Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktora da kızmıştır demek istedim.bebişimi patakladı birazcık çünkü.

nasıl patakladı kıss
ben haftaya kendi dr ma gidicem o bizi detaylı için yönlendircek nereye bilmiyorum canımm ama bir an önce gitmek istiyom çünkü hafiften kaşıntım var bide akıntım enfeksiyon falan oldum galiba zaten dr enfoksiyon testi yapacaktı diğer bebekten sebep 4 haziranda gidicektik ama dayanamam haftaya gidicem kısmetse

karnımı titretti bebek dönsün diye :)
enfeksiyon önemli canım idrar tahlili yaptır kültürü de.
dr. zaten akıntından alıp bakar.

karnımı titretti bebek dönsün diye :)
enfeksiyon önemli canım idrar tahlili yaptır kültürü de.
dr. zaten akıntından alıp bakar.

evet canım zaten dr demişti bir daha geldiğinde kan ve idrar tahlili yaptırcam diğer bebek vucuda enfeksiyon yayabilir diyee hatta 20 günde bir sürekli yaptırcakmışım artık testleri bakalım inşallah ciddi bişey çıkmaz

ben de idrar yaptırdım son gittiğimde.akıntıma da baktı ama pek özellik göremedim
bidahaki gelişinde yine bakalım dedi.

öznur kıss sizinişyerinde muhasebede başka öznur varmı ?

hayır canım başka öznur yok.
ben iş yetiştiriyom kızlar.hepinize iyi haftasonları şimdiden.öptüm.

aaaa ama ben geldim herkes gittiiii :çok üzgünüm:

bebişe sarı giydirme olayını annem hep söyler.. bebekler sarılık olmasın diye sarı giydirilirmiş.. hatta bebişiğinin üzerine (bebişi yatırdığımızda) sarı çember örtülürmüş.. hatta bana annem ilk çemberini al oyala dedi.. aslında ben sarıyı pek sevmem.. evde bi kırmızı (içinde sarı desenleri olan) bi çemberim var.. bi kına gecesinde koluma bağlamışlardı.. onu yapıcam bebişe..

çidoşum bu arada aldığın ciciler çok şeker.. allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.. hep birbirinden şeker hele bitanesine bittim.. hani uğur böceği gibi şapkası var.. onu giydirdiğinde tam uğur böcüğü olur senin bebiş..
o kıyafete bayıldım.. eğer kaybolursa bilki ben aldım

henüz ben bişiy almadım.. cinsiyeti bi kesinleşsin.. ozaman bak alıcam.. bitek babamıza süpriz yapmak için uğur böcücüklü emzik aldık başka bişiy almadık..
gerçi bebişime ördüğüm cicilerim var.. hep beyaaz örmüştüm.. hatta şuan bile (hamişlikten önce başladığım) beyaz hırkam var yarım iş olarak.. biraz baş dönmem geçsin bitiricem..
anneanesi örmüş zaten bi dünya renk renk hırkalar yelekler.. işlemeliler örnekli olanlar... daha bebiş gelmeden.. (annem çok hevesli) şimdide evde günlük kullanmaya battaneye dikiyomuş.. bana tlfda soruyo kenarına fırfır koyayımmı diye..

şu kudretçimim sorduğu tüy meselesine bende katılıyorum..
nurtişim gibi banada epilatör batık yapıyo ama yinede onu kullanıyorum çünkü başka hiç bişiy kullanamıyorum.. beceremiyorum..
ağda denedim.. her yeri yapış yapış yaptım bitane tüy çıkaramadım
ağda bantı denedim.. 3-4 tane aldı.. (ben istiyorum hemsini alsın bırakmasın)
tüy dökücü denemedim..
cilette de 1-2 güne hemen yeşeriyo ortalık hemde daha sıklaşıyomuş gibi geliyo..
o günler geldiğinde ne etçem heeeç bilmiyorum.. ama kuaföre gidemem burda temiz biyer yok..

şimdilik cilet yapıyom.. geçenlerde epilatörle kol altımı aliiim dedim.. bayılacaktım.. dayanamadım.. çok acıdı.. artık biraz bünyem kendini toparlasın.. yine eskisi gibi herbiyanımı yapıcam makineyle...

bide bebişin cicilerini hazırlarken ben çantayıda bi taraftan hazırlamayı düşünüyorum.. insanın her türlü hali var.. olur acil bi durum olur.. allah korusun kötü bişiy olur.. hemen alır çantayı çıkarız evden..

çantaya gecelik hasta bezi felan bişiyler koycam kendimede..

GÜnaydın nurtencım kız senın ne ıŞın var doĞumda sıranı bekle benım gıtmem lazım ılk Önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…