Kızlar nabersİnİz,topİkİmİze noldu yaw..
sormaa yaa kaldık ortada bölee nasılsın canımm
ozi canım burası geyik topğiydi geyik muhabbeti yapıyoduk bis burda :)
ama uzun süredir girmemiştik buraya
iyiyim valla bitanem, sen nasılsın..bugün aşılamam var akşam 7 de. çok heyecanlıyım...Allahım hayırlısını versin inşallah..
güzelmiş bu topikte.ben topiğimizin kapatıldığını görünce üzüldüm.diğer topikte bumuyaninin yazısını gördüm ona özelden mesaj attım napcaz diye.ben bilmiyorum ya burada görüştüğünüzü.sonra biraz iz sürdüm bir baktım herkes burada.heh dedim buldum kızları ama gebelik bölümündeki topiğimizi de açmamız lazım bence.
ayyy Allah yardımcın olsunn canımmm inşallah hayırlısıyla gelir bebişinn biliyormusun eşimin sperm sayısı düşük çıktı tedavi ye cevap vermesse bizde aşılama yaptırıcazz
iyiyim valla bitanem, sen nasılsın..bugün aşılamam var akşam 7 de. çok heyecanlıyım...Allahım hayırlısını versin inşallah..
canım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah.herkese dua ediyorum.hepimiz çok yakında kavuşacağız meleklerimize sırayla.
canancım öznur bende.çok geçmiş olsun.canım ben 2,5 senelik evliyim ancak bu yazdan itibaren çocuk istemeye başladık.aslında ben hep istiyordumda eşim hemen istemedi işte.keşke ikna etseymişim bilmiyordumki bende olacakları.ağustosta hamile kaldım ancak 5.haftasında düşük oldu.bende hipotroidi ve haşimoto hastasıymışım oyüzden olabilirmiş düşük riski fazla oluyormuş.tsh ımı düşürmek için ilaç kullanıyorum şimdi ama haşimotoda antikorlar yüksek oluyor ve bu düşmüyor bunun çaresi yokmuş ancak haşimoto olup hamilelikleri iyi geçen arkadaşlarda var oyüzden ümidimi kesmiyorum.öyle işte.allahım hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?