- Konu Sahibi EU3
-
- #14.921
kızlar nabıyonuz ben evdeyim moralim çok bozuk işe gidemedim renkli usg sonucu kötü bebeklerin kordonunda 3 tane damar varmış 2 atar 1 toplar damar benim bebişimin sadece 1 atardamarı varmış buda bebeği besleyen damarmış 24 haftadan sonra bebekler çok hızlı büyürmüş ama bizim 1 damarımız olmadığından gelişme geriliği olacakmış doktor 7 aya kadar normal giderse gelişme durduğu an alırız dışarda yaşatmaya çalışırız dedi dedi organları şimdilik iyi ama kalp ve böbrekte sorun çıkabilir dedi offf yaaaa minnacık daha bebişimm ne kadarda güsel gelişiyordu bebeğin gelişimi durup hayatıda sonlanabilirmiş doktor böyle hastam vardı zamanında doğdu dedi ama yüksek riskli gebelike giriyormuşum hep takip etcez dedi ama tedavi yok sadece bebek erken alınabilir şartlar oluşursaa dedii çok moralim bozuk ağlamaktan şiştimm dr ağlama bebeğide üzüyon dedi ama engel olamıyorumm
kızlar nabıyonuz ben evdeyim moralim çok bozuk işe gidemedim renkli usg sonucu kötü bebeklerin kordonunda 3 tane damar varmış 2 atar 1 toplar damar benim bebişimin sadece 1 atardamarı varmış buda bebeği besleyen damarmış 24 haftadan sonra bebekler çok hızlı büyürmüş ama bizim 1 damarımız olmadığından gelişme geriliği olacakmış doktor 7 aya kadar normal giderse gelişme durduğu an alırız dışarda yaşatmaya çalışırız dedi dedi organları şimdilik iyi ama kalp ve böbrekte sorun çıkabilir dedi offf yaaaa minnacık daha bebişimm ne kadarda güsel gelişiyordu bebeğin gelişimi durup hayatıda sonlanabilirmiş doktor böyle hastam vardı zamanında doğdu dedi ama yüksek riskli gebelike giriyormuşum hep takip etcez dedi ama tedavi yok sadece bebek erken alınabilir şartlar oluşursaa dedii çok moralim bozuk ağlamaktan şiştimm dr ağlama bebeğide üzüyon dedi ama engel olamıyorumm
geldiimm yettim anacıım ne diyoo nedi diyoo bu ay tutmazsa deneyek kız nerden bulyon bunları ki.... Ben belime yastık kodum sonna birde ayaklarımı karnıma çektim birzda öle yattım bi yarım saat yattım yanee... Bir de ben erken hamilelik belirtilerini araştırdım döllenmeden sonraki 4-5 gün içinde göğüs ağrısı oluyormuş ben dün geceden beri çekiyom sağ göğsümünü kenarı tahriş olmuş gibim acıyo ve cayır cayır yanıyo elledimde...
sağolun kızlar ya zaten bakan dr anlattı sonra kendi dr a gittim oda aynı şeyleri söyledi bide 10 gün sonrası için beni cerrahpaşada prof e yönlendirdi bu konuda uzman ve drum hocasıymışş oraya gidicez hem kıyaslarız dedi 10 gündeki gelişimi biz 10 gün önce dr a gittiğimizde 371 gr dı 465 olmuş maşallah inşallah böyle gider bende şimdi beslenme araştırıyorum hep faydalı şeyler yiyim bundan sonra yarasın bebişe 1 gr bile önemli onun içinn
sağol nurtenim ya işte daha yeni toparlıyamadım ama ben kendimi biliyom bugün ağlarım zırlarımda yarın hemen toparlanırım ne gerekiyorsa yapıcam hoş yapacak bişey yok moralimi düzelticem bide çokk güsel beslenicem sadece ona yarıycak şeyler yiycem bundan sonra
sizde bildiğiniz herşeyi söyleyin bana doktorlarınızın söylediği falan varsa herşeyi yapayımm
ay kızlar kusura bakmayın ya sizinde canınızı sıktım ne olur üzülmeyin hepiniz iki canlısınız ben iyi olucam inşallah daha yeni diye böyleyim geçecek Rabbim her şeyi bilendir vardır bundada bir hikmet o bizim yardımcımız olucak yoktan onu bu kadara kadar var etti ya sağlıklada doğar inşallah
çok ilginç bişey de oldu böyle durumda damar yetmez diye hemen aspirin içilmeye başlanıyormuş kan sulanıp damar genişlesin daha çok akış olsun diye ben 1,5 aydır diğer bebekten sebep pıhtılaşma yapmasın diye içiyorum zaten dr süper dedi senin damarlar zaten akışkan ve gevşek önceden içiyor olmanın çok faydası olmuştur dedi Eyy büyük allahım dedim sen diğer bebeğimi kardeşini geliştirsin diye göndermişin onun görevi lazım olunca görünüp bana aspirin içirmekmiş belki 16 hafta hiç görünmemesinde de hep vardır bir hikmet diyordumm heralde bu
çiğdemcim cerrahpaşaya nezaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?