hosbulduk canim, naber??
calisiyormusun? ne yapiyosun??
kaydirigubbakcemile5
tamam çiğdoşum
10-15 güne kadar minnoşumun elbiselerini yılıcam ütülücem kaldırcam
o zaman kullanıp bilgilendiririm sizleri
yoksa ben kendimi eve zor atıyom
birde elde nası yıkıcam onları kudret gibi
valla maşallah kudrete
sedacım hadi bakalım sıra sende bol bol çalışş sende güsel haberler ver bizee bizde eskidenn çok çalıştık şimdi emekli olduk kocişleride malulen emekli ettik :roflol: kardeş kardeş uyuyozz
nerde satılıyo migrosta falan varmı bu mendillerden
çalışcaz kız valla akşam başlıyoz 3. hafta bitimine kadar devam etcem ne olur ne olmaz.. Zati haftaya dr gitcez söler gelişmiş felan diye.. Akıntı da geliyor heralde birkaç güne kalmaz yumurtlucam ben.. Bu ay umutluyum tabi yumoşlar büyürse.. Ama dilek benden önce davrandı valla büyük sürpriz yaptı.. En son anne olan ben olcam bu gidişlen topikte.. Siz gitceniz dopurup dopurup ben hamileyken yalnız kalcaam mafoldumben
çalışcaz kız valla akşam başlıyoz 3. hafta bitimine kadar devam etcem ne olur ne olmaz.. Zati haftaya dr gitcez söler gelişmiş felan diye.. Akıntı da geliyor heralde birkaç güne kalmaz yumurtlucam ben.. Bu ay umutluyum tabi yumoşlar büyürse.. Ama dilek benden önce davrandı valla büyük sürpriz yaptı.. En son anne olan ben olcam bu gidişlen topikte.. Siz gitceniz dopurup dopurup ben hamileyken yalnız kalcaam mafoldumben
renkleri karışmasın diye elde yıkamış
kudret bize ne kadar kaliteli olursa olsun bebek kıyafetleri ilk seferde soluyo demişti
kızlaaar cevaplar açıklanmış istatistikten 11 net yetiyo ve hatırladıklarımda tam 11 doğru.. Tabii hatırladıklarımda doğruysa zaten hatırlamadıklarıma bakmadım.. Umarım kalmam çok az farkla kalcam kalırsam birde alttan kalan ders yazın baştan çalışmak istemiyorum ben yaaa... Çok zordu sorular nerden buldular onları bilmem...
kıslar ben kaçıyorum
hoşçakalın
aaaaaa kıs delinin zoruna bakklava:
Rabbim hayırlı zamanını bilir inşallah bekletmez seni canım
hem biz niye doğurup gicekmişiz yaw
ben kovsanızda gitmem
daha bebek bakımını da konuşcaz zamanı gelince burda dimi amaa
olurmu bacım..belkı bu ay hamıle kalırsan ikimızde subat anası oluruz fena mı olar..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?