Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay doğuma gittiyse eğer
Allah yardımcısı olsun
Allah bi avazda kurtarsın inşallah kolay doğumlar nasip etsin
inşallah istedği gibi normal doğurur alır mis kokulusunu kucağına sağ salim

ya şaka yapmaz heralde hepimiz hamileyiz anam Allah yardımcısı olsun kudretin teli varmı birinizde olmadı ararız akşam üstü

sevalde gitti
kıs yoksam bu neşteri alıp diyarbakıra yola mı çıktı acep kaydirigubbakcemile3

evet oznur sorma ya hıc kalkasım gelmıo yataktan hep yatasım var :)
len kudrett nırdesınnn yaaa
yenı gelen arkdsmz hosgeldın cnm

sedacım sanmıyorum şaka olcağını
kudret şaka yapsa telaşlandırmazdı bu kadar bizi
şaka derdi hemen
aniden suyu falan geldi bizimkide panik oldu heralde
şimdi hastanenin yolunu tutmuştur bile

Evet öyle artık sanırım gelmediğine göre.. Yoksa gelirdi şaka derdi bilir telaşlanacağımızı.. Ay burada yazarken hemen nasıl geldi suyu yaa.. Sancı gelse öyle hemen kalkacak kadar çok sancı gelmez.. Ay ben heyecanladım valla... Nurtiş kız sende finallere baksaydın ya hiç olmazsa belki 2 ders büte kalırdı onları da seneye verirdin yedin tüm seneyi. Bende daha çalışacağım bitemedi bir türlü bugün biecek İnşallah.. bende 2 derse pek çalşmadım soru bankasındna tekrar yapcam.. Bir de hasta olcma galiba üşüyorum kaç gündür evde elektirik sobası yakıyorum merkezi sistem bizim artk kaloriferleri kapadılar. Başımda ağrıyor ağrı kesici alcam bir kahve içcem açılırım belki. İlla sınav zamanı bir haller olur bana zaten. Bitse de kurtulsam...

burdayım gıtmedım cnm o hastaneye gıttmıstır hemen normal doguruck o cunku kımsede numarası yokmu bu kızın ya herkeın var bı onun yok onu neden almamıszkı sımdı arardık

anam ne sancı geliyodur şimdi doğum geldiyse

Önce sancı geldiyse suuy sonra gelirse daha kolay doğurur çünkü açıklık sancıların artmasıyla daha çok oluyor ama önce suyu gelince sancı hemen gelemeyebiliyor artması zaman alabilir... Yavaş yavaşta artabilir hızlı da olaibilir İnşallah fazla çekmeden bir avazda doğurur ya...

ay valla sırtımdan ter aktı canım benimm sancısı çok heralde ki yazmadan çıktı 1 sancı gelse sonra yazardı geliyo mertçikk amanınnnnnnnn akannehir kocişi bayılmışmıdır acep benim gibi panikmiş ya akannehir

kızlar dua edelım barı doguma gıtmıs olabılır cunku rabbım bı avazda kurtarsın inşşş

sedacım sen bile evde olduğun halde çalışamadım fazla diyosun
benim zamanımda olmuyoki
akşam 6,5 da eve gidiyorum yemek hazırla ye kaldır saat 9 oluyo
e bide hamileyim ağırlaştım oturunca kalkamıyorum ve yorgunluk çöküyo
hemen uzanma gereği hissediyorum öyle yani
çalışamadım anlıcaanız
aman be neyseeeeeeeee
bebişim iyi olsunda varsın bi yıl gitsin

bizde senaryolar bitmez kızlar.
en iyisi dua edip beklemek.
madem tel de yok artık kudret nezaman bize dönerse
ozaman öğreneceğiz.

soğukmu ki orası seda.burda biz yanıyoruz artık.

ya birkaç gün önce soğuktu yağmur felan yağdı ama ben üşüyorum dışarısı iyi... Normalde bu havada üşünmez ben bir ince triko üstüne de hırka giyiyorum bir de üstüne elektirik sobası yakıyorum gerçi bugün yakmaya lüzum görmedim ama içimden üşüme geliyor. Başımda ağrıyor. İnadına olacak ya son ana kalınca dersler muhakkak bişi çıkar zaten... Bugünde çalışsam daha birşey istemem... Akşam daha istatistik tekrarı yapcam kurs bitti. 3 konu kaldı tekrar sonra iki ders soru bankası tekrarı yapcam aradan çıksın onların tekrarı diye.. Yarında cumartesi günki derslerin tekrarını yapcam istatistiğn vize konularını geçmem lazım ooo daha çok işim var.... ama takatim yok...

Allahım bi avazda kurtarsın
inşallah su diilde sancı gelmiştir
önce su gelirse açılması çok geç olur suni sancuı verirler
oda pek fenaaaaa bişii
normal sancının 10 katı demişti doktor bana
ben suni sancıdan çok çektim kimse yaşamaz inşallah

benim zamanım vardı ama ben tembellik yaptım içimden hiç çalışmak gelmedi bugün bitiyor konular ama ucu ucuna işte yoksa çalışsaydım iki hafta kala bitecekti. Sende haklısın çalışında birde hamilelik zor oluyor ama kitap okur gib açıp okusaydın belki aklında bişiler kalırdı yada geçmiş yıl sorularını ezbeleseydin. Amaaan canım bebeğin gelsin de varsın okul uzasın bende eğer haziranda da hamiş kalamazsam daha öbir aya kalırsa benimdr öbür senem zora girecek vizelere giremicem belki de ve kalıcam son senemde napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…