Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öznur sen glikoz testine gitcen mi
ben dün onuda yaptırdım
öyle tatlı yememe rağmen normal değerlerin bile altında çıktı
demekki yadiklerimizle alakalı diilmiş bu

bende 22 haftada giricem nurten şeker testine bizde ırsi yaşta var inşallah çıkmaz valla

hoşgeldin çiğdem
bayıldım ya aldıklarınaaa
ben daha bişicik almadım fındık kurduma,
ama başlıcam artık yavş yavaş
1 takım hastane çıkışınıntam setini alcam
gericini tek tek alcam

inşallah normal çıkar çiğdemcim
ay dün bi önce ki kontrolde verdiğim test sonuçlarımı aldım
rubelle testi yapılmış
anam bi baktım normal değer 10-30 arası diyo bende 117 çıkmış
kafayı yicektim
sonra doktora gidip sonucu gösterince doktor o senin bağışıklığın önceden kızamıkçık geçirmişsin bağışıklık sistemin iyi dedi
meğerse önünde antiside varmış
anti rubellaymış
ben deli pakize hemen celallendim telaş bastı beni neremle okuduysam kaydirigubbakcemile3

al canım al valla sen bizden daha ilerdesin senin daha çok alman lazım içli dışlı zıbınlar var beyaz bide içe giyilen alttan çıtçıtlı badiler en çok onlar lazım mış bel aldım bol bol beden beden çünkü göbeği dururken don giydirilmez bebişe tulum aldım kayınvalidemde alıyoo küçük çorap aldım tulumun içine giydirmeye bu gösterdiklerim sadece son aldıklarım bendekiler 1 havlu hurcu full doldurdu bi okadar kayınvalidemde var sağolsun o çok alıyo ince yelekler almış günlük battaniye için pamuklu kumaşlar almış ördükleri hariç

inşallah ya zaten benim ikiz olmasına rahmen kilom yan etkiler tesyler herşey normal çıkıyo doktor çok memnun gidişattan maşallah deyip duruyoo inşallah sonuna kadar böyle gideriz hepimizz sorunsuz bebişlerimiz doğar kıs nurten benim cimcime hiç tekme atmıyo bazen oturup kalkerken sanki sancı giriyo gibi anlık bişey oluyoo ama duruken yok bişey

oh güzel günlerde kullansın ecrinimiz inşallah cicilerini
bende ay başında başlıcam
bende dün hastane dönüşü kayınvaldeme gittim
hastane çıkışı giydirmem için sarı renk minnacık bi yelek örmüş görümcem
çok şeker bi görseniz
hastanede hemşireler özellikle sarı renk giyecek istedi benden kıslar heberiniz olsun
sarılıktan koruyomuş bebeği
ben hastane çıkışlarını sarı alcam
bunu bizim yengemizede demişler doğumda keşke sarı getirseydin diye
ben odanerden çıkmış demiştim
banada deyince kontrolde hemşire şaşırdım

daha erken acele etme çiğdoş kıss
hem kız bebekler tembe olurmuş anne karnında
bizde dün yorulduk bi oturduk
benimki başladı vurmaya ama nasıl
nerdeyse ağağı dışarı fırlıcak o derece
görümcemle baya izledik
göbeğimde çıkıntılar oluşturdu vurdukca gobeem hopluyoçok komikti

aa bunu bilmiyordum aslında doğru yenidoğan bebeğin yanına sarı mendil falan koyarlar bende sarıları götürüm cinsiyet belli olmadan aldıklarımızın hepsi sarıı hastane çıkışı daha almadım ben

çidoşum aldıkların çok güsel.güle güle giysin ecrincik.
nurten kız doğrumudur ki o sarı giydirme meselesi.

nurten kıs benimkide bazen çok tekmeliyo dışardan göbeğimde kalp atıyomuş gibi oluyo.
gündüzleri daha sakin ama.sabahları hiç sesi çıkmıyo geç uyanıyo herhalde.akşam biraz coşuyo gece yine uyuyoruz.

blmiyomki öznurcum ya
ben hemşire yalancısıyım
dün tansiyonumu ölçen hemşireyede sordum
bana diğer hemşire doğumu burda yapcaksan doğum çantana sarı bişiler koy dedi dedim
oda sarı olursa elbette daha iyi olur biz sarı tercih ediyoruz bebeği giydirirken dedi
hem ne kaybederiz ki sarı her bebeğe yakışıyo yani bence

kıslar ben müsade isticem
biraz işim var
dönerim geri bitince
hoşçakalıınnnnn

KISLAR bide bebeğin olduğu odada gündüz bile ışık yakılırr sarılık için ilk haftaa

kızım bak efecikler bize nispet yapıp tekme atıyorlar sende at annecim çatlasın efelerr hadi güsel kısımm benimm

çiğdem nan senin bebiş hareketlendimi

yok işte demin nurtene onu sordum oturup kalkerken bazen çok şiddetli anlık sancı gibi bişey oluyo karnımın değişik yerlerinde her seferin de onun dışında bazen bir tarafa yanaşıyoo acıtıyoo bide semsert oluyo orası başka bişey yok
senin ne zaman tam başlamıştı canımm

detyalıya nezaman girecen canım ve de nerde?
ben en hızlı tekmesini ilk 20+2 de hissetmiştim canım.detaylı ultrasondan döndüğümüz gündü.
herhalde rahatsız oldu ışınlardan.dr. da kızmıştır biraz pataladı bebişimi dönsün diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…