Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çiğdemcim canım benim çok üzüldüm rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah sen hiç merak etme bak gör annesini hiç üzmeyecek sağlıklı bi şekilde doğucak güzel kızımız bu zamana kadar nasıl dayandı herşeyde bi hayır vardır bırakmadı seni bundan sonrada bırakmaz sen sakın üzülüpte onuda üzme güçlü ol allaha dua et sürekli bizde hep dua edicez üstesinden gelicez hep beraber bzi hep yanındayız hiç merak etme erken gelse bile çok küçük değil 7 aylık olucak biliyosun 7 aylık bebekler yaşıyo bi çok örneği var

canım benim göğüslerim iyileşmeye başladı sürekli emzire emzire alıştı artık merhemide kullanmıyorum artık normalleşiyo yavş yavaş

kudretcim oğluşun uslumu.
sende de kan uyuşmazlığı varmıydı yaaa.
varsa bebeğin kan grubu ne şu an.

sizin konusmalardan anlamadıgımız için cvb vermıoruz ozıcım napalım :)

ahaha tabiii sen evde yayılıp yatan bir hanım
olarak böyle izin konularına falan aldırış etmiyosun dimi.
yatın ulen yatın bizim yerimize de yatın.biz çalışırız ühüüüüüüüüü
mafoldumben

selam kızlar hayırlı cumalar Rabbim bu mubarek günün hürmetine tüm evlatları annelerine bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

ben daha iyiyim şükür akşam eşimle uzun uzun konuştuk yapacak bişeyimiz yok Allaha emanet yavrumuzz oda bana kızdı biraz hemen kendini kaybediyon diye haklı aslında bende bol bol dua ediyom hiç düşünmemeye çalışıyom yaşanacak ne varsa yaşıycaz kader bu ömrü varsa doğacak bir şekilde yaşıycak zaten böyle yapıp çocuğu daha sıkıntıya sokuyorum bende toparladım baya kendimi değil onu düşünmek zorundayım o benden daha önemli şuan işte böyle iyiyim yani şükür

Son düzenleme:
kıs benim işyerimdeki bilgisayara arkadan çok ışık vuruyo
ondan net göremiyorum evde bakıcam artık neresi olduğuna

kıs çiğdem yoksa sende ecrinin şeyini kamuoyunamı açtın aaaaaaaaaaa

ah ahhhhh
öznurum deşme yaramı
çalışmaktan hamileliğin tadını bile çıkaramadım valla
işten eve yorgun gidince bide evişi yatmaya fırsat olmuyo valla
2 akşamdır çamaşır yıkıyorum akşamları
onlarıda dışarıda çok yağmur var
açtım çamaşır teini salona orda kurutuyom napiim
bulaşık makinası desen ağzına kadar dolu
düzgün koymamışım hepsi boşalıp düzeltilip çalıştırılcak makine
zaten hiç sevmediğim şey bulaşık makinası yerleştirmek ya üffffffffff
bekleyincede kokuyo içine koku alim diyomda çok pahalı verdiğim paraya değicekmi diye düşünüyom

gardolabını unuttum tabi yıkılcak nerdeyse karışıklılktan
bu akşam kendii iyi hissedersem dolabı boşaltıp silip yarleştiricem
yarında oğuşumun yatağını balkona atip akşama kadar havalanndırcam sonra sercem
çamaşırlarınıda yılıyım da ütüliip kaldıriim aklımda kalcağına bitsin bir an önce

çok çalışmam gerekiyo çoookkkkkkkkkkk
perdelerim yıkancak camlarım silincek yerleri bi baştan aşşa silmek gerekiyo halıları kaldırıp
eşim kedın tutalım diyo görümcem benvarım yaparım ne gerekvar kadına diyo
kaynanamda yarın öbürgün görümcemin yaptığını başıma kakar diye korkudan bişi diyemiyom çok yapar onları çünkü
akıl verin kıslar bana neyapiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…