Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tuvaletle banyoya ayrı bi bölme açılıyo benim
kapı yok orda antreden direk sağa dönüş var orda tuvalet banyo kapısı var
o girişe düşünüyom öle bişi

komşumda öyle diyo.. bi komşumun 6ay önce torunu oldu o hep yıkamaya gitti.. beni çağır ben gelir sana yardım eder öğretirim diyo..

kocişte ben tutarım sen su dökersin diyo.. zaten göbeği düşene kadar kaorkarım.. sonra farklı olur.. alt almasıda yıkamasıda göbek düşünce kolay olurdur..

ayy göbüş demişken.. altını bağladıktan sonra göbüşü acıyomudur acep..

ay evettttttt.. nazar boncuklarına bayılırım zaten..

hem örmeside kolay bunun...

onun bezlaeri farkı güler
yeni doğan alcan bezi alırken
onlar özel oluyomuş göbeğe değmiyomuş
diğerlerinide geri katlersan onlarda değmez zaten ama ben genede yeni doğan almayı düşünüyom

kapı tülünün resmi nette varmı bilmem..
nasıl yaptığımı anlatayım..
önce kapı genişliğinde dört parmak genişliğinde bi şerit ordüm. sonra kapının boyunu metre ile ölçtüm. sonra ipi o metre kadar yere serdim. bitene kestim. o bana boy konusunda model oldu. sonra o boy modele göre ipi gidip gelip o boyda yere serdim. bi tarftan (tülün aşağı bakan tarafından) kestim. sonra bunu tığ ile ördüğüm şeridide yere koydum. bi tarafından tığ ile içinden geçirdim düğümler gibi yaptım. sonrada kapıya asabilmek için ördüğüm şerit bıyunda bir çıtaya o şeridi raptiyeledim. kapıya astım. yanlardan bağladım.

ben 10 boy ip kestim. iki kat olduğundan 20 oldular.. zaten aşağıya salındığında sarkan parçalar hep kıvrıldı çok güzel durdu..

geogleden biten buldum bide buna bak
[/URL][/IMG]

anladım canım
boncuklar da takılabilir sakal ipe aslında ara ara güzel olur

nurtişim bak nette ne buldum..kaydirigubbakcemile3 ben benim bebişe böyle bişiy alsam kociş beni camdan aşağı atar.. (ben fenerliyim bababımz beşiktaş) ama inadına bitane böyle hasatene çıkışı alıcam. kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]

kaydirigubbakcemile3
benim kocişte beşiktaşlı
bende galatasaraylıyım bende mi alsam kısss
derizki kocalara
hastaneden çıkarken sarı giydirilecekmiş
bunda da var sarı
ama beşiktaş renklerinde yok napalım kaydirigubbakcemile3

2demi çıkcan.. yemeğe gidip gelince zaman geçer

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay koptum gülmekten... çok iyi fikir.....:lepi:

nerden buluruz bunları acep.. burda takımların mağazalarıda yok.. LC waikiiki de varmıdır acep.. dur ben bu hafta dr a gittiğimde bi bakem..

13:45 çıkış saatim
cumartesileri
son 1 saat kaldı
ay cumartesi işte olmuyo haybeye getirtiyolar bizi buraya sinir oluyom ya

alışverişmerkezlerinde fenerium mağazaları var
orda vardır muhakkak ama her alışveriş merkezinde varmı bilmiyom bizim burdakilerin çoğunda var

burası ilçe pek bişiy yok burda. ama yinedebakıçam fena taktım ben bu fanatik bebiş olaylarına delikafaduldenalkisalkisalkis

senin baktığın kapı süsüne baktım az önce... bendemi yapsam napsam.. hazırları çok pahalı geldi bana.. evde kocişin silikon tabancasıda var.. yaparım gibime geldi.. gerçi ben aynısını yapmam.. farklı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…