Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efet bende onu didim Nurtiş İnşallah sancıı önce gelmiştir daha kolay olur doğumu sancısız giderse suuy gelince bebek zora giriyor suni sancı verirler mecburen Allah çektirmesin bir avazda kurtarsın Rabbim...

kızlar bn anneme gıdıom sımdı yaa bana mutlaka haber verın tamam mııı numaramı bılıonuz

Kızlar çok merak etmeme rağmen gidiyorum derse oturmam lazım artık akşama kadar kalan 3 konumu bitirip istatistik tekrarlarına başlıcam akşama ders kalmasın. Zaten dursam da bir haber alamayacağım. Ne desek boş gelince kendisi anlatacak artık neler olduğunu onun gelmesi birkaç günü bulur ancak ayaklanıp oturur pc başına belkim dayanamaz gelir gelmez oturuverir. Ama şimdi bebeğinden başka birşey görmez gözü... Allah yardımcısı olsun....

benim 9 haftalık olmuştu ama bebekte gelişim durdu
5 haftalık kaldıkalp atışıda olmayınca ilk önce suni sancıyla düşük yaptırdılar bana
hemide bi dozla düşmedi iki doz verdiler
1 saat felen kıvrandım resmen
sonra da kürtaja aldılar
düşen düştü kalan parçaları temizlicez diye
yani doğal oldun hiç parça kalmasın diye yapmışlar öle didi doktor

nen kudret doguraamdınmı daha en sonunda nesterı aldırtıcksın elımee hee
cananım hg cnmmm

deli karılar ne ortalığı velveleye vermişsiniz canım sıkıldı ayyy dedim sonra bağlantı koptu yazamadım hemen doğurttunuz bile

Yok doĞuramadım seval ya ne yapayım gelmıyo ıkınıyorum ıkınıyorum yok hıÇbıŞey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…