Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kadar ani gelmezki.
bilgisayarı terkedecek derecede bişey olmaması gerektiğini düşünüyorum.
telaşlandımı yoksa.kudret nan yavaş ol.suyu mu geldi yoksa oyüzden belki
de gitti.

kudret gitti.
kesin suyu geldi bunun.
bebiş tam 40.haftasını doldurdu.nekadan
dakik bi bebekmiş.

Amanın Kudret ayyyy demiş kaçmış acep bişi mi oldu ki.. Öznurcum birden suyu gelebilir olur yanii o kadar doğum hikayesi okudum burada gece bir anda gelen, sabah kahvaltı ederken gelen felan oluyor.. Sancı olup olmaması mühim değil sancı olmasa da su ve nişan gelirse doğum başlar. Çünkü bebeğin gelmesini önleyen mukus geliyor o nişanda.. O geldi mi bebekte geliyor... Ama oyun yapıyor bence bu kız yine bizeee... Zaten oyunsa ben alcam neşteri pamuğu gitcem yanına doğurtup gelcem...

kudret gitti.
kesin suyu geldi bunun.
bebiş tam 40.haftasını doldurdu.nekadan
dakik bi bebekmiş.

ay sahiden 40 haftası doldurdu dimi. Ama Kudret aslında 39+4 felan diyordu dün. Ama eli kulağındaydı zaten.. Eğer bugün gelmezse kesin doğurmuştur...

bizde geliriz seda

valla artık toplanıp gidelim bir doğurtalım gacıyı yaa iki ıkınmada çıkarttırı veririz valla boşuna hastanelere taşınmaz evde bir güzel doğurturuz. Sıcak su, bol bez alıp gidelim eğer gelmiyorsa biz getirtiriz bebeği.. Artıık bu kadar tembellik yeter burada dört gözle bekliyoruz.. Kız da değil ki naz yapsın... Ama bize kalmayacak galiba bu iş... Eee anladı tabii bebek biraz daha gelmezsem bu gacılar zorla alacaklar beni en iyisi ben kendi ayağımla tıpış yıpış doğayım demiştir kaydirigubbakcemile3

ay sıra bana mı geldi yani
ay ne güzellll
hyecanlandım şincik
şu 3 ay geçsede doğursam yaaaaaaaa

efet ya bu kadar ani gitmezdi bu ama tabii numaraysa onu bilemem biliyor ne de olsa tetikte beklediğimizi.. Ama geliyorsa eğer sağ salim gelsin ınşallah...

kıslar şimdi baktımda bende kudret gibi sınavda doğurcam
tahmini doğum tarihim 3 eylül en geç
bütler de 4-5 eylülde

herkese gunaydin hanimlar, ben yeni bir uyecigim.
kabul ederseniz bende katiliyorum :)
istekilere hayirli isler, evdekilere hos vakitler diyorum :)

sedacım sanmıyorum şaka olcağını
kudret şaka yapsa telaşlandırmazdı bu kadar bizi
şaka derdi hemen
aniden suyu falan geldi bizimkide panik oldu heralde
şimdi hastanenin yolunu tutmuştur bile

nıkıta
hoşgeldin aramıza canım
kabul etmek ne demek tabikide ederiz herkese açık bi topik bizimki :)
az kendinden bahsedermizin bize

nası kalmiim ki öznur
hafta sonu sınav var
vebirkere kitep yüzü açmadım ben
bir iki dersdi belki veririm oda verebilirsem

he kıs çiğdem nerde kaldın
bizimki bu sefer doğurcek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…