- Konu Sahibi EU3
-
- #15.021
ne pisliğinizi temizliyodu akşama kadar anlamadım.
evin ortasına pisletip mi gidiyodunuz.
Nurtencim sen hamilesin önceleri neyse ama şimdi birşey demeye ne hakkı var tabiki yardım edeceksiniz hem çalışmak hem hamilelik kolay mı insan hamile değilken bile zorluyor yaa... Ya ben napcam kimsem yok burada bi görümcem bile yok. Kayınvalide 70 yaşında gece uyuyamaz gündüz uyur.. Geçen camları sildim 5. kar zemin katla 6 kat ediyor hep çıkıp siliyorum bir kere demedi ki ya bizim eve gelen kadın gelsinde silsin diye eşim duruyor başımda. Bende de yükseklik korkusu yok neyseki.. Hamileykende onun kadınını değil başka kadın çağırcam.. Bebeğim daha önemli anneciğimde yok nasıl aklı kalcak biliyorum ben ama naparsın gurbetlik çok zor... ay kızlar uyku bastırdı bir uzanayım dedim uyumuşum bir saat valla hiç huyum değildir gündüz uyumak daha çok işim var dün çok ağrım olunca bişi yapamadım hafifledi biraz el atayım.. Yarın gardırop yaptırcaz adam gelip ölçü alcak, kaynanayı çağırdım mutfağa yaptırdığımız dolapları görmedi görsün anneme de gitcem gitmeden çağırmadı demesin onlara bişiler hazırlıcam bide yarın pazarda eşime yemek yapıp bırakcam felan gözümde büyüyor valla.. Hadi ben kaçtım kızçeler öpütümmm.. Haa çipdem kızın çok güzel poz vermiş manken mi olcek acaba... Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin...
kız nurten senin bu kaynana da alemmiş heee
çocuğun ördek dudaklı mı olacekmiş.allam yaa
neler de düşünüyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?