Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya şimdi baktımda ben günüm geçmeden yapmıştım
tam kurban bayramının 1. günü adet olmuştum 27 kasım dı tarih
tam 27 aralıkta aşure günüydü çok ii hatırlıyorum test yapmıştım hatta pazar günüydü de nöbetci eczaneden almıştı eşim testi

kıs nurten benim belirtiler senle aynı hiçbir yere sığamıyom hiçbir pozisyonda vucudum dinlenemiyo bir yerde sabit kalsam kalkamıyom kemiklerim kitleniyo sankii çok zordayım yahuu

canım benim belli değildi günü ama 7 ocakta hasta oldum 10 şubatta nettttt çift çizgi görmüştümm

anacım bııraktığım gibi duruyonuss
öznur hastaneye gitti heralde

of akşam olsada eve gidip uzatıp bacaklarımı yatsam yaaaaaaaaaa

çiğdemcim o zaman sen alışverişini yap bir an önce
benimde daha kendime alıcaklarım duruyo da nası alcam diye telaşlanıyorum
2 takım pijama
iç çamaşırı
göğüs pedi
çorap
yelek
alim hastane çantama diyorum kıslar
başka nelere ihtiyaç duyarız ki

slm kızlar ben ukla nın dıger topıkten arkadasıyım araızda haber alan var mı dogum yaptı mı acaba

ayyy kızlar gorumcem ıkı poset kıyafet gondermıs ya onlara baktım bı suru seyyyyyyy yaa hatta bazılarını bız almıstık ardamıza tekrar bıze geldı kaydirigubbakcemile3

angelll evt dogum yaptı ukla 15 gun oldu nerdeyseee handemız dunyaya geldıı saglıklı bı sekılde

EMZİRME SÜTYENİ de lazım hastane için güsel terlik
off ya nurten sırf hastane değilki eve çıkıncada giymek için ben 2 takım falan güzel eşofman takımı istiyorum büyük beden tabi gelen giden olucak erkeklerde gelicek pijamayla oturulmaz bide önden fermuarlı alıcam emzircez sürekli pratik olur

bak şimdi yahuu bide onları alıcazz anam anam işler çokk
seval sen aldınmı kendine bişey

aaaaa kızlar saçımızada kırmızı süslü taç alalımm adedttirrr ihiii ihihihi

ben kendıme hıc bişi almadım cnm henuz aay o taclardan bende ıstıom ama hastanede takmam mumkun degılkıı kapalıyım sonucta ben

öffff kıslar yaaaaaa
sürekli ekstradan eksik çıkıyo valla paramı dayanır bizee
Allah kocişlere kuvvet versin de bize para kazansınlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…