Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off kıslar çok sıcak yaaaaaaaaaaaa
yemeğe gidicem birazdan gitmeden bi bakem size didiydim

günaydın gülerim
ya sen kudretin nosunu göndermişsin banada bende bakiye 0 telefonda arama yapamıyorum
öf meraktanda çatlıcam kudret nasıl acaba yaaaaa

nikita evet bi kısmımız hamile.esasen biz çift çizgiyi görmek isteyenler topiğinde yazışıyorduk
sonra bi kısmımız burda geyik bölümünde yazışmaya devam ettik.topiğimiz hamile olmak isteyenlerle başladı ve şimdi olanlar,bekleyenler buradayız.
sende varmı çoluk çocuk.yaş kaç?

bugün çok canım sıkkın...

akşam kociş aradı daha eve gelmeden dişçiden randavu al diye.. neyse aldım randavuyu gittik dişçiye..
yaaa bu erkeklerin canı nekadar tatlı.. geçen yıl aynı acıyı bana 1 hafta çektirmişti.. ben dişim çok ağrıyo dediğimde gece dolanıp durduğumda yat uyu geç diyodu.. beyfendinin dişi öğleden sonra ağrımız hemen dişçiye gitti..

bide dişçideki bayanla tanışıyoz.. moralimi bozdu.. göbüşünden çok memişlerin büyümüş dedi..mafoldumben ben zaten rahatsız oluyom memişlerimin büyümesinden iyice canım sıkıldı.. napiiim.. çok büyüdüüler işteee..senağlama

bide az önce sağlık ocağına gittim rutin takip için.. ordaki bayanda beni üzdü.. dediki.. tüp bebişlerde düşük riski vede erken doğum riski fazla olur..(altan işlem yapıldığı için) felan dedi... eve geldim harıl harıl nette bunun doğru olup olmadığını araştırıyorum.. tabiki yokmuş öyle bişiiiiy.. normal bir hamişlik gibiymiş.. zaten drumda hiçbişy demedi. olsa bi risk söylerdi dimi ama...

offff biri memiş büyümüş diyo.. diğeri düşük+eken doğum riski diyo offf..mafoldumben

Son düzenleme:
nurtişim bende arayamadım valla.. akşam kocişin dişiyle ilgilenmekten alamadık kntr..

ama bugün arıycam bişekilde.. çok merak ediyorum.. acaba nasıl sağlığı sıhati.. ağrısı sızısı varmı acep.. bebiş napıyodur..

ay gülercim halt etmiş o kadın
benim o kadar çok tüp bebekle hamile olup zamanında sağlıklı doğum yapan tanıdığım varki
hiçbiride erken doğum düşük olmadı
sapa sağlam doğum yaptılar
ikiz olursa biraz erken olabiliyo ama senin tek bebeğin korkma sen rahat ol
stres çok etkiler cimcimeni unutma

gülercim hemşireye ne bakıyosun sen yaaa.
doktorluk mu taslıyor ona ne oluyormuş.
sonuçta yapılan işlemle ne alakası var hamilelik işte
hepsi bir.olacağı varsa olur yoksa olmaz.tüp bebekle ne ilgisi var.
sen başka biz başka türlü taşımıyoruz herhalde bebeklerimizi.
sen memişlerden biraz al bana yolla,benimkiler büyümedi.

hem memişlerde büyücek tabikide süt doluyo annesi yavrunu beslicek onlar
sen kimseyi dinleme bu çocuk için çok çaba sarfettin böle şeylerle canını sıkmalarına müsade etme canım

sağolun kızlar iyiki varsınız..

öznurcum al canım al ikiside senin olsun..

kıslar benim kocişim de aksine hastalığını kendi yaşar yansıtmaz
doktora bile benim zorumla gideriz hep
bi yeri ağrıdığında kapanır odaya beni rahatsız etme nolur der bana
ilacını içer yatar kendi kendini iyleştirir hiç nazlanmaz bana
aksine ben nazlanırım ona kaydirigubbakcemile3

ay benim memek saatim geçiyo
hadi kızlar ben tıkınıp geliyim

kılzar benimkiler nezaman büyüyecek acep.çok az bi değişiklik oldu bende.ama
çok büyümesinler zaten.çünkü normalde küçük büyürse
sonra inince çok tuhaf olurum,moralim bozulur.ha hiç inmeyecek olsa neyse de
eninde sonunda eskiye dönecek.

kızlar ben çıkıyom.. bi kocişe çağrı yapayımda araın beni bi sorayım dişi nasıl oldu.. ilaçlarını içtimi diye sorayım..
20lik dişi çıkamadığından iltihap yapmış çekemedi dr. ilaç verdi..

size tavsiyem gerçi hamişsiniz ama aklınızda bulunsun..
benimde 20likler bi türlü çıkmıyo ağrı yapıyodu. gittim 4ünüde çektirdim şimdi çenem çok rahatladı.. azten 20liklerin pek bi faydası yokmuş

hamile kalmak isteyipte kalanlar adina coookk sevindim, kalamayanlara basarilar diliyorum, yakinda kalirlar insallah.
benim bebisim ellerinizden oper, artik o bir anaokulluopuyorumnanaktan
o birrrr bilmishh
o birrrr yaramazz
o birrr, iki uc muhtesem oglusum :sm_cool:
kocaman oldu artik ablasi.
Rabbim hepimizin evladini bizlere bagislasin, hayirli uzun omurler versin insallah.
senin varmi ??
valla buralara yeni dadandim, alismam gerekecek ama gordugum kadariyla cok guzel !

slm canım tekrar hoş geldin biz (%90 mız) uğraşığ senelerce bekleyip bebiş bekleyenleriz 1 tanemiz hariç hepimizin ilk bebeği olucak inşallah bizimkiler nazlı bebekler anlayacağın senin yakışıklınıda Allah bağışlasın canımm ikinciyi düşünüormusun

ay canim yaa.... Rabbim hayirlisiyla isteyenlere en kisa zamanda tombish tombish bir evlat verir insallah.
benimki 4yasinda canim, ellerinden oper. ben 2.dusundum evet....
fakat malesef olmadi, hamile kaldim ama .... kavusamadim.
simdilerde ugras icerisinde degilim , biraz dinleniyorum diyeyim yerimseniben
bakalim , artik ne zaman baslarim tekrar .

nikitacım benim ilk hamilelliğim çok başta düşükle sonuçlandı.
şimdi 24 haftalık hamileyim.oğlum olacak inşallah.
senin 2.de düşük mü yaşadın.
e seni de burada çalışmalara başlatırız tekrar, madem katıldın aramıza.

hade bakalim canim, insallah kucagina aldigin gunude paylasirsin bizimle burda insallah.
Allah yardimcin olsun canim, bir ciglikta kavusursun bebisine insallah.
ben simdilik bir ara verdim , ama calismalara baslarsam muhakkak aktaririm canim yerimseniben
benim ilki guzel bir hamilelikti, hersey normaldi, ikincide olmadi iste. bende saldim simdilik kendimi.
suan isteyim, hemen yazamayabilirim ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…