ay ay ay ne güzel ciciler bunlar bayıldım vallaha...
vedacığım nasılsın canım nasıl geçiyor son haftalar Allah yardımcın olsun zordur bilirim
sağlıkla alırsın inşallah miniğini kucağına...
kudret nan biz de çatlamayalım.sen krem falan kullanmamıştın dimi
doğru dürüst.biz kullanırsak belki kurtarırız hee.
gunaydın kızlarr bugun ıkı senemızı dolduuouz evlılıgımızde rabbım ıns cnm kocmla bırlıkte cokkkkkkkkkk uzun senelerr yasamayı nasip etsınnn
kıslar kudret gelmedi daha acaba doğurdumu ki kıssssssss
kudrettt doğurdun mu yoksamm
gülerim hepimizin ortak düşüncesi park yatak canım bende alıcam bizim çevrede çok kullanan var memnun olmayan yok süsleride var cibinliği var oyuncakları var
CANIM DOĞURMAK İSTİYORUM AMA DOĞURMADIM BU GÜN ÖLDÜM BİTTİM TEMİZLİK YAPTIM SALONU BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLEDİM PERDELERİ ÖRTÜLERİ YIKADIM CAMLARI SİLDİM VİTRİNLERİN İÇİNİ BOŞALTTIM YIKADIM SANDALYELERİ MOBİLYALARI BAŞTAN AŞAĞI SİLDİM ÜTÜMÜ YAPTIM YERLERDİ HALILARDI DERKEN ANCA FIRSATIM OLDU MALUM DOĞUM YAKIN GELEN GİDEN EV PİS DEMESİN ŞİMDİ KOCİŞİ BEKLİYORUM PERDELERİ ASICAK :teselli:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kudretcim nekadannn heyecanlandım kısssss:)
bir avazda hayırlısıyla gelsin inşallah canım benimmmmmmm
valla ya daha dün gibiydi boshayallersmile
sevalim kısss bebişinin ismine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm tam benim isimlerim ahmet faruk harika ya çok mutlu oldum bu isme boshayallersmile
çiğdoşum nurtenim sizleride çokkk öpüyorummmmmmmmmm göbüşünüzden
bu arada benim eltim 2.ci bebişine hamile 2.ci yeğen geliyor bize boshayallersmile
nerdesinizzz yavvv sinirleniyomm heeeeeeee
ay ay ay ne güzel ciciler bunlar bayıldım vallaha...
nurtişim kısmetse bende park yatak düşünüyorum bebişime.. acaba kullanışlımıdır.. kullanan arkadaşlar varmı düşünceleri neler acep.. öneriyorlarmı acep.. benim ev küçük (kiradayım) tek bir beşik alıcam yani.. onuda park yatak olsun.. (kapatınca çanta gibi oluyorlarmış) yarın öbürgün toplar kenar koyarım dedim.. yemde oyun parkuru gibi kullanırım diyorum..
bana özelden msj atsanıza kızlar.. tavsiye edermisiniz park yatakları..
gerçi kociş park yatağa karşı.. diyoki ''onun içinde junyırın canı sıkır" kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu gÜn ara verdİĞİm vakİt yazdım merak etmeyİn dİye elektrİkler kesİldİ yarım kaldı sonrada İŞe daldım ama sİzde yazmamıŞsınız tembeller tpİk bomboŞ kalmıŞ
,kıslar çok yoğundum yaa ancak gelebildim.
sizde pek sohbet etmemişsiniz zaten.
yaın çalışıyomusunuz.
ay Kudret sana inanamıyorum karnın burnunda ha bugün ha yarın doğurcan sen rvi kaldırmışsın be gülüm. Amanın o ağırlıkla nasıl yaptın o işleri Maşallah... Camlar, vitrinler, halılar felan valla ben hamile olmasamda zor kalıyorum kaç günde üstünden... Amaaan komşularda bebeğini görmeye geliyorlar evini görmeyiversinler senden değerli mi...Alsaydın ya bir kadın bir günlüğüne canımm yorulmazdın senin dinlenmen lazım doğuma hazırlanman lazım malum çok yorulcan doğumda... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?