Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün 2 ye kadar çalışıyorum
2 de çıkıcam
pazar evdeyim ama artık sıkıldım yaaaaaaaa
işten çokmak gibi lüksümde yok mecbur 2-2,5 ay daha dayancam

anneler fedakr olur bebgıne ii biortam hazırlmak ıcıncalışman laızm böyle duusn tatlım ve moral bul:1hug:

anneler fedakr olur bebgıne ii biortam hazırlmak ıcıncalışman laızm böyle duusn tatlım ve moral bul:1hug:

öyle tabi canım
5 senedir bu günleri görebilmek için çabaladım
çok şükür Rabbim kısmet etti inşallah çok yakın zamanda seninde haberine oynıcaz burda Allahım o kadar büyük ki hep dua ediyorum

kadrişimle konuştuk...

geldim geldiiiimmm :hulya:

şimdilik öremiyom.. aslında tüpe başlamadan bi yarım hırkam kalmıştı yakadan başlanan beyaz..
ona bile dokunamadım daha.. az daha başdönmem düzelsin devam edicem..

bende hiç bişi örmedim ya
babaneyle anane sağolsun doldurmuşlar örgüyübende örmedeim naapcem okadar çok şeyi
onların ördükleri yeter
bi yarım banyo paspasım var ama bi türlü elime alamadım
yıllandı nerdeyse kaydirigubbakcemile3

şimdi birde kermese gidicem
orda da vardır muhakkak güzel şeyler
ordan güzel şeyler bulursam alırım
geliri kimsesiz çocuklara gidicekmiş kermesin hem sevapta olur

kirpi iptenmi örüyon... çok şık duruyo onlar

evet ya
dur bi bakem örneğine benzer bulursam resmini atem

öyle yap büyük sevap.. mutlak bebiş eşyaları vardır..

bana üst komşum bebiş lifi örüyo çok şeker.. lifleri çok seviyorum ben daha güzel yıkandığımı temizlendiğimi hissediyom liflerle.. bebişimide lifle yıkıycam.. gerçi ilk zamanda pamuklu küçük havlucuklarla yıkarım bastırmadan sonra life geçerim..

benden bi itiraf..... ben en çok bebişi yıkamaktan korkuyom.. ıslanınca çok kaygan oluyorlar ya düşürüsem.. tutamassam..

ahanda buldum
buna benzer bişi yapıyom
ama benim ortası krem rengi kenarlar pembe olcak içi de sarı aynen
benim banyomda pembe olduğundan pembe yapıyom

kirpi ipten mutfak kapısına tül yaptım bocuklarla süsledim. sonrada 2 yanlardan tuturdum.. kalan iptende tülün altına yani mtfak kapısının önüne paspas ördüm geçen yıl.. yanlız pırıltılı ipten örğüm için pırıltılar hep dökülüyo.. oyüzden çok kibar davranıyorum paspasıma.. elde yıkayıp kurutuyorum.. ama çok güzel duruyo.. hergören bayılıyo tüle ve paspasa

çok güzeeeellll güle güle kullan.. tabi bitirince.. doğuma kadar bitermi kıızzz.. bide ona klozet kapağı yaparsan çok süper olur

zaten tek yıkanmazki ilk zamanlar güler ya
benim ablam gelcek yanıma 1 ay felan
ondan sonrada eşim birlikte yıkarız diyo
kayınvaldemlerde yakın bize zaten onlarda gelir bana yardıma
sende hiç kimse olmasa bi 15 dk komşunu çağırırsın
suyunu falan dökmene yardım eder
korkma bebek bi doğsunda hayırlısıyla yıkaması kalsın emin ol o zaman 40 yıllık ustalar gibi yıkarsın bebeğini Rabbim kadınlara bölr bi özellik vermiş
doğumdan sonra cesaret geliyomuş korkma hiç

bitmek üzere aslında da
bi elime alabilseydim :)
kıs nasıl yaptın kapı süsünü bende bakem varmıdır nette
yada resmi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…