Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki ta aşşaları alıyolar mı
yoksa sadece üstümü :kedi:

HoŞgeldİn gÜzel anne Özledİk maŞallah eymene allah nazarlardan korusun

bende özlüyorum sizleri
amin canlarım sağolun
inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın bebelerinizi...

Allah kolaylık veriyor annelere gerçekten normalde dayanılmaz bir durum opuyorumnanaktan

tüy dökücüyü sürüyon bekleme süresi var üstünde yazar
sonra spatulasıyla kazıyon
ama jiletten farkı yok 2 güne geri çıkıyo

ÇİĞdemcİm tÜy dÖkÜcÜ hİÇ kulalnamdım nasıl sÜrÜyosun kendİmİ dÖkÜlÜyo yoksa jİlet gİbİ felanmı

canım tüy dökücü kullanma o bölge hamilelikte çok hassas oluyor ben normalde kullanıyordum bi şey olmuyor ama hamilelikte son günler kullanmıştım hep tahriş etmişti...

ayna al karşına tek tüklerse eldivenle kopar bence

ÇİĞdemcİm tÜy dÖkÜcÜ hİÇ kulalnamdım nasıl sÜrÜyosun kendİmİ dÖkÜlÜyo yoksa jİlet gİbİ felanmı

kudretim sürüyon krem zaten bekliyon plastik spatulu var sürüyon onu kremle birlikte tüylerde gidiyoo ama bak kızlar sakıncalı diyoo onu bilmem canım ya olmadı jilet yap yada eşine ver o yapsın ne yapacan mecburiyetten

amanınnn hijyenim kıs koca adam olmuş kafayı kaldırmış da bakıyoo maşallahh maşallah
günlerin nasıl geçiyo canım bütün gün evdemisin senin sağlığın nasıl sezeryan sıkıntıların geçtimi normale döndümü hayatınız

hijyenim maşallah bebğin çok büyümüş.kilosu da çok iyi maşallah.sanki 3-4 aylık gibi geldi bana.

ablam yanımda sadece 5 gün kaldı 2 hafta içinde tümden normal hayatıma döndüm canım
Rabbime şükürler olsun şu an hiç bir sıkıntım yok kalan 6 kilo ve çatlaklarım hariç kafamçokkarıştı

dışarı çıkıyoruz ama havalar pek ısınmadı o yüzden daha ta coşamadık... olumunekankayizsmile

senin nasıl geçiyor

Nurten tabı aŞaĞılarıda alıyo ta poponu bıle alıyo onlar alıŞmıŞlar bu ıŞı bılıyolar akŞama kadar dÜŞÜnsene ayyyy

ay maşallah ya ev işi yemek yaparken zor oluyormu eymencik ağlıyormu
bizim bebişler kış bebeği olucak eve tıkılcaz valla sizin önünüz yaz eymencikte büyür ahh gezersiniz ne güsell

kızlar yemeğe gidecem.yoğundum yaaa
ama dönüşte yoğun olmayacam inşallah sizi bulurum.
çidoşum resimlerine dönüşte bakacam.

ay maşallah ya ev işi yemek yaparken zor oluyormu eymencik ağlıyormu
bizim bebişler kış bebeği olucak eve tıkılcaz valla sizin önünüz yaz eymencikte büyür ahh gezersiniz ne güsell

ağlamaz mı canım ya uyanıkken sırtı yere gelmeyecek bizim oğlanın basıyor yaygarayı
bende babasling aldım kangurunun hamak gibi olanlarından çok sıkıştım mı ona takıp hallediyorum işlerimi

öyle düşünme sizde bi daha ki yaz gezersiniz daha iyi parklara gidersiniz kocaman olmuş olur...
bizde tam hareketlenme zamanında eve tıkılmış olacağız
şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…