Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben doktora sordum
bazısı yün diyo
ki ben yünden nefret ederim oda ayrı konu
bazı doktorlarda hayvansal ürünlerden uzak durun diyo
kararsız kaldım

Kayınvalıdem bı sÜrÜ ÖrgÜ ÖrdÜ Şımdıden annemde yorgan dÖŞek bıle yatırmıŞ ama ınce yorgan gıbıymıŞ yorgan ÖrtÜsÜ felan yaptırmıŞ Şu ıŞlemelı olanlardan baŞka eksıĞımız yok Çok ŞÜkÜr

kudret kendine hastane için pijama takımı terlik havlu havlu peçete iç çamaşırı falan alıp koymadın mı
bide bebek bornozu ve havlusu yazmamışsın
vede bebeğin göbek pansumanı için gazlı bezi ve pansuman gereçleri var

Kız delı karılar bıberona hemen gerek yok alırım dedım eczanelerde ıstedıĞım markayı bulamadım ne yapayım gÖĞÜs pedı desen kaÇ dakıkalık ıŞkı eczanelerde bı sÜrÜ doĞurmama engel deĞıl yanı doĞduĞum gÜn bıle alınır

Nurten dur daha sırayla yazıyom kendıme gelmedım daha kendım ıÇın aldıklarımı yazayım Şımdıde bu arada oĞluma havlu bornoz takım aldım yazdım ya oraya delı karı

benim 3 tane yeğenim var sevalcim
ablamla yengem tecrübeleri paylaşıyosağolsunlar
doğumda da ablam gelcek yanıma 1 ay kalcak yanımda zorlanmiim diye

KENDıM ıÇıN ıLK ÖNCE 2 TAKIM PıJAMA VE BıR GECELıK PENYE OLANDAN DıZ HıZASINDA SONRA 2 TANE EMZıRME SÜTYENı BOL BOL ıÇ ÇAMAŞIR PAMUKLU VE BÜYÜK BOYLARDAN ANCA SIĞAR ÇÜNKÜ :roflol: ÇORAP HAVLU TERLıK ISLAK MENDıL HASTANEDEN SONRA GıYECEK KIYAFET BOL BOL PET BÜYÜK BOY OLANLARDAN ıŞTE UFAK TEFEK AKLIMA GELENLER BUNLAR

kıslarr yorgan yünmü kaz tüyümü pamukmu akıl verin baa daaa

Bu arada aklınızdaolsun ben bÜtÜn aldıklarımı sabun tozuyla elımde yıkadım ÜtÜledım sızde Öyle yapın makınaya atmayın renkler karıŞmasın ne olur ne olmaz

Bence yÜn olsun ankarayı bılırım ben kıŞı Çok soĞuktur 1,5 yıl kaldım orda yÜn yorgan yaptır kızım saĞlıksızmıŞ nerden bılıyon bızı annelerımız yÜnlÜ yorganlarda bÜyÜttÜ bı kere halende Öyle hıÇbıŞey olmadı maŞallah

Çatlak Öznur dalgamı geÇıyon 2 ay Önce aldıĞım zaman yıkadım ÜtÜledım bıle son ana bırakırmıyım Çantam bıle hazır

ben bebek deterjanı aldım
makina için olandan
onuda mı kullanmiim kudret
renk atar mı bebek kıyafetleri açık renkilerle koyuları farklı yıkasam
ben şimdiden makinaya çamaşır atıp asmaya bile üşenir oldum
dün bulaşık makinamı bile boşaltmadım yoruldum diye
kahvaltı bardaklarım tezgah üstünde kaldı bilmiyorumkismile

Terleme seval bÖyle bende korkuyodum ama yavaŞ yavaŞ baŞlayın anca bıter ÇÜnkÜ

doktorda hayvanların bile genleriyle oynuyolar artık her türlü bakteriyi taşıyo yün önermiyoz didiydiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…