Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neee taze böbrekmii anneme lazımm ayolll Allaşkına bana gelinnnn
töbe többe kızlar benim koçiş çok komik yılbaşında (ben almam) bilet almışş piyango hayal kuruyoz dedi işte şunu alırız buraya gideriz bide israile gideriz dedi nan ne işimiz var orda dedim anneme 2 böbrekle 1 çift göz taktırırız orda ucuz dedi koptuk tabi töbe töbe gerçekten filistinlelri kaçırıp organlarını alıyorlarmışş öyle diyorlar günahları boyunlarına artıkk

valla gelırım ıns bu seferrr aa bak ne dıcemm bız kızlarla yanı cıgdem ve ozuyle tahtakaleye gıdıcez sende gel bızımle kusum :)

ooo tahta kale demeyin bana uçar gelirim
kıss ozicim sen bu kızlar beklersen çok beklersin böle şeyleri konuşur konuşmaz tarih belirleyin anca öyle buluşursunuzolumunekankayizsmile

aman adi pislikler
ben artık boykot ediyorum
yabancı marka ürünleri almıyorum mümkün olduğunca

bu sefer bn hazrım nılummm onlae hazır degıl caliştıkları için yada bunlar gelmesse bız beraber gıdek kuss:)

ya offfffff ama ben ankaradayım anacım yaaaaaaaa
ne tahtakalesi

valla gelırım ıns bu seferrr aa bak ne dıcemm bız kızlarla yanı cıgdem ve ozuyle tahtakaleye gıdıcez sende gel bızımle kusum :)
+

he valla bizi şıp diye tanırsın 3 tane koca göbekli yanyana ne komik oluruz

AY ÇOK GÜLDÜM BUNA kaydirigubbakcemile3

DOĞRU DİYO ADAMLAR NE BİLSİN BİZİM BURDA NE KONUŞTUĞUMUZU KİMLE KONUŞTUĞUMUZU.

NİYEKİNEEEE

yuva yapıyorlar bizim eve bizde ellemiyoz Allahtan heralde geçen sene eşim cnc makina aldı bu sonbahar kamyonet şimdi yine yumurta var bakalım ne gelecek Allahın izniyle

heeee nezaman gideceksek artık

doğurunca diycem o zaman gitmenin anlamı yok bir ara ayarlıyalım valla

Ya nılÜ seval hazır aslında
bız ÇalıŞıyoruz ya her ctsı baŞka bı programımız var
henÜz boŞ gÜn bulamadık.hazıran sonuna bulacaz ınŞallah

aman adi pislikler
ben artık boykot ediyorum
yabancı marka ürünleri almıyorum mümkün olduğunca

aynen canım ben eskiden beri genelde türk mallarını tercih ediyordum ama krizden sonra nerdeyse %100 yerli alıom adamların malını alıyoz bizim paralarla ülkelerini kaldırıyorlar bizim esnaf kan ağlıyo almıyom bende heleki bu olaydan sonra asla almam eşimede tembihledim shell den benzin alma diyee

çıldırtmayın len beniiiiiiii
gelemiyom diyemi yapıyonuz leyyn
zaten şu anda başım dönüyo fıldır fıldır
her an cinnet geçirebilirim doğrarım haaaaaaaa kötükedihüso

ama çiğdem olurmu
benzini shellden akılı kelden al demişler :roflol:

bizde arabaya geçen ay gaz taktırdık oh ne rahat valla
ama ben daha acemilik çekiyorum gazlı arabayı kullanmak zor zaten hamileyim diye vermiyo kociş arabayı gazlı olunca süremiyon acemi diye bahane ediyo klava:

:roflol: :roflol: kız allah seni ne etsinn

bızım arabamız yok malesef cok istıoz ama ılk önce ev almamız lazım bebek dogsun yılbasnda ınş alıcaz evımızii

kıslar bende kaçtım
paydos zili çalar birazdan
hadi ii akşamlar kendinize ii bakın öpüldünüzzzzzzz
bu arada feci bir yağmur başladı burda resmen sel akıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…