kıs nurten benimde öyle ki ayak parmaklarım çok ince ve çok uzundur benim maşalllah ayaklarım çok güseldir yani şimdi berbat ellerimde şişti cmtsi alyansımı çıkardım ama zorla parmağım kopacak sandımm ellerimde kürek gibi oldu yüzüksüzde acaip rahatsız hissediyorum sinirim bozuldu ama sabah arkamı boy aynasına döndüm elimede küçük ayna alıp baktım bel girintim duruyo arkadan hiç hamileye benzemiyomm gayyet normal amaaa önü dönünce bir sivri göbekkk kocamannn her yerim aynı kollarım baldırlarım göbek düşecek gibii öndee
kızlarr yaaa ben havuzlu hana gıtmek ıstıorummm orda hersey varrrrr
bnm sırtım cok agrıo ya gece artı cok uyuyorummmm bıraz gezsem yoruluorum hemnennnn gobegım bazennn zorluo benııı su alaturka vclere gıremıommm artık mesela sızz kızlarrr
Allah inşallah verir meleğini canım
inan olacağı varsa oluyo bu akşamla sınırlama kendini
inan ki ben öyle bi ümidimi kaybetmeye başlamıştım ki
hamile kaldığım ay ya bir yada iki kez olmuştur belki 1 ay boyunca
o kadar umursamazdım yani
ama Allahım ne kadar büyük umutlarn bittiği yerde yüzümüzü güldürdü
inşallah Rbbim senin nilüferimin kadrişin canannın olcayın da yüzlerini güldürür
sedaaaa kıs bu akşam çalış yarında çalışınn bilge öyle yapmıştı banada söylemişti bizde yumurtlama günlerinde full çalıştık 2-3 günn inşallah Rabbimde ol der gelir bebişinnn
bnm sırtım cok agrıo ya gece artı cok uyuyorummmm bıraz gezsem yoruluorum hemnennnn gobegım bazennn zorluo benııı su alaturka vclere gıremıommm artık mesela sızz kızlarrr[/QUOT
vücudun dinlemeye ve uykuya ihtiyacı var
uyku gayet nermek canım
ben dün akşam 6 da yattı 9,5 da kalktım 1-2 saat yattığım yered tv izledim geri uyudum sabaha hiç uyumamış gbiydim düşün yani
sürekli uyusam istiyo vücudum
benim evde hareketlerim kısıtlandı
temizliğimi yapıyorum ama kendi yaptığım içime sinmiyo gücüm yetmiyo artık çabuk yaruluyom
ay bız sımdıden böleyız son aylarımzda ne yapıcaz hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?