Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdem benim kuzeninde 34 yaşında ilk çocuğunu doğurdu.
normal doğurdu hemi de.doğumu zor geçti ama dayandı zavallıcık.
hem ben de 31 olacam doğumumda.korkayımmı yane.

benim ki ne tekme ne kıpraşma arada sanki çok hafif kığırdıyo gibi o kadar bizde bu hafta dr gidicezde bakalım ne zaman eşimin işleri çok bide nakit sıkıntısı üst üste geldi detaylıya giricez bide tahlil halan 500 lük oluruz en ozz offf lazım olunca olmaz zatenn

gorende 45 50 yasında sancak senıı cıgdemcımmm :)) cok yaslı degılsın bacım

BıRDE KIZLAR ASLINDA NORMAL DOĞURMAYI ÇOK ıSTEMEMıN BAŞKA NEDENıDE ANNEMLER FELAN YOK YANIMDA BEN SEZERYAN OLSAM ZOR OTURUP KALKARIM BıR HAFTA BEBEĞıMLE ıLGıLENMEM LAZIM KUCAĞIMA RAHAT ALIP EMZıRMEM LAZIM KARNIM AMELıYATLIYKEN BUNLARI ÇOK RAHAT YAPAMIYCAM DÜŞÜNSENıZE KAYINVALıDEM VAR AMA ODA YAŞLI KIZ KARDEŞıM ANNEM OLSAYDI FAZLA DÜŞÜNMEZDıM EE SıZDE UZAKTASINIZ ŞıMDı AĞLATMAYIN BENı :çok üzgünüm:

ölemı dersın oznurr bende sırf vursun dıe öle yatıom :roflol:
kudret ya öle deme kuzummm ya bn zaten cok duygusalım hamılelıkte daha arttı aglarım valla hemen

Evet seval benımde aĞlayasım var Çok duygulanıyorum aılemı daha Çok yanımda ıstıyorum ama uzaktalar ne yapalım kader

ay kıyamam eşin yanında yardım eder sana üzülme senn benimde kimsem yok annem hasta ve gözleri çok az görüyoo kız kardeşim ablam yok Allaha şükür kayınvalidem var onunda şeker tansiyon arada inip biniyoo doğumda heyecandan fenalaşmazsa ona gidicem ben kısmetse söyledik geçen bizim ev 5 kat asansör yok o 2 katta caddeye daha yakın sana gelelim diye çok sevindi

KIZLAR ÇıZELGE BEN DOĞURDUKTAN SONRA NERELERE GıDıCEK MERAK EDıYOM 42 43 44 45 DıYE DEVAM EDER HERHALDE :roflol: :roflol:

ay kızlar yaa demeyın böleee yaa bnm annem yanımda olcak dogumdada dogumdan snra 40 cıkana kadarda bıraz kendı evımde bıraz annemde kalıcmmm bnm annemı gonderıyım sızeee yaaaa

kıs kudret Allah iyiliğini versin
bende sesin çıkmayınca doğurdun sandım seni
hatta seval neşteriyle gelcekti :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…