- Konu Sahibi EU3
-
- #14.781
valla gelırım ıns bu seferrr aa bak ne dıcemm bız kızlarla yanı cıgdem ve ozuyle tahtakaleye gıdıcez sende gel bızımle kusum :)
aman allah korusun kıssss
ay nilüüüş bana da bi dalak lazımdı
hadi hafta sonu kesin bendesiniz cokacimcoook
valla gelırım ıns bu seferrr aa bak ne dıcemm bız kızlarla yanı cıgdem ve ozuyle tahtakaleye gıdıcez sende gel bızımle kusum :)
neee taze böbrekmii anneme lazımm ayolll Allaşkına bana gelinnnn
töbe többe kızlar benim koçiş çok komik yılbaşında (ben almam) bilet almışş piyango hayal kuruyoz dedi işte şunu alırız buraya gideriz bide israile gideriz dedi nan ne işimiz var orda dedim anneme 2 böbrekle 1 çift göz taktırırız orda ucuz dedi koptuk tabi töbe töbe gerçekten filistinlelri kaçırıp organlarını alıyorlarmışş öyle diyorlar günahları boyunlarına artıkk
+valla gelırım ıns bu seferrr aa bak ne dıcemm bız kızlarla yanı cıgdem ve ozuyle tahtakaleye gıdıcez sende gel bızımle kusum :)
AY ÇOK GÜLDÜM BUNA kaydirigubbakcemile3
DOĞRU DİYO ADAMLAR NE BİLSİN BİZİM BURDA NE KONUŞTUĞUMUZU KİMLE KONUŞTUĞUMUZU.
NİYEKİNEEEE
heeee nezaman gideceksek artık
aman adi pislikler
ben artık boykot ediyorum
yabancı marka ürünleri almıyorum mümkün olduğunca
aynen canım ben eskiden beri genelde türk mallarını tercih ediyordum ama krizden sonra nerdeyse %100 yerli alıom adamların malını alıyoz bizim paralarla ülkelerini kaldırıyorlar bizim esnaf kan ağlıyo almıyom bende heleki bu olaydan sonra asla almam eşimede tembihledim shell den benzin alma diyee
ama çiğdem olurmu
benzini shellden akılı kelden al demişler :roflol:
bizde arabaya geçen ay gaz taktırdık oh ne rahat valla
ama ben daha acemilik çekiyorum gazlı arabayı kullanmak zor zaten hamileyim diye vermiyo kociş arabayı gazlı olunca süremiyon acemi diye bahane ediyoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?