Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy kızlar Çok heyecanlıyım ne bıleyım alıŞtım bÖyle sabırsızlanıyorum zaman ne Çabuk geÇtı ne Çabuk doĞum zamanım geldı ŞaŞırıyorum bu arada bu gÜn eŞımle bayaĞı gezdık canım Çok hamburger ıstemıŞtı yedım o kendıne kıyafet felan aldı ben bu halde bıŞey alamadım oĞluŞumuzada chıcconun cam bıberonundan aldık emzık aldık Şımdı lazım deĞıl ama her ıhtımale karŞı kendımede gÖĞÜs pedı aldım sonunda arkadaŞım ÖnermıŞtı aklınızda olsun bebedorunkı Çok gÜzelmıŞ

KIZ DELı KARILAR DOKTOR 4 GÜN BıŞEY OLMAZ DEDı ONDAN RAHATIM ÇıZELGEYE BAKMAYIN SıZ ONA GÖRE 39+4 FELAN ONDAN KORKMUYORUM ÖYLE OLSA HEMEN ALALIM DERDı HERHALDE NORMALıNı BEKLEYELıM DEDı ONDAN SONRA MÜDAHALE EDECEKLER ŞıMDıLıK UFUKTA KAKASI GÖZÜKMÜYO :roflol: :roflol:

hala alışveriş diyo hamburger diyooo akannehir ay bana bişeyler oluyoo akannehir

AYYY DÜŞÜNSENıZE HAFTA SONU SINAVIN ORTASINDA BASIYOM ÇIĞLIĞI MıLLET BENı ÖLDÜRÜR VALLA ZATEN EŞıM KAPIDA BEKLEYECEK AMA BEN HER ıHTıMALE KARŞI AMBULANSTA GÖTÜREYıM :roflol::roflol:

şaka kız kudret merak etmiyon mu ben valla gelişimi tamamlansın gün mün beklemem çatlıyom şimdiden meraktan bebişim nasıl saçları gözleri elleri oyyy lokumumu çok merak ediyomm kokluyum istiyom göğsüme alayım sen nasıl duruyon

SaĞol Öznurcum ne gÜzel soĞuk kanlısın sende kız Çatlak ÇıĞdem zaten ben senınle eŞımı ne yapıcam onu dÜŞÜnÜyom korkak tavuklar ıkısıde bayılgan bunların

eşime diyom ki kısmetse hastaneden eve gelince soyucam bebişi her yerine bakıcam ayak parmağının tırnağına bile güsel kızım nasıl diye çatlak diyo üşütücen çocuğu giydir çabuk diyooo kaydirigubbakcemile3

Merak etmez olurmuyum hemde her gece rÜya gÖrÜyom doĞurmuŞum dıye sabah uyanıyorum nerde dıye etrafa bakıyorum o kadar etkısındeyım yanı

aaa kesin sezeryan ben doğuramam anamm öle açılıp yatamam oralara ağrı sancı her geçen parmaklıycak hayatta doğuramam nan zaten benim kemikler esnemez açılmaz yaş 34 yaşlıyım canlarım benn

deli çıgdemm senııı dua ette yaramaz olmasın bebişinnnn senınkı tekme atmaya basladımı cıgdosss
ozıcım senınkı ne durumdaa tekme konusunda

nen kaç yasında karılar doguruo normal hemde catır catır :roflol:
hos bende korkuom caktırmaaaa

benimki kıpraşıyo canım ama tekme atmıyo bugünlerde.
ben de şaşkınım zaten.2 hafta önce tekmelerle başladık.şimdi
sadece kıpraşmalar var.

Zaten bende nasıl dıye Çok merak edıyorum ellerı ayakları gÖzlerı nasıldır saÇları Çokmu bı sÜrÜ Şey hayal edıyorum ama normal doĞurma Şansım varken bunu kullanmak ıstıyorum bılıyosunuz artık Çok az ınsan normal doĞuruyo bence en saĞlıklısı hem bebeĞımımn gelıŞını canlı canlı gÖrmek ıstıyorum ılk aĞlayıŞını duymak ıstıyorum narkozlu narkozlu kesılıp bıÇılmek ıstemıyorum hem ben vıdeosunu ızledım Çok korkunÇtu sezeryan annemler hep sÖylerdı doĞumdan sonra ınsan dÜnyaya yenıden gelıyomuŞ Çok tatlı bı sancısı varmıŞ bebek Çıktıktan sonra bÜtÜn aĞrıların bırden son buluyomuŞ

oznurcum bnmkı öle ya sankı ıcımde donuoo gıbı ama tekmede atıooo cok degısık bı duygu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…