Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun kızlar amın ınssss
nurten ne gusel kız vallla ben sınemayı cok sevmıom yaaa daral basıo benı orda D:

ben sinemayı severim
tiyatroyu daha çok seviyomda tatile girdi bu hafta ya
artıkın ne zaman bitcek bakalım

selam kızlarrrrr

vedacığım nasılsın canım nasıl geçiyor son haftalar Allah yardımcın olsun zordur bilirim
sağlıkla alırsın inşallah miniğini kucağına...

anam hijyenimm kıs eymencik ne büyümüş kalkmışş ta bakıyo bide naşallahh maşallahh

gunaydın kızlarr bugun ıkı senemızı dolduuouz evlılıgımızde rabbım ıns cnm kocmla bırlıkte cokkkkkkkkkk uzun senelerr yasamayı nasip etsınnn

sevalim rabbim sana eşine ve ahmetçike uzun sağlıklı ömür versin hep beraber 20 ci yılınızıda kutlarsınız inşallah

kıs nurten ne güsel yastık bunlar nerde satılıyoo kaça

alt açma minderi çiğdemcim o
hemde yerde yatırmak içinde bebeği rtahat olur
30 lira bizim burda fiyatı aynısının
bende alışverişte alcam bakalım kızılayda kaça bulcaz

ben memeğe gidiyom
kimsede yok kime diyosam boshayallersmile

selam kızlar.. Nurtiş alt açmalar süpermiş yaaa bende öyle istiyorum Allah nasip ederse .. Kudret gelmemiş sahi en önce o gelirdi evde olduğundan ay acaba doğumama mı gitti bende merak ettim bak..

kudret az önce aşağıdaydı ama okuyup gitti herhalde
kızlar istatistik kurumundan bir bayan geldi (her ay geliyorlar evrak dolduruyoruz bayan ilk defa geldi) bebeği falan sordu onunda 2 oğlu varmış biri 25 biri 19 yaşında ayyy büyüğü eloktronik mühendisiymişş ingilizcesi çok iyiymiş vs vs küçüğü üniye hazırlanıyormuş ayy kadın nasıl gururla anlattı evlatlarını içim gitti valla inşallah bizlerde evlatlarımızı en güsel şekilde okuturuz yetiştiririz bide giderken "Allah bir avazda kurtarsın evladını sağlıklı hayırlı önce anne babasına sonrada devletine milletine hayırlı vatan evlatlarından yapsın " dedi mest oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…