ay Kudret sana inanamıyorum karnın burnunda ha bugün ha yarın doğurcan sen rvi kaldırmışsın be gülüm. Amanın o ağırlıkla nasıl yaptın o işleri Maşallah... Camlar, vitrinler, halılar felan valla ben hamile olmasamda zor kalıyorum kaç günde üstünden... Amaaan komşularda bebeğini görmeye geliyorlar evini görmeyiversinler senden değerli mi...Alsaydın ya bir kadın bir günlüğüne canımm yorulmazdın senin dinlenmen lazım doğuma hazırlanman lazım malum çok yorulcan doğumda... kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kudretcim nekadannn heyecanlandım kısssss:)
bir avazda hayırlısıyla gelsin inşallah canım benimmmmmmm
valla ya daha dün gibiydi boshayallersmile
sevalim kısss bebişinin ismine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm tam benim isimlerim ahmet faruk harika ya çok mutlu oldum bu isme boshayallersmile
çiğdoşum nurtenim sizleride çokkk öpüyorummmmmmmmmm göbüşünüzden
bu arada benim eltim 2.ci bebişine hamile 2.ci yeğen geliyor bize boshayallersmile
Doktora gİttİk bu gÜn kontrolÜm vardı perŞembe tekrar gİdİcem bebİŞİm Çok İyİ maŞallah 3200 gr olmuŞ doktorum heran gelebİlİr dedİ en Çok 12 gÜne kadar doĞurmam lazımmıŞ Çİzelgede 20 gÜn yazıyo ya ona bakmayın hatta bİr hafta İÇİnde doĞursam İyİ olurmuŞ Öyle dedİ ÇocuĞun kİlosu fazla artmadan doĞurmam gerekİyo normla olması İÇİn bİ bakarsınız sunİ sancı verİrler bu hafta doĞuruverİrİm bellİ olmaz ay Çok heyecanlandımm
gerçekten bizi hep sevecekler mi acaba nurten.
ama çok komik oldummmm
göbeğimi yağlarken hele hem gülüyom hem yağlıyom
güldükcede daha bi oynuyo dışa doğru
ay sinir oluyom
banada geldi canım geçen hafta evdeyken geldi bi kitapçık o güzel tek kullanımlık pişik kremi şampuan birde ıslak mendil oda tek adet indirim çekide var tabi migros ve tansaşta nivea ürünleri için ha birde emziren anneler için bi tane bitki çayı çok aman aman bişey göndermemişler bari bir paket ıslak mendil gönderseydiler
valla hiç sorma nurtenim çok çatırdadım artık ne krem nede başka bişey kullanmıyorum göbeğimi görsen korkarsın daha önce hiç yoktu son aylar çıktı başbelası halen bile karnımı geriyolar sanki ama geçen tvde gördüm doğumdan sonraki çatlakları onaran bitkisel ilaçları felan söylüyolardı onu araştırıcam doğumdan sonra bi çaresine bakıcaz artık yoksa böyle gezemem hele denize felan hiç giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?