yevrum hamileliğin ilk 3 ayında dr folikaiste devam ettiriyor 3 ay bitince elevit vitamin takviyesi veriyo demir içerikli folik asiti bıraktırıyor elevittede folik var.. böyleone oliyki canooo öğrenelim yarın bizede lazım olur belkidee
işte benim hırkaaaaaaaammmmmmmmmmm
kıslar perşembe geceleri mübarek ginlerden sayılır ya
sizinle yeni bişey yapalım mı
her perşembeye birimizi koyalım hep birlikte gece o kişiye dua edelim hepimiz birden het hafta birimize dua edelim Rabbimize el açıp ondan isteyelim bebeklerimizi ne dersiniz
mesele bugün cananım aşılama yaptırmış hepimiz akşam ellerimizi canan için açalım Rabbimize olur mu kıslar.
kıslar bu arada bugün hicri yılbaşımız
hepinizin ki mübarek olsun canlarımız Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
yyaa kadrişim dur bakalım hnüz belli olmamıştır belkide
bak bizim hamişler topiğinde bi arkadaş var adetinde 4 gün geçmesine rağmen kan değeri
çok düşüktü, tabi geç döllenme olmuş şimdi hamile tabii baya baya
inşallah bu ayyy Ya Rabbimmm Kadriye arkadaşımızada nasip etmişsindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
yaa bu hırka super olmuş ellerıne sağlık gercektne .çok cııc olmuşya bızde isterız ona göreee...bunu hediye örüyom bitince bi tanede kendime yapıp koycam eve
benim velet gelmiyo hele bi gelse ördüm koydum bi sürü hele babanesiyle annanesi doldurdular evi örgüyle beyenipte gelmiyo velet yaw :)
canım hoşgeldınnnnngeldimmmm geldimm ben geldimmm canlar nasılsınız bakimm yahu ben gidermiyim yabancı topiklere ben buraya sürekli gelmeden önce öyle bakıp bakıp gidiyordum şimdi valla sadece sizin için geliyorumm konu için değil ama arkadaşların hepsini toplamamız lazım nurtişin dediği gibi gebelik bölümünde konu açmalıyız yanii bu arada Folikler ve neydi kıs bilge eveget ler içildimii nurtişş ellerine sağlık canımm çok cici olmuşş hırka benim kıza aynını istiyom dünüşü hanımmm ama annenlerin dediği doğru sanki az daha uzun olsa belini poposunu güselce sıcacık örtsünn hırka kadrişim sen geç yumurtladın ya yumurtanın üstüne 16 günde geçti dimi canımm ya bir kan testi yapsan bende merak ettim valla belki dünkü bebişin yanında ettiğin dua kabul olurr gelir hepimizin bebişleri hatta seninki gelmiştir bilee
canım benimmm belli olsunda ör valla çok cici bayıldımmm bennnnçiğdemim canın saoğlsun hayatım sizler burda mutlu haberi bize verin yeterki. çifter çifter örüp gönderirim hepinize inşallah
bilgem canım annişim napıyon kıssssssss
seninde bebişe öerlim böle bişi kıs cinsiyeti belli olunca olmaz mı burda kaç kişiyiz teyzeleri olarak birer tane örsek ühüüüüüüüüüüü 3 kışı çıkarır senin bebiş uyyyyyyyyy teyzesi kurban olsun ona tombiş tombiş giydirisin
kıslar perşembe geceleri mübarek ginlerden sayılır ya
sizinle yeni bişey yapalım mı
her perşembeye birimizi koyalım hep birlikte gece o kişiye dua edelim hepimiz birden het hafta birimize dua edelim Rabbimize el açıp ondan isteyelim bebeklerimizi ne dersiniz
mesele bugün cananım aşılama yaptırmış hepimiz akşam ellerimizi canan için açalım Rabbimize olur mu kıslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?