Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslarrrrrrrrrrrrr
koskoca bi günü daha devirdik yawwwwwww

he ya kocası izin vermemişti de bilgeyle buluşabilmiştiniz dimi :)

kudret göbeği düştünüüü

çiğdemcim göbeği daha düşmedi bizde bekliyoruz biran önce düşsün diye

kudret bide ayıptır sorması kanaman falan varmı aşağısı ne durumda

kanamam var tabiki ilk gün çok fazla oldu aklınızda bulunsun mutlaka hasta bezi alın yanınıza çünkü hasta bezi kullanılıyo ilk gün aşırı kanama oluyo bende lazım olmaz deyip almamıştım hastanede verdiler sonra eşim gidip aldı şimdi normal pet kullanıyorum azar azar geliyo

niye yasak kıs
dün hastanede 34. haftasında biri vardı tataile gitcekmiş 15 gün
doktor kontrol etti git bişi olmaz dedi karıya

nilüm kıs gel buluşmaya yetere zahmet etmee diycektim ama
seval de geliyo bak mama istiyoo

evet kudret hasta bezini benim bi arkadaşımda söled,normal pedle gitma mahvolursun muhakkak hasta bezi al demişti . Anam bebekle birlikte bizde mi bezlencez

nen tmm yuuzume vurmayın napıyım sızı tanımıo dıe ızın veremıstı ama sımdı tanıo hepınızıı ozellıkle nıluyu

Bu arada kızlar sınav sorularına baktım cevapları almıŞtım 9 dersım vardı yedısını vermıŞım Çok ŞÜkÜr alt derslerımden geÇmıŞım 3. Sınıfa geÇtım eylÜldede 2 dersten bÜte kaldım ama yınede geÇtım oĞlum bana uĞurlu geldı maŞallah hep dua edıyodum sınava gıreyımde Öyle doĞurayım dıye Öyle oldu hıÇte fınale ÇalıŞmamıŞtım hepsı ıyı geldı derslerımın

kudretim seni çokkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahhhhhh
bebişinede maşallah 41 kere çok tatlııııııııııııı
faceboktan resimleri beğendim ama kardeşimin sayfasından beğenmişim yanlışlık olmuş o benim heeee :roflol::roflol:
gerçi oda çıkkkkkkk beğendi :asigim:

evet kudret hasta bezini benim bi arkadaşımda söled,normal pedle gitma mahvolursun muhakkak hasta bezi al demişti . Anam bebekle birlikte bizde mi bezlencez

:roflol: :roflol: anam bu yaştan sonra başımıza budamı gelecek

nen tmm yuuzume vurmayın napıyım sızı tanımıo dıe ızın veremıstı ama sımdı tanıo hepınızıı ozellıkle nıluyu

ne demek özellikle nilüyü tabi biz güsel kek yapamıyoz diye anlatmıyon kocişe dimii
tamam kek yapamasakta çok güsel susurluka gideriz herkesin meziyeti var savallll hanımm

canım benim çok çok teşekkürler darısı inşallah tez zamanda senin başına olur hep dua ettim doğumda yinede ediyorum

hadi gözün aydın canım ya çok sevibdim
benimde iyi geçti ama cesater edip bakmadım cevaplara
benimde 3 eylil tahmini doğum tarihi 4-5 eylül bütler var benimkide sınav çocuğu olcak

NİlÜfer kız hoŞgeldİn Özledİm senİ nerelerdesİn canım ya
kuşum ya bende seni özledim dicem ama sempatiksalakcinni ben seni hep takipteyim :roflol::roflol:
nilüm kıs gel buluşmaya yetere zahmet etmee diycektim ama
seval de geliyo bak mama istiyoo
olur şekerim siperişleri verin halledeyim ama sizin için değil bebşişlerimiz için :dilcikar:
hemile olmasaydınız bende isterdim bişiler ama olmaz doğuruncada buluşak sempatiksalakcinni

anam yüzüne vurayımki bidahakine gel sempatiksalakcinni
yoksa gul yüzüne hasret kalcam :asigim:

kıs öle deme benim kocamda izin vermez ki ona

neye buluşmayamı e kısss bize eve çağarıyon ya koçiş kolumuzdan tutup kapıya koymasın kekleri yiyemeden daha bi çay içeydik bari onca yoldan geldik taa susurluk üstünden aktarmalı olarak

anam kıslar bana tansiyon düşüklüğü yaramadı yazdıkarlımı kendim okuyamıyom ya
cesater edememişim o neyse
cesaret diceme ne yazmışım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…