Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım benim yeğenim öyle olmuştu sezeryana gün aldılar akşam altıdaydı sabahtan hastaneye gittiler öğlen sonra bir fenalarmış hastanedeydi Allahtan ameliyathaneye zor yetişmişler bebek kakasını yapmış az kalsın zehirlenceklermişş

ayyy çiğdem demek doğruymuş şimdi daha fazla korkmaya başladım ne kötü bişey yavrum ya gelsede bizde rahatlasak oda

kız seval açık daha değişikmişsin güzeldin ama şimdi daha çok güzel olmuşsun maşallah allah nazarlardan korusun hamilelikte yakışmış

maşallah sevalin ne şeker olmuşsunn göbişte şeker olmuşş maşallahh maşallah

kızlar ya ben napıcam niye doğmuyo bu sıpa ipmi atlasam ne etsem temzilikte yapıyorum hişççç tın yok yeri rahat galiba birde daha tam aşağıda inmemiş kafa aşağıda ama iyice yerleşmemiş

kudretcim Allah korusun korkma bişi olmaz Allahın izniyle sen sürekli kontrol altındasın zaten
bebeğe bişey olmadan en kötü ihtimal sezeryan yaparlar.
oda öbür ihtimalden çok daha iyi
senin bebek gününü bekliyodur bence
çünkü normalde erkekler tam 9 ay 10 gün deyince doğar derler
doktorun kilosundan kaygılı heralde amabenim annem kardeşimi tam 9 ay 10. günde sancılandı doğurdu ve 3 kilo 900 gr dı
maşallah tombacıktı

kıslar ya bişi sorcem :kedi:
benim son 2 haftadır kalçama doğru kemiklerim ağrıyo
ve kutuma kadar geliyo acı
zavallı kutucum ağrıyo
sizdede varmı yaaaaaaaaa
oturup kalkarken baya acıyo
nette normal rahim ağırlaştıkca aşşa baskı yapar diyo ama
ben korkuyorum ya
erken açılma felen olur mu
kudret sende varmıydı bu

nurten doktor kilosu şimdi tam normal doğuma uygun diyo malum benim çatı biraz yukardan basık ya ondan kilosu fazla olursa zor olur diyo pazartesi tekrar çağırdı 3 günde bir gidiyorum artık ben belki hafta sonu doğururum diye tahmi ediyodum hayırlısı bakalım

anladım kudretcim
hadi hayırlısı o zaman canım
inşallah normal sağlığıyla sıhatiyle gelir fındık kurdu

evete nurten zaten onu hiç sorma sanki oraya iğne batırıyolar hele şimdi daha fazla ağrıyo o kadar baskı yapıyoki sanki çok çişim varmış gibi hissediyorum sürekli o yüzden normal merak etme ben şimdi daha çok çekiyorum ağrılı oluyo içerisi ağrıyo bende sanki bebek dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum

kızlar siz niye yazmıyosunuz aşağıda gözüküyosunuz hepiniz geçmişe daldınız diyicem ama geçmişte yokki

ay sağol canım rahatladım ya
daha çok erken diye telaşlanmıştım bende

anam hepsi çevrimdışı oldular healde
misafir gözüküyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…