Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam çiğdoşum
10-15 güne kadar minnoşumun elbiselerini yılıcam ütülücem kaldırcam
o zaman kullanıp bilgilendiririm sizleri
yoksa ben kendimi eve zor atıyom
birde elde nası yıkıcam onları kudret gibi
valla maşallah kudrete

kıslar bugun neteyyken elektrık gıttı..bende işlerımı halletmeye dısarı çıktım..ancak eve dondum bende...emır uyudu şimdi...naptınız gacılar..listeye benıde eklemıssınız..oleyy...
cınsıyet kısmında mumkunse kız yazılsın 3 ay sonra....

kudret neden elde yıkamıs nurtenım...makınada neden yıkamamıs..

sedacım hadi bakalım sıra sende bol bol çalışş sende güsel haberler ver bizee bizde eskidenn çok çalıştık şimdi emekli olduk kocişleride malulen emekli ettik :roflol: kardeş kardeş uyuyozz

çalışcaz kız valla akşam başlıyoz 3. hafta bitimine kadar devam etcem ne olur ne olmaz.. Zati haftaya dr gitcez söler gelişmiş felan diye.. Akıntı da geliyor heralde birkaç güne kalmaz yumurtlucam ben.. Bu ay umutluyum tabi yumoşlar büyürse.. Ama dilek benden önce davrandı valla büyük sürpriz yaptı.. En son anne olan ben olcam bu gidişlen topikte.. Siz gitceniz dopurup dopurup ben hamileyken yalnız kalcaam mafoldumben

renkleri karışmasın diye elde yıkamış
kudret bize ne kadar kaliteli olursa olsun bebek kıyafetleri ilk seferde soluyo demişti

nerde satılıyo migrosta falan varmı bu mendillerden

var canım migrosta eşim geçen sormuş ama ne kadar dedi hatırlamıyorum fiyatını alıp kullanmadım henüz ama denemeyi düşünüyorum.

kızlaaar cevaplar açıklanmış istatistikten 11 net yetiyo ve hatırladıklarımda tam 11 doğru.. Tabii hatırladıklarımda doğruysa zaten hatırlamadıklarıma bakmadım.. Umarım kalmam çok az farkla kalcam kalırsam birde alttan kalan ders yazın baştan çalışmak istemiyorum ben yaaa... Çok zordu sorular nerden buldular onları bilmem...

aaaaaa kıs delinin zoruna bak klava:
Rabbim hayırlı zamanını bilir inşallah bekletmez seni canım
hem biz niye doğurup gicekmişiz yaw
ben kovsanızda gitmem
daha bebek bakımını da konuşcaz zamanı gelince burda dimi amaa

olurmu bacım..belkı bu ay hamıle kalırsan ikimızde subat anası oluruz fena mı olar..opuyorumnanaktan

renkleri karışmasın diye elde yıkamış
kudret bize ne kadar kaliteli olursa olsun bebek kıyafetleri ilk seferde soluyo demişti

allah allah..genelde bebek kıyafetlerı uçuk mavı, beyaz ve uçuk renkler oluyor...o yuzden ben hepsını bır yıkamıstım...beyaz programda..
barız renklı bırseyı yoktu bızım oglanın..genelde beyazdı..
ama hacı şakıre nın makıneler ıcın sabununu kullandımdı..

basarmısındır canı m uzulme..o kadar çalıstın..sen yapamadıysan kımse yapamamıstır zatten..

kızlar seval yok yine birde sabahtan beri 1 misafirimiz varrr
birde yeni birşei ilk yıkamadan önce vernele bastırız az bekletince rengini salmıyormuş denemedim ama

yumuşatıcı olayını bilmiyorumda..
üst kat komşum bana hep diyo.. bebişine aldığın herşeyi sakın makineye atma, kalıp sabunla yıkayıp ütüle öyle yerleştir yerineki yeni gibi kalsınlar diyo.. (kendisi çok tecrübeli bi babanne)

ama boya dökme konusunu bilmiyorum.. yarın sorarım kalıp sabun boya dökmesine engelmi diye..

Umarım bekletmez.. Ödüm kopuyor bu ayda tam yumurtlama zamanı ara kanamam olacak yada büyümeyecek diye ama takdir Allah'ın.. Hayırlısı hayırlı zamanda olsun..Siz giderseniz ben ime danışırım kimlen konuşurum hiçbir topiğe girmiyorum nasıl kaynaşırım başkasıyla beni bırakıp gitmeyin kızlar doğurunca..Nurten bu sözünü unutmıcam amaa...

olurmu bacım..belkı bu ay hamıle kalırsan ikimızde subat anası oluruz fena mı olar..opuyorumnanaktan

hayatım seninki bir aylık vardır sen geçen ay kalmışsındır ben bu ay ancak kalcam bu ay spnu öğrencem biliyon reglinin son gününden hesaplıyorlar benim 24 mayıstı.. Senin daha da önce olsa gerek sen benden bir ay önce gitcen yani.. Bakalım bana ne zaman nasip edecek Rabbim. Bu arada cevap anahtarına şimdi baktım tüm derslere. İdareye 2 konu çalıştım soru bankasından tekrar etcektim ona da zamanım kalmamıştı 14 nete ihtiyacım var ve 13 doğrum var yaa büte bırakırım diyordum ama 1 soruyla kaçırmak kötü olcak birde kamu ekonomisine çalışmamıştım verdiğim cevapları hatırlayamadım bakamadım. Diğerlerinde geçiyorum istatistikten yanlışım çıkmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…