Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar bugün feci işimvar
bi kaçamak yapim dedim geldim yanınıza

Öznurcum annem ankarada babam amelıyat oldu Şımdı bı kaÇ hafta sonra bÖbrekten sonra safra kesesınde amelıyat olucak rabbım can saĞlıĞı versın gerısı boŞ yeterkı babam ıyı olsun ben yalnız olsamda bıŞey olmaz erkek kardeŞımde hafta sonu askere gıdıyo hayırlısıyla aaa bırde bızım gelınde beklıyo son gÜnlerı onunda doĞumu benımle aynıydı

ana askere gidecek kardeşininmi eşi doğum yapacak ne kötü kıs bebişi görmeden gidecekk

Zaten nurten bu gıdıŞle ben topıĞe canlı baĞlantıdayken doĞurucam sız neŞterı suyu hazır edınde seval kes dedıĞımde gırıŞecek evel allah

oyyy kudretim herbişey biraraya gelmiş.babana geçmiş olsun çok.
sen de artık kayınvalideyle olacan,olsun o da anne.

gitmem gerek gacılarım
öpüldünüz hepiniz
of şu 2,5 ayımgeçseydide dinleneydim az
sabahtan beri bi kalite kontrol bi muhasebe bi sekreterlik mekik dokuyom
merdivenleri in çık helak oldum

Yok ÇıĞdoŞ askere kÜÇÜk kardeŞım gıdıyo o daha bekar benden bı yaŞ kÜÇÜk erkek kardeŞım var geÇen yaz evlendı eŞı 4 ay sonra hamıle kaldı Şımdı oĞluŞları olucak onlarında yıĞıt olucak adı hayırlısıyla

ay valla bn cok rahatımmm evde valla calişmak yok bişi yokk ohh keyıf bendee

yarında arkdslarımı gormeye gıdıcemm herhafta derslerımız oluo bızım bn hamıle kaldıgımdan berı katılamıorum cok özlemişlernbenı ve daha gormedıler hamıle hallerımı merak edıolar suprız yapcem onlaraa

seval hanım gez bakalım oooh.
sırf bu gezme işi için bende erken çıkmak istiyom izne.
diyorumki.35.haftamda izin alsam,doğuma kadar 5 hafta kalıyo
gezerim ben de kafama göre takılırım.

bide diyorumki.bu konuda akıl verin bana.nurten muhasebeci sen fikrini söyle özellikle.
yıllık iznimi doğumla birleştireceğim.ama diyorumki doğumdan önceki iznime ekleyeyim.
doğumdan sonraki iznime eklersem eğer.doğum iznim bittiğinde işten falan ayrılmaya karar verirsem
yıllık iznimi eklemezler uyuzluk olsun diye bakarsın.ne dersiniz.

peki ayrılmak istersem tazminatımı almam için bir yasal hakkım yok dimi.
onların insiyatifine mi kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…