Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtencim görümcen madem yardım ederim diyo etsin
eşinin kardeşi değil mi tabiki de yardımı dokunacak.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayılazammmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sıcakkkkkkkkkkkkkkk

ben de anneciğimi çağıracam ağusta büyük bi temizlik yaparız diye düşünüyorum.
yer seramikleri sadece üstünden silindiği için derzleri siyahlaştı artık.onları ovmak gerek.
dediğin gibi tüller yıkanır,halılar yıkanacak.belki biraz boya badana olabilir.ama hepsini ağustosta
düşünüyorum.inşallah oğlumuz zamanından erken gelmez de planlar bozulmaz.

ama kızlar ben kayınvaldemlerle birlikteyken zoruma giden çok şey oldu
istemiyorum yapmasını
görümcem bişi demiyodu Allah var ama
kayınvaldem her akşam yemek masasında bu kız sisin sürekli pisliğinizi temizliyo
temizlemek zorundamı deyip yemeği zehir ediyodu
bende yeminli gibi bişeyim her işimi sölemicem onlara yapmasınlar diye
şimdide aman kızım biz yabancımıyız oldu
o zaman ben sabah gidip akşem geliyodum
ve her işimi yapıyodum kendim elimden geldiğince yük olmuyodum
o zaman beni çok kırdı şimdi istemiyorum anlıcanız

benimde ablam gelicek oda az durda bayram önümüz bende gelirim yaparım herşeyini diyoda bilmiyorum ki o zamana kadar ben dayanamam öle pisken heryer
o gelene kadar bidaha pislenir zaten

ne pisliğinizi temizliyodu akşama kadar anlamadım.
evin ortasına pisletip mi gidiyodunuz.

bi bilsem öznurcum
ben bunu bir kere olsun söylemedim kayınvaldeme
boşver nurten yaşlıdır sen sus diye kendimi telkin ettim
ama için içinde kendime söz verdim
evim olunca yaptırmıcam diye

aman ben yavaş yavaş yaparım
zaten eşimden Allah razı olsun elimi sürdürmeden benden güzel yapıyo herşeyi o
hafta sonları yavaş yavaş yaparız birlikte

ya herkes cumaya gitmişken ben de bi aşağıya inip
güneşleneyim azıcık.sonra gelirim olar mı.

hade git bende dolaniim az
yoksa çok oturunca ayaklarım şişiyo :)

Nurtencim sen hamilesin önceleri neyse ama şimdi birşey demeye ne hakkı var tabiki yardım edeceksiniz hem çalışmak hem hamilelik kolay mı insan hamile değilken bile zorluyor yaa... Ya ben napcam kimsem yok burada bi görümcem bile yok. Kayınvalide 70 yaşında gece uyuyamaz gündüz uyur.. Geçen camları sildim 5. kar zemin katla 6 kat ediyor hep çıkıp siliyorum bir kere demedi ki ya bizim eve gelen kadın gelsinde silsin diye eşim duruyor başımda. Bende de yükseklik korkusu yok neyseki.. Hamileykende onun kadınını değil başka kadın çağırcam.. Bebeğim daha önemli anneciğimde yok nasıl aklı kalcak biliyorum ben ama naparsın gurbetlik çok zor... ay kızlar uyku bastırdı bir uzanayım dedim uyumuşum bir saat valla hiç huyum değildir gündüz uyumak daha çok işim var dün çok ağrım olunca bişi yapamadım hafifledi biraz el atayım.. Yarın gardırop yaptırcaz adam gelip ölçü alcak, kaynanayı çağırdım mutfağa yaptırdığımız dolapları görmedi görsün anneme de gitcem gitmeden çağırmadı demesin onlara bişiler hazırlıcam bide yarın pazarda eşime yemek yapıp bırakcam felan gözümde büyüyor valla.. Hadi ben kaçtım kızçeler öpütümmm.. Haa çipdem kızın çok güzel poz vermiş manken mi olcek acaba... Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin...

benımde annecım gelıcek agustos gıbı yaparız heraldeee bnm anam yanımda saolsunn yaa ama o hasta tabıkııı cok ölee zorlamam halıları falan yıkatıcm camlar sılıncekkk cok iş yok ama malumm yınede temızlenmesı lazımmm

cıgdemmmm nasıl yaptın kuzum o seker yuklemesndee anlatsnaaa bnm yarın kntrm var cok tırsıorumm

ben halılarımı yıkamaya vercem bi tatile gideceğim zaman veririm birde kışın veririm belki beyaz tonları çok halımda mis gibi oluyor yıkatınca silmek gibi olmuyor..

yok canım ya kalsın almiim mümkünse
onların gelip temizlik yapması demek evimin tüm herşeyine bi yorum yapıp karışması demek şu niye şöle onu böyle yap falan işte boşverrrrrrrrrrr
tuzsuz aşım ağrısız başım yavaş yavaş yaparım herşeyimi

kız düşün
onlarla birlikteyken benim odamda oyuncağım çoktu
hepsini kaldırdım onun yüzünden çocukmusun sen deyip duruyodu bende yeterki sussun deim kaldırdım
ama yatağımın üsyünde kocaman bi ördeğim var onu kaldırmadım bu seferde ona takmıştı
onu kaldır ordan hamile falan kalırsında çocuk ona benzer ördek dudaklı olur falan diyodu
bende kaldırmadım inadına ki seviyorum en başta niye kaldıriim şimdi bile evimde yatağımın üstünde duruyo.
Eşim sağolsun sanane anne orası onun odası sen ne karışıyon diyodu
oda bura benim evimburda yaşıyosanız benim kurallarıma uycanız diyodu.
şimdide evi ayırdık işk başlarda çok karışmaya çalıştı da eşim müsade etmedi burasıda nurtenin evi anne karışma diye şimdi fazla karışamıyo delikafadulden

kız nurten senin bu kaynana da alemmiş heee
çocuğun ördek dudaklı mı olacekmiş.allam yaa
neler de düşünüyolar.

kız nurten senin bu kaynana da alemmiş heee
çocuğun ördek dudaklı mı olacekmiş.allam yaa
neler de düşünüyolar.

kıs bahane
dediği olmadı kaldırmadım ya
maksadı beni korkutmak
hani bende zır cahilim inancam ya korkcam ya
hemde ben düşünebiliyomusun :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…