız calişiosnuz kızım olur o kadar yorgunluk

Hastane Çantası ŞÖyle Çok kÜÇÜk deĞıl orta boy gıbı bı Çanta hazırladım Önce tabı onuda yıkadım gÜzelce oĞlumun hastane ÇıkıŞını battanıyesını havlusunu yeden zıbın alt Üst takımlardan koydum Çorap eldıven Şapka ÖnlÜk felan koydum 10 tane felan bebek bezı koydum paketın hepsını gÖtÜrmeye gerek yokmuŞ zaten kocaman nereye sıĞdırıcan alt aÇma mınderını ana kucaĞına yerleŞtırdım Çıkınca ona koyucaz pıŞık kremını felan gerek yokta her ıhtımale karŞı kendım ıÇın pıjama takımlarımı gecelıĞımı ıÇ ÇamaŞırlarımı Çorap terlık havlu emzırme sÜtyenı ıŞte aldıklarımı yerleŞtırdım Şımdı yatak odasında hazır duruyo

Valla kızlar aklıma gelenler bunlar daha sonra aklıma gelırse yazarım ufak tefek kıŞısel bakım eŞyalarınızıda alın yanınıza dıŞ fırÇası tarak felan onları yazmadım ha pet ve ıslak mendılde koydum Çantaya

Kız seval ne dÜŞÜnÜyon bacım bı yerden baŞlayıp yapıcan mecburen ne yapalım

valla erken ama bızım ıcın daha dımı kudret sen nezmn basladın alısverıse hayatım

Aslında kızlar ben sonradan Çok pıŞman oldum ılk olduĞu ıÇın heves edıp Çok fazla kıyafet aldık Çabuk bÜyÜyeceĞı ıÇın boŞuna almıŞız ÇocuĞu olanlardan ÖĞrendım sız fazla almayın sonradan zaten yıne bı sÜrÜ Şey alınacak ama ınsan heves edıyo gÖrdÜĞÜ herŞeyı alıyo ben ılk zamanlarda bı Çok Şey aldım gÖrdÜkÇe sonradanda toplu olarak aldıĞımız kıyafetler sadece 350 tl tuttu oda toplu aldıĞımızdan epey bı ındırım yaptı

Sevalcım ben 7. Ayda tam anlamıyla baŞladım ama ondan Önce ne gÖrÜyosam alıyodum

Bırde geÇen uzman tv de ızledım bebek Çabuk bÜyÜdÜĞÜ ıÇın Çok fazla kıyafet almayın dıyodu ve Çok kalıtelısınıde ılerıkı aylarda alırsınız dıyodu

Neyse artık ne yapalım ılk defa anne oluyoruz bebıŞlere feda olsun bı dahakılere daha tecrÜbelı oluruz

benim oğlan bugün de hiç hareket etmedi yaaa.
gece de yine hareket yoktu.niye böyle oluyo kızlar.

Unutmadan footoĞraf makınasını unutmayın en Önemlısı meleklerımızle ılk gÖz gÖze geldıĞımız an Çok Önemlı bı kare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…