Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozi canım burası geyik topğiydi geyik muhabbeti yapıyoduk bis burda :)
ama uzun süredir girmemiştik buraya

kıs güler beğendin mi ördüğüm hırkayı gerçekten
ördüm aşşayı bitirip üst kısmına başlamıştım hırkanın dün kayınvaldemlere gittim şöle bi eliyle baktı kızım bence bu kısa gene sen bilirsin ama bana öle geliyo dedi
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geri söktüm aşşa kadar az uzatcam şimdi

bunu hediye örüyom bitince bi tanede kendime yapıp koycam eve
benim velet gelmiyo hele bi gelse ördüm koydum bi sürü hele babanesiyle annanesi doldurdular evi örgüyle beyenipte gelmiyo velet yaw :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi ama kıslar yaaaaaaaaaaa nerdesiniz sizzzzzzzzzzzz

geldimmmm geldimm ben geldimmm canlar nasılsınız bakimm yahu ben gidermiyim yabancı topiklere ben buraya sürekli gelmeden önce öyle bakıp bakıp gidiyordum şimdi valla sadece sizin için geliyorumm konu için değil ama arkadaşların hepsini toplamamız lazım nurtişin dediği gibi gebelik bölümünde konu açmalıyız yanii bu arada Folikler ve neydi kıs bilge eveget ler içildimii nurtişş ellerine sağlık canımm çok cici olmuşş hırka benim kıza aynını istiyom dünüşü hanımmm ama annenlerin dediği doğru sanki az daha uzun olsa belini poposunu güselce sıcacık örtsünn hırka kadrişim sen geç yumurtladın ya yumurtanın üstüne 16 günde geçti dimi canımm ya bir kan testi yapsan bende merak ettim valla belki dünkü bebişin yanında ettiğin dua kabul olurr gelir hepimizin bebişleri hatta seninki gelmiştir bilee

ozi canım burası geyik topğiydi geyik muhabbeti yapıyoduk bis burda :)
ama uzun süredir girmemiştik buraya

güzelmiş bu topikte.ben topiğimizin kapatıldığını görünce üzüldüm.diğer topikte bumuyaninin yazısını gördüm ona özelden mesaj attım napcaz diye.ben bilmiyorum ya burada görüştüğünüzü.sonra biraz iz sürdüm bir baktım herkes burada.heh dedim buldum kızları ama gebelik bölümündeki topiğimizi de açmamız lazım bence.

iyiyim valla bitanem, sen nasılsın..bugün aşılamam var akşam 7 de. çok heyecanlıyım...Allahım hayırlısını versin inşallah..

ayyy Allah yardımcın olsunn canımmm inşallah hayırlısıyla gelir bebişinn biliyormusun eşimin sperm sayısı düşük çıktı tedavi ye cevap vermesse bizde aşılama yaptırıcazz

evet yeni topik açmamız lazım burasını kadriş ramazanda açmıştı ordan burdan konuşalım diye konu dışında yazmak yasak ya kızlar genelde sahurda yazıyorlardı bak şimdi ne çok işe yarada sakla topiki gelir zamanıı

ayyy Allah yardımcın olsunn canımmm inşallah hayırlısıyla gelir bebişinn biliyormusun eşimin sperm sayısı düşük çıktı tedavi ye cevap vermesse bizde aşılama yaptırıcazz

canım benim çok saol..sağlık olsun, hakkınızda hayırlısı sizin içinde, tez zamanda gelsin bebişlerimiz hayırlısı ile.

iyiyim valla bitanem, sen nasılsın..bugün aşılamam var akşam 7 de. çok heyecanlıyım...Allahım hayırlısını versin inşallah..

canım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah.herkese dua ediyorum.hepimiz çok yakında kavuşacağız meleklerimize sırayla.

ya kızlar yazdıklarımıza bakıyorumda burası gebelik topiği gibi oldu,napcez.bu topiğin amacından uzaklaşmaması için acil bir çareeeeeeeeeeeeeeee

canım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin inşallah.herkese dua ediyorum.hepimiz çok yakında kavuşacağız meleklerimize sırayla.

İNŞALLAH CNM, ÇOK SAĞOL İYİ DİLEKLERİN İÇİN.
SENİNLE TANIŞMAMIŞTIK SANIRIM, CANAN BEN. YAKLAŞIK 2,5 SENEDİR BEBİŞ İSTİYORUZ..ENDOMETRİOZİS TEŞHİSİYLE BİR LAPARASKOPİ AMELİYATI GEÇİRDİM, SONRASINDA NEGATİF BİR AŞILAMAM OLDU..ŞİMDİ 2. SİNİ DENEYECEĞİM Allahın izniyle..sen ne zamandır istiyorsun?

canancım öznur bende.çok geçmiş olsun.canım ben 2,5 senelik evliyim ancak bu yazdan itibaren çocuk istemeye başladık.aslında ben hep istiyordumda eşim hemen istemedi işte.keşke ikna etseymişim bilmiyordumki bende olacakları.ağustosta hamile kaldım ancak 5.haftasında düşük oldu.bende hipotroidi ve haşimoto hastasıymışım oyüzden olabilirmiş düşük riski fazla oluyormuş.tsh ımı düşürmek için ilaç kullanıyorum şimdi ama haşimotoda antikorlar yüksek oluyor ve bu düşmüyor bunun çaresi yokmuş ancak haşimoto olup hamilelikleri iyi geçen arkadaşlarda var oyüzden ümidimi kesmiyorum.öyle işte.allahım hepimizin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun bitanem, Allah şifa versin ...rabbim aratmasın bizi, mis kokulularımıza tez zamanda kavuştursun hayırlısı ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…