- Konu Sahibi EU3
-
- #15.001
kızlar nabıyonuz ben evdeyim moralim çok bozuk işe gidemedim renkli usg sonucu kötü bebeklerin kordonunda 3 tane damar varmış 2 atar 1 toplar damar benim bebişimin sadece 1 atardamarı varmış buda bebeği besleyen damarmış 24 haftadan sonra bebekler çok hızlı büyürmüş ama bizim 1 damarımız olmadığından gelişme geriliği olacakmış doktor 7 aya kadar normal giderse gelişme durduğu an alırız dışarda yaşatmaya çalışırız dedi dedi organları şimdilik iyi ama kalp ve böbrekte sorun çıkabilir dedi offf yaaaa minnacık daha bebişimm ne kadarda güsel gelişiyordu bebeğin gelişimi durup hayatıda sonlanabilirmiş doktor böyle hastam vardı zamanında doğdu dedi ama yüksek riskli gebelike giriyormuşum hep takip etcez dedi ama tedavi yok sadece bebek erken alınabilir şartlar oluşursaa dedii çok moralim bozuk ağlamaktan şiştimm dr ağlama bebeğide üzüyon dedi ama engel olamıyorumm
kudret gelmiş
kudretcim göğüs çatlakların ne durumda
ayve çekirdeğini sölemiştimya daha önceden bi denesene canım
hem ilaç gibi kimyasal olmadığından emzirirken göğsünü silmene gerek yok çünkü ilacı silerken geri çatlıyomuş zaten hemde iyileştirici özelliği çokmuş
sizin konusmalardan anlamadıgımız için cvb vermıoruz ozıcım napalım :)
ahaha tabiii sen evde yayılıp yatan bir hanım
olarak böyle izin konularına falan aldırış etmiyosun dimi.
yatın ulen yatın bizim yerimize de yatın.biz çalışırız ühüüüüüüüüü
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?