Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
one oliyki canooo öğrenelim yarın bizede lazım olur belkidee
yevrum hamileliğin ilk 3 ayında dr folikaiste devam ettiriyor 3 ay bitince elevit vitamin takviyesi veriyo demir içerikli folik asiti bıraktırıyor elevittede folik var.. böyle
inşallah en kısa zamandaaa birebir şahir olursunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:

yyaa kadrişim dur bakalım hnüz belli olmamıştır belkide
bak bizim hamişler topiğinde bi arkadaş var adetinde 4 gün geçmesine rağmen kan değeri
çok düşüktü, tabi geç döllenme olmuş şimdi hamile tabii baya baya
inşallah bu ayyy Ya Rabbimmm Kadriye arkadaşımızada nasip etmişsindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN

çiğdemim canın saoğlsun hayatım sizler burda mutlu haberi bize verin yeterki. çifter çifter örüp gönderirim hepinize inşallah
bilgem canım annişim napıyon kıssssssss
seninde bebişe öerlim böle bişi kıs cinsiyeti belli olunca olmaz mı burda kaç kişiyiz teyzeleri olarak birer tane örsek ühüüüüüüüüüüü 3 kışı çıkarır senin bebiş uyyyyyyyyy teyzesi kurban olsun ona tombiş tombiş giydirisin

kıslar perşembe geceleri mübarek ginlerden sayılır ya
sizinle yeni bişey yapalım mı
her perşembeye birimizi koyalım hep birlikte gece o kişiye dua edelim hepimiz birden het hafta birimize dua edelim Rabbimize el açıp ondan isteyelim bebeklerimizi ne dersiniz
mesele bugün cananım aşılama yaptırmış hepimiz akşam ellerimizi canan için açalım Rabbimize olur mu kıslar.

kıslar bu arada bugün hicri yılbaşımız
hepinizin ki mübarek olsun canlarımız Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

ayy canım ya ne kadar güsel düşündün ben varım varım bugün akşam kısmetse canan için dua edicem kızlar bu arada benim annem hastanede şuan tedavi görüyor akşam yanında ben kalıcam onada söylerim çok sevinir dua eder valla rabbim onada şifa versin başta bugün canan olmak üzere hepimize hayırlısı ile tez vakitte bebişleri göndersin şifa bekleyen herkesede acill şifalarr versinnnn

kıslar bu arada bugün hicri yılbaşımız
hepinizin ki mübarek olsun canlarımız Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

aminn canım Allah razı olsunnn inaşlalh yeni yıl hepimize tüm insanlığa barış sağlık huzur ve bizlerede bebişler getirirrr aminnnnn

aminnnnnnn inşallah kadrişimin bebeği gelmiştir Rabbim ol demiştir olmuşturr bugün mubarek günmüş bugün yüzü suyu hürmetine Rabbim Kadriye kuluna inşallah bebeğini göndermişsindir Canan kulunada bu akşam hayurlı sağlıklı evlat gönder dualarımızı boş çevirmee Aminmmmmm

iyi akşamlar kıslar neden kimsecikler yok bakimmmmm klava:

bunu hediye örüyom bitince bi tanede kendime yapıp koycam eve
benim velet gelmiyo hele bi gelse ördüm koydum bi sürü hele babanesiyle annanesi doldurdular evi örgüyle beyenipte gelmiyo velet yaw :)
yaa bu hırka super olmuş ellerıne sağlık gercektne .çok cııc olmuşya bızde isterız ona göreee...
canım hoşgeldınnnnn
ya yumurtlamadna sonrakı 16gun pazr gunu ydu gectı yanı.
bıde yenı topık dmeişssinzya iizn vermzler actırmazlar yenı topıgı boşa ceza alırız siz buryaa gelebielcke gelipte bız ordayız orda liste aypıyoruz sozden ayrıldık ohhcanımzıa degsin demiycek arkaadaşalra ualaın gecne egc eburası aklıma geldı ve vaktım azdı ben de bıakç arkadaşla anc aulaşabıldım sizlerde buraya gelecegını dusundugunz arkadşalrı davet edın .
şunuda ynalış anlamayalım ama
isteyen yıne o listede adını yazdırsın ben hep ne dıyorum ugur geıtrın lıstemıze lıstemızde sşze ugur getirsın dıyorum.
o lıstede bırının gözu sizin isminize ilişir ve o anda dua eder size vesile olur..
gecen yıl ole çok liste vardıkı
düşük yapıpta hamile kalmk isteyenler....
adetı gecıpte hamıle kalmk isteynler ...
adetıne 4 5 gun olanlar hamile kalmk isteyenelr.
çift çizgş topıkı..
daha bıkaç tane daha benım ismimhepsinde vardı sizde ole yapın .
kımın duası kabul olurbilinmezzz..
ben lıstede değişiklık yapıyorum ama alta not dusmuyorum bilerek.
herkes kendı ismini ararken dıger ısımlerede göz gezdırıyor ve ben ınanıyorumkı bu bıle dua yerıne gecior..

günaydın arkadaşlar.ben akşam nurtişimin dediği gibi hepimize ama düne özel cananımıza dua ettim,inşallah aşılaması tutmuştur.ben şu an reglimin sonuna yaklaşıyorum.çalışmalara az kaldı yani hihoyyyt
beklenmeyen yeni adet tarihim 10 ocak.hiiiiiiiiiiiiiiiiiç beklemiyorum hehe zemuszemus

kadriye canım isteyin yeterki örmem mi hiç
hele gelsin bebişlerde neler örürüm ben onlara
şöle mis kokuları siner örgülere inşallah

osi tabi beklemicez aaaaaaaaaaaaaaa
hele bi gelsim kırmısılar kafasına kafasına vurup geri gönderelim :mymeka: pis kırmısıııııııı

Cananımmmmmm Allahım dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah
aşılaman tutar Rabbim yüzünü güldürür inşallah
sayende bizlerde biraz seviniriz yüzümüz güler kısssssss
Allahım duy sesimizi tüm isteyenlere nasip et kucaklarımızı boş gözümüzü yaşlı bırakma Rabbim

canım benimmm belli olsunda ör valla çok cici bayıldımmm bennnn

Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…