Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl ya ??? en eski topik bizimkiydi neden böle bişey yapmışlar ??

okudum şimdi tartışmaya gerek yok bence biz burdan devam edelim listemizide buraya taşıyalım olurmu ??

günaydın kıslar
ay dün sinir oldum tek kaldım o topkikte
orayı öyle sahiplenmişler ki
şimdi bizi bekliyolar birlikte liste yapalım diye

boşa tartışmaya gırmeyın arkadaşlAr bı sure burdan devam edelım bENım şimdi çıkmam lAzım arkadasım dogumyaptı haStanede onun yanına gıdıyorum öptum sizı tArtışlmaya gırmeyın sizde bOşa ceza alırsInIz. yonetımın o topıklerın sonradan acıldıgın haberı var zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar aşkolsun ya hepiniz burda toplanmışsınızz da bana haber vermiyorsunuz alındım valla :umursamaz: neden böyle oldu yaa topik kitlendi bence biz tüm arkadaşlara buranın adresini verelim yada yeni topik açalım gebelik bölümünde yeni rakadaşlarda katılabilir o zaman bize ya yeni topiktekiler bana msj atmışlar işte sizin topikten arkadaşlar gelip bakıp yazmadan gidiyor sen öncü ol gelin kaynaşalımm nurten gitmişş hepsibirden saldırmışlar kıza olduuuu dedimm bekleyin geliyozz

kızlarrrrr GEYıK FOLıKLERıNıZı içtinizmi bakimmm (topik geyik olunca bizim foliklerde geyik oluyoo tabii)

opuyorumnanaktanben foliki bıraktımm elevite başladımmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya nlmuş böyleeee klava: ben gitmem elalemin topiğine falan... :umursamaz:

diğer kızlarada haber verelim... gelsinler burda buluşalım...

madem bizim topik kapatıldı... şimden sonra yeni adresimiz burası... gerçi hoşşş ben eski topiğimi çook özleyem... şimdi oraya gelen bizi arayan arkadaşlar.. (şöyle 1-2 yazıp sonra tekrar gelenler de dahil) bizi arayacaklar bulamayacaklar..:gitme:

bari oraya bi tabela neyim koysaydık... ok yönüne doğru... bizi takipleyin... diye..

bilgem kuşum.. o neki... bi çeşit demir vitamini falan mı ki..:uhm: bebiş için..

kııızz cadı anlatta biz öğrenek... lü lü lü lü lü lü lü öpüyorum seni bal gibi nanaklarındanopuyorumnanaktan

canım çiğdoşum ben sana mesaj amıştım gelmedi mi ?
seni bırakırmıyız hiç bis kuşum benim yaaaaaaaaaaaa
bizim topiğimizin samimiyeti ve güzelliği hiçbiyerde yok

kıslar gebelik bölümünde orjinal kopyalamayan bi topik açalım varmısınız

ArkadaŞlr anca geelbıldım arkadasımın yanındaydım evte 9 bucuktageldık dınlendım bıraz eŞım yatı bnde yanıanz geldım . Dogum yaptı arkadasım bbek Çok kÜÇÜk yaaa.bbege baktıkca hepımız ıÇın dua ettıım...

mesela ne olabilirkı adı.modlar farkederse sılerler yıne çünkü daha 2 tane topıkvar lısteyle ılgılı

Buarda ben haal regl olmadım yaa 15gun oldu.
Pazr gunu test yaptım Çıkmadı.ama hala gelen gıden yokk.

bumuyani
canım bi doktora gitsene 15 gün az bi süre değil çünkü inşallah bebek vardır ama yoksa bile söktürücü kullanırsın rahatlarsın bilirim o çok sıkıntı veriyo insana

kıslar biraz düşünelim nasıl bi topik açabiliriz hadiiiiiiiii
çalıştıralım kafalarııııııııııı CADIARZU

kızlar merhaba,
sonunda bulabildim sizi,biçok arkadaş da bulamadı galiba.acile yeni bir topic açmamız lazım gerçekten.

Buarda ben haal regl olmadım yaa 15gun oldu.
Pazr gunu test yaptım Çıkmadı.ama hala gelen gİden yokk.

gülüm nurtişim doğru söylüyo.. bi dr git bakalım.. adet olamamak insanı manyak ediyo aslında bide kan testi falan yaptırsan... bi umut belkim bebişin senledir de saklanıyodu senden be gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…