Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim
çok geçmişolsun hayatım Allah yardımcınız olsun inşallah
korkma Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
28. haftaya kadar problemsiz geçer inşallah ondan sonrada zaten küvezde yaşatabiliyolar çocuğu artık inşallah Rabbim yanınızda olur problemsiz alırsın bebeğini kucağına

ah bitanem çok geçmiş olsun bende üzüldüm bak şimdi..
inşlh kötü bişiy olmaz. gelişimi normal normal devam eder.. biliyorum çok zor ama kendini toparlamaya çalış.. bak şimdi hakkettende bebişe bişiy olcak.. sen rahat olki oda rahat rahat gelişebilsin içerde..
bak onlar sağlıcakla büyüsünler içerde.. 7aylık yaşayan birçok bebiş var etrafımda hemde kuvesde sadece 1gece kalan.. sen şimdi kendini toparla.. hiç bişey olamayacak sağ sağlim gelecek dünyaya.. Rabbim onu sana bağışlasın.:Saruboceq:
herşey yoluna girecek.. hadi ağlamaolumunekankayizsmile

canımm gerçekten çok üzüldüm bende... Ama bak daha gelişimi sürüyor 7. aya kadarda dayanırsa zaten ondan sonra doğsa bile yaşar... Allah ol dedikten sonra herşey olur güzelim sen moralini yüksek tut doktorunun dediği gibi bebeğinden etkileniyor senin üzüntünden... Hep olumlu şeyler düşün ve dua et Yaradana sığın bitanem... Bak göreceksin zamanında ve çok sağlıklı olacak bebeğin.. Hem bir yerle kalma başka bir yere daha git orda da çektir bakalım aynı şeyi mi söyleyecekler... Biliyorum zor ama sen metanetli olmalsın tatlım çocuğuna Allah korusun birşey olmuş gibi şimdiden yıpratma kendini.. Bende dua edicem canım sana Allah sağ salim, gününde kavuştursun İnşallah...

sedacım doğru yoldasın devam et.. işlem sonrası ayakları duvara dayamakta işe yarıyomuş..

bende tavana karşı çook akrobasi hareketi yapmıştım zamanında.. gerçi benim kocişte sorun çıktı.. sen devam et..

sağolun kızlar ya zaten bakan dr anlattı sonra kendi dr a gittim oda aynı şeyleri söyledi bide 10 gün sonrası için beni cerrahpaşada prof e yönlendirdi bu konuda uzman ve drum hocasıymışş oraya gidicez hem kıyaslarız dedi 10 gündeki gelişimi biz 10 gün önce dr a gittiğimizde 371 gr dı 465 olmuş maşallah inşallah böyle gider bende şimdi beslenme araştırıyorum hep faydalı şeyler yiyim bundan sonra yarasın bebişe 1 gr bile önemli onun içinn

çiğdemcim seda haklı
birde devlet hastanesinden ve ya doğum hastanelerinden randevu al bence
ordaki doktorlar daha çok hasta muayene ettiklerinden daha tecrübeli oluyolar
bakalım başka doktor ne dicek ama ne olur koyverme kendini sen sağlam ol ki bebeğinde dört elle sarılsın annesine sağlam durmaı öğrensin anneden

ah bak canım ne güzel şu anlık alıyo besinini gelişmeside iyi çok şükür
sen bol bol muz ye yumurta ye pekmez iç süt iç ve kesinlikle sol tarafına yat
bebek besinini daha iyi alıyomuş o zaman
10 günde 100 gr çok güzel maşallah ecrinimize annesi bak onun çabasına karşılık üzme yavrunu sende yediklerine ve kendine dikkat et
sakın biyere uzanma göbek kordonuna çok zararlı

çiğdemcim canım inşallah herşey yolunda gider.bebeğin şu ana kadar hep
normal şekilde gelişir bundan sonra da aynen devam edebilir zaten.
7 aynının bitmesine çok az kaldı,yolun yarısını geçtin.bundan sonra sıkı takiplerle
bu durumu olumluya çevirmek mümkündür belki.
çok zor bir durum ama güçlü olmak zorundasın.unutma herşey allahtan.
dualarımız eksik etmeyeceğiz. ne olursa olsun hayırlısı olsun.bebişini iyi besle sen.7 ayı tamamlarsa akciğerleri de büyük oranda gelişmişl olur.hakkında hayırlısı canım.

sağol nurtenim ya işte daha yeni toparlıyamadım ama ben kendimi biliyom bugün ağlarım zırlarımda yarın hemen toparlanırım ne gerekiyorsa yapıcam hoş yapacak bişey yok moralimi düzelticem bide çokk güsel beslenicem sadece ona yarıycak şeyler yiycem bundan sonra

sizde bildiğiniz herşeyi söyleyin bana doktorlarınızın söylediği falan varsa herşeyi yapayımm

ya öznurum çok sağlıklı maşallah şimdi sorun yok 24 sonra çıkabilirmiş hele 27 den sonra çok sıkı takip lazım dedi
ayy görseniz yine kıpır kıpırdı kızımı gören 3 ü doktordu radyolok amanınn dedi ne kadar hareketli yakalıyamıyorum biraz önce kahvaltı ettiniz galiba ondan oluyo böyle dedi bende hayır dedim şeker yüklemeside yaptırıyom açımm dedim adamm ooooo bu çok hareketli dedi acaip ama bir görseniz hiçç durmuyo maşallah o el bir kafaya bir yüze gidiyo bir sağda hopp sola arkasını dönüyoo başka bebek görmedim ama düşün dr pozisyonu zor yakalıyoo

biz nelerin üstesinden geldik burda bununda üstesinden gelicez canım merak etme
sen kendine dikkat et kendini üzme yorma yeter canım.
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
içini ferah tut bebeğin maşallah tutunuyo hayata dört elle bak annesi örnek al az kızından

çidoşum kendine iyi bak canım,bebeğin de iyi olsun.
tıpta herşey mümkün. mucizeler oluyor.dr.lar allahın büyüklüğüne bizden
daha çok inanıyolar.bazı şeylerin nasıl olduğuna onlar bile akıl erdiremiyorlar
bunu çok iyi biliyorum.oyüzden asla umutsuz olunmamalı.

ay kızlar kusura bakmayın ya sizinde canınızı sıktım ne olur üzülmeyin hepiniz iki canlısınız ben iyi olucam inşallah daha yeni diye böyleyim geçecek Rabbim her şeyi bilendir vardır bundada bir hikmet o bizim yardımcımız olucak yoktan onu bu kadara kadar var etti ya sağlıklada doğar inşallah

çok ilginç bişey de oldu böyle durumda damar yetmez diye hemen aspirin içilmeye başlanıyormuş kan sulanıp damar genişlesin daha çok akış olsun diye ben 1,5 aydır diğer bebekten sebep pıhtılaşma yapmasın diye içiyorum zaten dr süper dedi senin damarlar zaten akışkan ve gevşek önceden içiyor olmanın çok faydası olmuştur dedi Eyy büyük allahım dedim sen diğer bebeğimi kardeşini geliştirsin diye göndermişin onun görevi lazım olunca görünüp bana aspirin içirmekmiş belki 16 hafta hiç görünmemesinde de hep vardır bir hikmet diyordumm heralde bu

işte böyle olumlu şeyler düşün canım bak ne güzel işte Güzel Allahım hiçbirşeyi sebebsiz yaratmaz... 1.5 ay önceden başlamışsın tabi ki baya etkisi olmuştur hem gelişimi de çok güzel hareketli olması da zaten sağlıklı olduğunu gösterir. Merak etme herşey yoluan girecek sen yeter ki inan ve güven... Sürekli kontrolde olacaksın zaten hiç kafanı takma sen bebeğin kucağına alacağın günlerin hayalini kur...

kızlar ben izninizi istiyim az uzanayımm kafam kazan gibi hepiniz sağolun

RABBıM cümlemiizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsinnn inaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…