Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben herbişeyin bir anda resimini çekip koycam buraya bi gelseydi beşikimiz
yarın akşama yorgun olmazsam çeker koyarım belkim kıs

bnm sırtım cok agrıo ya gece artı cok uyuyorummmm bıraz gezsem yoruluorum hemnennnn gobegım bazennn zorluo benııı su alaturka vclere gıremıommm artık mesela sızz kızlarrr

benimde ellerim ayaklarım pek güzeldi
büyüdüler sinir oluyom
ben yüzüklerimin hepsini çıkardım koydum takmıyorum
çok şişti parmaklarıma rahat olan yüzükler gelmez oldu
bide doğumda çıkaramazlarsa kesiyolarmış
bende yüzüklerime kıyamadım ne diye kestirim ki takmam bi kaç ay napiim

kızlarr yaaa ben havuzlu hana gıtmek ıstıorummm orda hersey varrrrr

gel ben sana ankara ulustan çeşit çeşit şey bulim kıssss

bnm sırtım cok agrıo ya gece artı cok uyuyorummmm bıraz gezsem yoruluorum hemnennnn gobegım bazennn zorluo benııı su alaturka vclere gıremıommm artık mesela sızz kızlarrr

aynen canım iş yerindeki öyyle ama ne zorlanıyom geçen kubura düşecektimmm delikafadulden zor oturuyom kalkmak olndan zorr

canımm yumurtam çatlamış zaten.. Ben haftaya kadar yapacaktım çatlamış olabileceği aklıma gelmedi dr ancak büyümüştür der dedim ama erken çatlamış meğer.. Neyse ki cumartesi günü çalışma olmuştu gün aşırı gidiyorduk. Bugünde muhakkak olsun dedi biliyordun yumurta 12-24 saatlerden sonra döllenme olmazsa atılıma geçiyor ondan sonra olsa da zaten döllenecek yumurta olmuyor.. Yumurta takibi yaptırmam bu açıdan avantaj oldu... Ama ben yine de birkaç gün daha denicem bu akşamdan sonrada.. Çok teşekkürler canımcığım duaların için..

ah keske gelebılsem ankaraya cnmmm ne gusel olurduu ama sen burdakı hana gel cıkmak ıstemessın valla
ay kız cogdem aynen bendeee yerde oturuom ya kalkamıom bı daha yerden desteksız

iştee kıraz festıvalınız varmıs ya kusum :roflol:
ondan snrakı haftada özınnmı ısı vardıı bı turlu ayarlıyamadık

sedaaaa kıs bu akşam çalış yarında çalışınn bilge öyle yapmıştı banada söylemişti bizde yumurtlama günlerinde full çalıştık 2-3 günn inşallah Rabbimde ol der gelir bebişinnn

Canım yapcaz işte dr çatlamış bugün muhakkak olsun dedi zaten c.tesi akşamı da yapmıştık dün akşam çatladıysa yumurta belki sperm vardı zaten.. Bu akşam da olcak.. Yarında yaparız İnşallah tabş tam ne zaman yumurtladım bilmiorum sabah mı yoksa akşammı ama akşam olmuştur heralde eğer öyleyse yarında yumurtanın duruyor olması zor bir ihtimal ama yinede deneriz... Fazladan zarar gelmez.. kaydirigubbakcemile3 Bir de bişi sorcam ben 24 mayısta regli oldum şimdi idrar testi için 24 haziranda mı yoksa ondan da birkaç gün sonrasına mı yapayım testimi... ben 35 güne göre ayalayıp testi yaparım diyorum. Yoksa tam adet tarihinde görünmez mi siz ne zaman grmüştünüz idrar da yaa... Heralde ben 28 haziranda yapcam birkaç gün daha bekleyip normal zamandan...

bide ben aynı pozisyonda 10 dk fazla kalamıyom yaaaaaa
10 dk otursam popm acıyo
sağa yatsam sağ tarafımdaki kemikler batıyo sanki
sola yatıncada aynı
şekildeşekile giriyom evde akşamları
geçen ayaklarım çok şişti
uzandım yere ayaklarımı kanepeya attım
eşim de gülüyo
bak oğlum ananı ne hallere soktun diyo kaydirigubbakcemile3

ay bız sımdıden böleyız son aylarımzda ne yapıcaz hatunlar

ah ahhhhhh
ne sen sor neben söliimm :roflol:
biz çürüğüz anam eskiler böylemiymiş
karınları burunlarında tarlaya bahçeye giderlermiş
makina felenda yokmuş çamaşırlarla akşam ederlermiş

ayyy evet yaaaa nurten vallaha kızzz eskıler zaen bızı gorseeee bı bebek dogurucklar derlerdı :roflol:

valla kıslar ban varya şu çamaşır makinasıyla bulaşık makinasını icad edene her makina çalıştırışımda dua ediyorum Allah razı olsun onlardan valla
yoksa bide onlar olsa ne yapardık valla ölmüştük artık
bana çamaşır yıkanınca asması bulaşık bitince çıkarıp yerleştirmesi son bir aydır zor geliyo o zamanı düşünemiyorum bele

kayınvaldem eşime benim için geçen akşam
naylon karı oğlum şimdikiler eskiler böylemiydi diyo
bende dedim ki he anne sende ankarada doğup büyümüşsün ne köy işi ne bahçe görmüşsün
sendinde rahat olmuş
ah asıl benim anacım ne yapsın köy yerinde doğurmuş bizi demiştim de fena bozuldu kaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sormuştum reglinizi kaç gün geçince test yaptınız. Ben 24 mayısta regli oldum 24 haziranda yapsam test çıkar mı ben 28 hazirana kadar beklerim diyorum bu arada haftaya pazartesi de ıstanbul'a anneme gideyim hem zaman geçer hemde risk olmaz belkim hamile kalırımda gidemem bir süre...

sedacım benim 1 gün geçince yapmıştım
hemen çıktı ikinci çizgi

kısalr öyle bi yağmur başladı ki burda sanki bardaktan boşalır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…