Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şaka Şaka doktora gıttım bana neler dedı neler ayyy benı gÖrÜnce kız kudret sen halen doĞurmadınmı amanın dıyo hıÇbıŞey yok dedım oĞlanın rahatı pek yerındeymıŞ gÜnÜ tamam hafta sonuna kadar bekleyelım dedı cumartesı ÇaĞırdı tekrar ben sunı sancıyla normal doĞuramammı dedım olmaz yavrucum dıyo sunı sancıyla ılk doĞumlar Çok zormuŞ 3 gÜn hastanede beklıyomuŞsun rahım aÇılmıyomuŞ Çok zormuŞ ama bence rıske atmayalım dedı hafta sonuna doĞurmazsam artık kararınızı verın dedı sezeryan olucam galıba ÇÜnkÜ baktı halen sancın gÖzÜkmÜyo dedı rahatı pek yerınde gelecek gıbı durmuyo dedı ama gÜnÜ tamamlandıĞı ıÇın bÜyÜk rısk varmıŞ heran kakasını yapabılırmıŞ oda zehırlıyomuŞ bebeĞı ayyyy

amanın hafta sonun akadar beklettımı yıneee bnce cok oldu zaten yaaaa sezeryan falan alsaydı sonucta kakasını yapma rıskı var bbegın

Doktor ben sıze sezeryan olsun demem sızın kararınız sız ılle ısrar edersenız bekletırım ama oda bÜtÜn sorumluluk benım ÜstÜme kalır dedı ben Çok ÜzÜlÜrÜm dıyo rısk olduĞundan Çocuk oksıjensızz kalıp kakasını yapabılır ondan zehırlenebılırmıŞ allah korusun bunu dÜŞÜnerek hafta sonuna kadar kararınızı verın dedı bakalım bende tık yok daha

bencede kudret ya beklemek zararlı hep öyle diyorlar sonra acil sezeryene alıyorlar sen al gününü cmti sezeryan için hem 29 u doğum günün o güne kadar doğarsa doğar doğmazsa aldır gitsin bence canımm pazarda yatarsın pztsi eve bebişle iyi duruyon valla ben senin yerinde olsan 2 hafta önce aldırmıştım bile karnımda durcana kucağımda dursun göriyim dünya gözüylee

Ben cumartesı sınava kesın gırecem sınavdan sonra doktora randevum var orda bakıcak belkı hemen mÜdahale edecek belkıde pazartesı gel yapalım dıyecek ama Şımdılık 4 gÜn rahat olabılırmıŞım baktı sorun yok dedı sıvısı yeterlı gelıŞımı ıyıymıŞ rısk yok 4 gÜnlÜk belkı pazarada sınava gırerım bellı olmaz bu arada 3400 gr olmuŞ tosuncuĞum

Ayyyy dÜŞÜnsenıze en geÇ pazartesıne kucaĞımda mınık tostosum benı gÖrsenız doĞuracakmıŞ gıbı durmuyom valla Çok garıp bıŞey anlamadım valla

aynen cıgdemcım bende sneınle aynı fıkırdeyım valla hemen aldırrıdımmm

kıs benim yengem sezeryan için hastanedeydi söylemiştim ya saatini beklerken sen çocuk kaksını yapmış bide sancı fenalaşmışş ameliyat kıyafeti falan üstündeydi 2 kat aşağı ameliyathaneye zor yetiştirmişler ölücem sandım diyodu yengem düşün hastanedeyken

Öznurcum Çatım ıyı bebekte 3400 gr ama halen kılo alıyo tabı normal ıstedıĞım ıÇın doktor beklıyo bu gÜn rısklı gÜnlerı anlattı zaman verdı yıne 4 gÜn bekleyelım dedı sonra mecburen artık alıcaklar bende olsun dedım

anammm karıya bakın hele ne rahat bana afagan bastı kakayı duyunca hatun sınav diyo halaa amanınn başımızaa gelenler kıs kudretttt git yarın doğur çocuğu ne sınavı Allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…