Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben izninizi istiyim az uzanayımm kafam kazan gibi hepiniz sağolun

RABBİM cümlemiizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsinnn inaşallah

tamam hayatım dinlen güzelce uyuyabilirsende uyu sonra kalk bir güzel duş al rahatla ve kötü düşünceleri hemen at kafandan bebeğini üzme annesi. Sonra bebeğinin kucağındayken boşuna üzmüşüm yıpratmışım kendimi diyeceksin.. Bizde doğum hikayeni okucaz yine ağlayarak...

aaaaaaaa
çiğdoşum duymamış olim ama
ne kusuru biz burda sevincimizi de üzüntümüzüde paylaştık
paylaşmayada devam edicez.
Bizimle paylaşıcaksın elbette sıkıntılarını üzülüceksek te sevineceksekte birlikte unutma bunu
Biz birbirimize destek için burdayız canım

kızlar ben geldımmm cıgdosum yaa yavrumm ınan cok uzuldum ama sakın stres yapmaaa kuzummm hersey yolun agırer ıns bnm abım 7 aylık dogmuss annem dıo pamuklara sarardık onu bıde evde dogmus koyde yasamaz demıslerr ama maşallah yasıo allahtan umıt kesılmezz cnm sen uzulmekı kızında uzulmesın dımııı

Günaydın kızçeler... Çiğdemciğim umarım bugün daha iyisindir tatlım. Burada sana hep destek olacak arkadaşların olduğunu unutma hiçbirzaman..

Ya benim hala sağ göğsümün yanı acıyor yaa.. Koltuğun altı sanki vurmuşumda çürümüş gibi sızlıyo ve sağ kürek kemiğime de vuruyor yaslanırken of ah demekten bir hal oldum.. Hiç böyle birşeyke karşılaşmadım ya sütyen bile fazla geliyor iyive acıtor yanlarımı...Solda bişi yok ne varsa sağda var ne hareket yapsam acıyo göğüs olsa yine razıyım ama koltuk altına doğru çok acıyor.. Göğüs zaten şiş.. Dün eşime takılıyorum diyom bu kadar erken böle oldu ikiz galiba.. O da hiç ikiz istemiyor..Ama baya kendini adapte etti çocuk konusuna rüyasında da görmüş içime doğuyor olcak diyo bende heveslenme hemen dedim.. 2 hafta nasıl geçecek yaa...

sedacım benimde ilk gebeliğimde göğsüm çok erken ağrımaya başlamıştı
ümit vermek istemiyorum ama dikkat et kendine hamiş olabilirsin canım

gece 4 gibi süt krizim tuttu
kalktım süt içim diye bi baktım dolapta süt yok bitmiş ( kocişimde benimle birlikte tosuncuk büyütüyo )
bende koca tabak meyve vardı masada oturdum bi güzel onu yedim yattım sırnaşık şey

he ben şunu anlatayım.
indirect coombs testim negatif.
hemoglobinim 12 çıkmış.bu sınıra yakınmış
kansızlığa doğru gidiyorum.nasıl beslenecem ona bakıyodum
internetten.c vitamini içeren şeyler yemem lazım.
şimdi domates mevsimi bol bol yiyim diyorum.idrarımda da sorun
çıkmadı.böle işte.sonuçlarımı dr.uma pztsi fakslayacam bakalım kansızlık
için bişi diyecekmi.

gece rahat bi 5-6 kere tuvalete çıkıyorım kıslar ya delircim
öznur sende bu kadar çok çokıyon mu gece

fazla süt içme bak o da kansızlık yapıyomuş.
süt ve yoğurdu yetecek kadar tüketmemiz lazım.

yok kız çıkmıyorum okadar çok.
bir kere kalkıyorum ben gece sadece.
bazen akşamdan su içmemişsem ve geç yatmışsam
sabah 6 dan önce uyanmıyorum hiç çişe.

kansızlığa bire bir çözüm diyim ben sana
kuru kan üzümü ye siyah
ben çok faydasını gördüm zamanında
arada hala yiyorum
benim babamın tayzesi var geçen bize geldi eşimi aldı yanına
sıkı sıkı nasihat verdi
bak oğlum sen bu kıza bakma albuna zorlada olsa yadir üzümü
ben 3 çocuğumda da hamileyken yedim çocuklar doğduktan sonra hastalık nedir bilmediler diye :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…