Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guler hıc begenemedım cnm o ne öle hastane cıkısına bak ıgrenc böö :roflol:
bende bayılıom cocuklara gıydırıorlar ya tarafatar kıyafetlerı esımde bende gslı oldugmz ıcın sorun yok bızdee neler alcaz neler oglusuma gslıı dogustan fanatık olck ama bı dayımızda fenerlı koyu hemde oda kesın fblı yapar oglumu

pazartesı yuklerım sıze resım canlar hafta sonu kımse olmuo mlaesefff dugun fotolarını ay bı oynadım gene duramıom yerımde oturuom yoruldum dıe oglusum tekme atıo oda sevdı herralde oynamayı :d

ıyı akŞamlarrr nerdesınız koŞun sıze haberım var Çok Önemlıııııııııııııııııııııı

günaydın kızlar.
kudret doğurdun mu yoksa kız.niye yazmamışsın haberini.
insan böyle der gider mi hiç.

kudrettt yaa valla cok merak ettım heeee dogurmaya gıderkenmı yazdın kız yoksa :)

canım beim sağol Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla doğup büyümesi nasip etsin kıs ben yeğenime aynını alırım yeterki o ben kızım desinn kesin

gülerim nasıl güsel olmuştur yokmu resmi çok merak ettim benide mutfağın kapısı çıkardık küçük diye oraya metal rengi boncuklar almıştım ama kararmaya başladılar 1 yıl anca kullanırım daha kapkara oluyorlar yaparım oraya resmini koyarsan sevinirim valla

kıslar heralde kudret doğuma giderken yazdı ve gitti :)

neeee birimi doğuruyoo ay bana bişeyler oluyo bayılıyommmm akannehir

seval koy kıs düğün resimlerini nasıl geçti bide anlat bakalımm elti hanımm

ya dıjıtaldekı resımlerı atamıpm pcye attıgımda koyarımmm cok guseldı bol dans ettık oynadık :)

kızlar kudrert ne diycekti acep.. acep nişan felan mı geldi.. yoksam suyumu geldi... ayyyy eyvahedigeldismile

haydiyim bi dua edelim kudretime allah yardımcısı olsun diye:Saruboceq: .. kesin bu kızda bi haller var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…