Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim fazla takılamıycam hemen kendimden haber dar edeyim dedim..
kaçıcam hemen...

kızlar akşam gece uyurken kanamam gelmiş.. hiç fark etmedim çamaşırımda gördüm.. sonra wc mi yaparken epey bi kan geldi.. çamaşırımı değiştirdim.. yeni çamaşırımda battı.. kasık ağrılarımda birdan şiddetlendi.. hem kan hem ağrı ikisi birden yani.. çok korktum..
dr umu aradım "oyalanmadan hemen gel bi göreyim seni" dedi.. kocişi aradım apar topar acile gittik.. önce muayne etti.. hem alttan baktı (rahim ağzına) hemde bebişe normal karnımdan usg ile.. sonra bi dünya test istedi kan testi idrar testi.. hepsini yaptırdık.. sonuçlar çıkana dek hastanede yattım.. sonra ilaçlarımı yazdı..

azönce eve geldik..merak etmeyin her şey yolunda.. bebişte iyi, bende.. çok şükür mevlam onu bana bağışladı.. herşey normal... rahim ağzında açılma YOK, bebiş normal, diğer değerlerimde normal.. ama kanamanın tam sebebini bulamadık geçici bi kanama dedi.. 2-3 gün daha kanaman olabilir sakın korkma dedi.. ilaçlarımı içicem ve yatıcam.. aman tıbbi sebebini boş verdim zaten. bebiş iyi olsunda..

kocişten bişiy istemiştim yemek için. aslında pek canım istememişti ama kociş sürekli sayıkladığından canım istemeye başlamıştı.. 3-4 gün onu alamadı.. dünde alıcam diye çıktı gece eve geç gelince alamadı.. bende bütün gün bekledim.. kociş getircekte yiyecem diye hep hayal ettim..

biz diyoz kesin istediğim yemeği yiyemediğimden.. (merak etmeyin kociş aldı az önce yedim)

ama yatmam gerek halen azda olsa kanamam geliyo.. nete giremezsem merak etmeyin.. biz iyiyiz.. bebişte bende iyiyiz.. bu arada bebiş sonunda cinsiyetini kesin olarak gösterdi.. %100 kız teyzeleri

bi görseniz parmağını emiyodu açlıktan yavrucak...:ecrin_bebek:

canım çok geçmiş olsun ya
Allaha şükür hiç bişayiniz yok
yat dinlen canım benim

kıslar oğlumun cicilerini çektim yüklemeye çalışcem şincik

svlkbr cim cok tsk ederim cevabın için uklaya selamımı iletirsen sevinirim görüstugunde handemizide kocaman opsün allahım senın yavrunu da saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

canımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine aman kalkayım deme bebeğin iyi ya nedenin boşver olabilir öyle.. Bol bol dinlen hayatım... Atlatmışsın bitmiş sakın stres yapma... Öptüm şekerim çok...

Nurtişş kız çok güzel bebişinin cicileri.. Sağlıkla kullansın ınşallah... Ay ne şeker olur onların içinde en çok öpme beni yazan önlüğü beğendim... Kızlar yazdıklarınıza göre o zaman ben 28 haziranı yani 35. günümü beklemiyim. 24 mayısta oldum en son 24 haziran perşembeye geliyor olmazsam 25 haziranda yaparım gerçi benim hep bir önceki reglimden daha geç gelir reglim olabilecek en geç reglimin gününde deniyim demiştim bir iki gün daha dayanırım belki... Ya kızlar bişi sorcam size ilişkide boşalma olduktan sonra sizden de ayağa kalkınca sıvı geliyor mu istemsiz benden hep geliyorda tutmak mümkün değil sanırım meni sıvılaşıyormuş ve bi 15-20 dk sonrada akıyormuş öyle...

sağol canım tez zamanda darısı başına inşallah daha güzelleri senin bebeğinin olsun

o didiğinde olur canım ama hemen kakma yataktan beline poponun altına doğru yastık koy ve yarım saat bi kalkmadan yat öyle hadi inşallah güzel haberlerini alcaz burda

koydum canım zaten çalışmalara başlandığından beri hep koyuyorum yastık bir 20 dk bekledim öyle ama ne kadar beklersem bekliyimj o sıvı geliyor o zaten meniymiş ve yer çekiminden dolayı o menilerinde depolanacak bir yeri olmadığı için sıvı haline gelip akıyormuş... Ama spermler zaten tutunuyormuş ben acaba bende mi oluyor bir gariplik mi var diye bir sorayım didim. İnşallah canım bende bebeğime böle ciicler alırım da yayınlarım burada... daha 3 hafta sonra test yapcam nasıl geçecek o kadar zaman yaa...

cnm gulerım cokcok gecmıs olsun bol bol dınlen kzumm
angelım saol cnm amın
kız nurten maşallah cok gusellllerr

aynen cnm bnmde cnm sıkıldı bı bakayım dıdım yaa bebesımın kıyfatlerını nereye koysam dıe dusunuorummm yatak odasındada doablar tıklım tıklım doluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…