Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde öznur ben dolaba 1 tane ayva attım
çekirdekleri göğüs çatlaklarına bire birmiş
bende ne olur nr olmaz ayva zamanı doğurmıcam diye attım dolaba
ay kudretede söliim göğüs çatlağı için ayvaçekirdeğini ama bulabilrmiki şimdi ayvayı
aktarlarda belki çekirdeği satılır ya

benim içten içe sızlıyodu göğüslerim
pisikolojikde olabiliyo sen düşünmemeye çalış
kendine başka meşkalaler ara zaman geçer o sırada
ve ne olur ne olmaz ilaç falan alma salın canım

yok almıyorum canım son reglimden beri ilaç almıyorum neyse ki baş ağrım felanda yok son zamanlarda tutunca da tam tutuyor zaten... Anneme birşey demedim ama gidince çıtlatcam biraz ordada dikkat etmem lazım çünkü kadın sonra noluyo bu kıza demesin... Ben normalde hiç dikkat etmemde çok hoyratımdır kendime karşı koca kanepeleri devirirdim evde temizlik yaparkene, tezgahların üstüne tırmanırdım sandalye almak yerine annem çok kızardı şimdi birden öle nazenin olunca garibine gider o yüzden bu ay olabilir dicem yanii..

benim kayınvalidemin ayva ağacı var her mevsimi geldiğinde kaynanam veriyor bana da alcam bende atcam dolaba hem doğuma yakın yemekte çok iyiymiş..

kıslar birde meryem suresi okunursa doğuma yakın doğumu kolay oluyomuş okuyanın ve ya okunanın diye duydum ben

kudret gelmiş
kudretcim göğüs çatlakların ne durumda
ayve çekirdeğini sölemiştimya daha önceden bi denesene canım
hem ilaç gibi kimyasal olmadığından emzirirken göğsünü silmene gerek yok çünkü ilacı silerken geri çatlıyomuş zaten hemde iyileştirici özelliği çokmuş

sorma öznurcum
32. haftama kadar işlerimi toparlamam lazım işim de çok
ama yapasım yok belki 32. haftada doktor çalışamazsın falan derse işimi sağlama allim
kızlar birde 32. haftada gidince illa 37 ye kadar çalışmak zorundamıyız ya mesela 35 e kadar çalışamilir alamıyomuyuz ben bunu hiç bilmiyorum ya

32den sonra istediğin zaman izin alabilirsin tabikide.
bende en fazla 35 e kadar çalışmayı düşünüyorum.
biraz erken çıkmak istiyom yaa.yazın tadını çıkarmak istiyorum.
8 senedir yılda 2 hafta tatil yapıyorum.
canım çok çekiyo yazın şöyle kafama göre takılmayı.32.haftada çıkmayı
bile düşünebilirim yani nerdeyse.

bende aslında 32 de çıkmak istiyorum ama doğumdan sonrada çalışacağım için birazını doğumdan sonrasın aktarimde bebekle ilgilenim diye mecburen biraz daha çalışıcam
o zaman bende 35 e kadar çalışim de 5 hafta dinleniim dimi
kullanmadığım 3 haftamıda doğumdan sonra kullanırım

kıslar ne çabuk geçiyo zaman ya
4 hafta sonra doğum iznini hakediyorum vay beh

siz öle okuyun yazmayın emi kızlar
ben yemeğe gidiyorum gelene kadar anca okursunuz zaten
hadi görüşürüz

ya evet nurten istersen 4 hafta sonra özgürsün.
benim nekadar var bakem.ben de 6 hafta sonra özgürüm istersem.

ya peki şimdi rapor alsak onu iznimizden düşerlermi
yoksa iznimizle alakası yokmu.bunu bilen varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…