Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ay ay ne güzel ciciler bunlar bayıldım vallaha...

nurtişim kısmetse bende park yatak düşünüyorum bebişime.. acaba kullanışlımıdır.. kullanan arkadaşlar varmı düşünceleri neler acep.. öneriyorlarmı acep.. benim ev küçük (kiradayım) tek bir beşik alıcam yani.. onuda park yatak olsun.. (kapatınca çanta gibi oluyorlarmış) yarın öbürgün toplar kenar koyarım dedim.. yemde oyun parkuru gibi kullanırım diyorum..
bana özelden msj atsanıza kızlar.. tavsiye edermisiniz park yatakları..

gerçi kociş park yatağa karşı.. diyoki ''onun içinde junyırın canı sıkır" kaydirigubbakcemile3

gülerim hepimizin ortak düşüncesi park yatak canım bende alıcam bizim çevrede çok kullanan var memnun olmayan yok süsleride var cibinliği var oyuncakları var

Son düzenleme:
vedacığım nasılsın canım nasıl geçiyor son haftalar Allah yardımcın olsun zordur bilirim
sağlıkla alırsın inşallah miniğini kucağına...

SAĞOL CANIM BENİM İYİYM ÇOK HEYECANLIYIZ DOĞUMA ÇOK AZ KALDI BİZDE SENİ ÇOK ÖZLEDİK EYMEN ÇOK BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH TEYZESİ YER ONU

kudret nan biz de çatlamayalım.sen krem falan kullanmamıştın dimi
doğru dürüst.biz kullanırsak belki kurtarırız hee.

VALLA BİLEMEM ÖZNURCUM BEN İLK AYLAR SÜRDÜM AMA SON AYLAR ÇATIRDAMAYA BAŞLADIM BAŞ EDEMEDİM HALEN BİLE YIRTILACAKMIŞ GİBİ DURUYOR AMA HER İNSANIN CİLT YAPISI AYNI DEĞİLDİR MERAK ETME

gunaydın kızlarr bugun ıkı senemızı dolduuouz evlılıgımızde rabbım ıns cnm kocmla bırlıkte cokkkkkkkkkk uzun senelerr yasamayı nasip etsınnn

CANIM BENİM EŞİNLE BEBİŞİNLE NİCE MUTLU SENELERE İNŞALLAH HEP MUTLU OLUN RABBİM BİR ÖMÜR BOYU BİRLİKTE YAŞLANMAYI NASİP ETSİN

kıslar kudret gelmedi daha acaba doğurdumu ki kıssssssss

YOK BACIM HELE DOĞURMADIM GELDİM BURDAYIM

kudrettt doğurdun mu yoksamm

CANIM DOĞURMAK İSTİYORUM AMA DOĞURMADIM BU GÜN ÖLDÜM BİTTİM TEMİZLİK YAPTIM SALONU BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLEDİM PERDELERİ ÖRTÜLERİ YIKADIM CAMLARI SİLDİM VİTRİNLERİN İÇİNİ BOŞALTTIM YIKADIM SANDALYELERİ MOBİLYALARI BAŞTAN AŞAĞI SİLDİM ÜTÜMÜ YAPTIM YERLERDİ HALILARDI DERKEN ANCA FIRSATIM OLDU MALUM DOĞUM YAKIN GELEN GİDEN EV PİS DEMESİN ŞİMDİ KOCİŞİ BEKLİYORUM PERDELERİ ASICAK :teselli:

gülerim hepimizin ortak düşüncesi park yatak canım bende alıcam bizim çevrede çok kullanan var memnun olmayan yok süsleride var cibinliği var oyuncakları var

EVET ÇİĞDEMCİM BENDE PARK YATAK ALDIM BENİMDE ÇEVREMDE HEP PARK YATAK ALIYOLAR BENDE ALDIM KANZDAN ÇOK GÜZEL KULLANIŞLI YATAK ODAMA YERLEŞTİRDİK Bİ ARA RESMİNİ ÇEKİP BURAYA KOYARIM

Kızlar bu gÜn ara verdıĞım vakıt yazdım merak etmeyın dıye elektrıkler kesıldı yarım kaldı sonrada ıŞe daldım ama sızde yazmamıŞsınız tembeller tpık bomboŞ kalmıŞ

anam anam vay topikin başına gelenlerrr sahipsiz öksüz yetimm kaldııı gittti karılar gittti yazmaz olduu vayyy vayyy

kıslar çok yoğundum yaa ancak gelebildim.
sizde pek sohbet etmemişsiniz zaten.
yaın çalışıyomusunuz.

ay Kudret sana inanamıyorum karnın burnunda ha bugün ha yarın doğurcan sen rvi kaldırmışsın be gülüm. Amanın o ağırlıkla nasıl yaptın o işleri Maşallah... Camlar, vitrinler, halılar felan valla ben hamile olmasamda zor kalıyorum kaç günde üstünden... Amaaan komşularda bebeğini görmeye geliyorlar evini görmeyiversinler senden değerli mi...Alsaydın ya bir kadın bir günlüğüne canımm yorulmazdın senin dinlenmen lazım doğuma hazırlanman lazım malum çok yorulcan doğumda... kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kudretcim nekadannn heyecanlandım kısssss:)
bir avazda hayırlısıyla gelsin inşallah canım benimmmmmmm
valla ya daha dün gibiydi boshayallersmile

sevalim kısss bebişinin ismine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm tam benim isimlerim ahmet faruk harika ya çok mutlu oldum bu isme boshayallersmile

çiğdoşum nurtenim sizleride çokkk öpüyorummmmmmmmmm göbüşünüzden
bu arada benim eltim 2.ci bebişine hamile 2.ci yeğen geliyor bize boshayallersmile

amanda kimler gelmiiiişşşşşş
hoşgeldin hayatııııımmmm
Rabbim en kısa sürede sanada tatırır inşallah bu duyguyu canım
o kadar çok istiyorum ki tüm arkadaşlarımın da yaşamasını bunu
Allahım duy sesimizi Sen yoktan var eden Ol deyip olduransın
Bize bu annelik duygusunu yaşatıyosun sana şükürler olsun
Sen nilüfer kadriye canan olcay dilek seda isim arkadaşlarımızında yüzünü güldür Ya Rabbim Bana yaşattığın bu mutluluğun sevincin kat kat mislini onlarada yaşat Rabbim

AMıN

Son düzenleme:
nerdesinizzz yavvv sinirleniyomm heeeeeeee

opuyorumnanaktan bende seni seviyorum canııımmmmmmmm

ben çok araştırduım gülercim ya
kullananlar acayip memnun
benimde kayınvaldem hiç taraftar diil am aben kullancam kusura bakmasın
bence çok kullanışlı
hadi çok fonksiyonlu olmasını bi kenara bıraksak bile
katlandığpında küçücük oluyo
bi misafirliğe ve ya tatile gidince bile katla koy arabaya
bebekte rahat eder sende
ve ilerde zaten bebeklere büyük yatak alıncak o zamanda katlayıp koyarsın kanepe altına
bi sonraki çocukta çıkar kullan tekrardan
tabi benim şahsi fikrim bu yerimseniben

Kızlar bu gÜn ara verdİĞİm vakİt yazdım merak etmeyİn dİye elektrİkler kesİldİ yarım kaldı sonrada İŞe daldım ama sİzde yazmamıŞsınız tembeller tpİk bomboŞ kalmıŞ

anam her gün bi umut açıuyorum topiği belkim bebişimiz gelmiştir diye
karının doğurmaya niyeti yok yaaaaaaaaaa
kız fırlatsana şu çocu artıkın sen
bide haline bakmadan temizlik yapmış
Allah korusun yaaaaaa
kıs kudret ip felanda atla baride çabuk çıksın bebişimiz naniknanik

kıslar çok yoğundum yaa ancak gelebildim.
sizde pek sohbet etmemişsiniz zaten.
yaın çalışıyomusunuz.
,

EVEEEEETTTTTTTTT :a015:

he kıs sorma gitsin
kudret temizlik aşkıyla doğurcek delikafadulden

anacım gene yok kismecikler

bende yarın hastaneye gitcemmmm
efem büyümüşmü bakcam teyzeleri
özledim yavrumu
hele bide hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsada içime çeksem şöle mis kokusunu

:teytey: lorke lorke lorke lorkeeeeeeeeee
hanım hey lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Yenilmedim yanlızlığa
Bugün yine tek başıma sabahladım
Üzülmedim yoksun diye
Nasılsa bir gün gelir bende ağlarım

Anlatacak çok şeyim var bu gün sana
ıçimde duygularım susmak istiyor
Nedense ayrılıklar koyar insana
Bu gün canım seninle olmak istiyor

Yapraklar sonbahar günü hep açmak ister
ınsan sevince gözü görmüyor tanrım
Neden her güzel şeyin sonu hüsranla biter
Gözlerim ondan başka görmüyor tanrım
Onu alma yanımdan onsuz olmuyor tanrım

Zor geliyor insana kaçması dertli bir aşktan,
Zor geliyor başlamak her şeye, sil yeni baştan.

ıstemiyor, kendini boşluğa fırlatıp atmak,
ıstemiyor, eski bir aşkı tadında bırakmak.

Baktım o güzel yüreğini kapadın deli aşklara,
Zalim, beni attığın gibi atamam seni bir kenara

ınsan, unutur üzenleri,
Allah unutur mu hiç?

Hain, perişan gönüllere ilacım
Beni sende iç.

Umurunda mı bana verdiğin acının süresi?
Yüreğimdeki nefretin bile sana yok gidesi....

Arkandan ağladım ama,
Yalan oldu söylediklerin.
Maziden korkmadım ama,
Sıradan mı istediklerim?

Ne olursun uyma şeytana,
Çıkacak bak söylediklerim.
Beni zalim belledin ama,
Yeri cennet tüm meleklerin...

ay bilge ne yaptı acep yaaaaaaaaaa
ben bi mail atemona görürse tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…