- Konu Sahibi EU3
-
- #14.761
oyyyyyyyy canım benim hayırlısı olsun ya boshayallersmilecanım benim çok çok teşekkürler darısı inşallah tez zamanda senin başına olur hep dua ettim doğumda yinede ediyorum
hadi gözün aydın canım ya çok sevibdim
benimde iyi geçti ama cesater edip bakmadım cevaplara
benimde 3 eylil tahmini doğum tarihi 4-5 eylül bütler var benimkide sınav çocuğu olcak
neye buluşmayamı e kısss bize eve çağarıyon ya koçiş kolumuzdan tutup kapıya koymasın kekleri yiyemeden daha bi çay içeydik bari onca yoldan geldik taa susurluk üstünden aktarmalı olarak
neye buluşmayamı e kısss bize eve çağarıyon ya koçiş kolumuzdan tutup kapıya koymasın kekleri yiyemeden daha bi çay içeydik bari onca yoldan geldik taa susurluk üstünden aktarmalı olarak
eve çağırmama kısmaz kıss
o tanımadıklarıyla dışarda buluşmama kızabilir ama
evime buyrun gelin ona kesinlikle karışmaz çünkü az buçuk gözünün önügelir iki dk size hoşgeldiniz nasılsınız derken görür içi rahat eder
bizimkide böle naaparsın
kız cıgdemm bız nıluyleee ramaznda flnnn sahura kdr konusodukkk bıde bulusucktık ya ondan dolayı ii tanıo anacımmm
evt ya bulussak super olck
anam valla bana gelin bilgeyide çağıralım onu çağırsam hemen gelir valla ya :lepi:
size bir sofra hazırlarım inşalllah bir kuş sütü eksik kalır
gerçi balkonda kuluçkada kuşum var doğursun sütü gelir gelmez onuda sağdım mı
oda eksik kalmaz kuşum doğurunca gelin siz en iyisi :roflol::roflol:
valla benimkise eve kızar dışarda ne yapacaklar der ama evde ne yapılsa kimsenin ruhu duymaz
ama ben eşime tanıyom deyince hiç bişicikler demez
ben blogcu arkadaşlarımla evde de buluştum ALLAH' cc şükür hiç bişi olmadı
ama eşim ayılınca aynada sırtına bakınca acı duyarsan sakın beni arama polisi ara ben seni tanımam dediydi:roflol::roflol:
böbrek çalıyorlarmış ya
anam benimde balkonda kuşlar yine yumurta yapmışş denedik ne zaman yumurta yapsalar bişey alıyoruz onların yüzü suyu hürmetine heralde
kıs nurten koçiş bizi görünce rahatmı eder 1 oda dolusu gebeş kadın adam der nan bunları biri burda doğurmasa biri mutlaka doğurur diye stres olur daha çok
valla benimkise eve kızar dışarda ne yapacaklar der ama evde ne yapılsa kimsenin ruhu duymaz
ama ben eşime tanıyom deyince hiç bişicikler demez
ben blogcu arkadaşlarımla evde de buluştum ALLAH' cc şükür hiç bişi olmadı
ama eşim ayılınca aynada sırtına bakınca acı duyarsan sakın beni arama polisi ara ben seni tanımam dediydi:roflol::roflol:
böbrek çalıyorlarmış ya
anam benimde balkonda kuşlar yine yumurta yapmışş denedik ne zaman yumurta yapsalar bişey alıyoruz onların yüzü suyu hürmetine heralde
anam bizim seval doğurdu bebeğide buraya attı :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?