- Konu Sahibi EU3
-
- #14.741
yok ne işim olur ordacıgdem nılunun mis gıbı mamalarını yemeye :d
kudret göbeği düştünüüü
kudret bide ayıptır sorması kanaman falan varmı aşağısı ne durumda
nen tmm yuuzume vurmayın napıyım sızı tanımıo dıe ızın veremıstı ama sımdı tanıo hepınızıı ozellıkle nıluyu
evet kudret hasta bezini benim bi arkadaşımda söled,normal pedle gitma mahvolursun muhakkak hasta bezi al demişti . Anam bebekle birlikte bizde mi bezlencez
nen tmm yuuzume vurmayın napıyım sızı tanımıo dıe ızın veremıstı ama sımdı tanıo hepınızıı ozellıkle nıluyu
kudretim seni çokkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahhhhhh
bebişinede maşallah 41 kere çok tatlııııııııııııı
faceboktan resimleri beğendim ama kardeşimin sayfasından beğenmişim yanlışlık olmuş o benim heeee :roflol::roflol:
Gerçi oda çıkkkkkkk beğendi :asigim:
Bu arada kızlar sınav sorularına baktım cevapları almıŞtım 9 dersİm vardı yedİsİnİ vermİŞİm Çok ŞÜkÜr alt derslerİmden geÇmİŞİm 3. Sınıfa geÇtİm eylÜldede 2 dersten bÜte kaldım ama yİnede geÇtİm oĞlum bana uĞurlu geldİ maŞallah hep dua edİyodum sınava gİreyİmde Öyle doĞurayım dİye Öyle oldu hİÇte fİnale ÇalıŞmamıŞtım hepsİ İyİ geldİ derslerİmİn
kuşum ya bende seni özledim dicem ama sempatiksalakcinni ben seni hep takipteyim :roflol::roflol:NİlÜfer kız hoŞgeldİn Özledİm senİ nerelerdesİn canım ya
olur şekerim siperişleri verin halledeyim ama sizin için değil bebşişlerimiz için :dilcikar:nilüm kıs gel buluşmaya yetere zahmet etmee diycektim ama
seval de geliyo bak mama istiyoo
kıs öle deme benim kocamda izin vermez ki ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?