ya gunluk ped hıjyen konusunda ii degılmıs nurtencım o yuzden kullanmıom ben evde duruo paketım aslında kullansammıkı sıcaktada hıc cekılmezzz kı yawww pff evdeyımde allahtan sorun olmuoo dısarda falan olsam yanı sızın gıbı calişsam gercekten zorrr
sık sık derken nekadar mesela nurten.
ben sabah btane.akşam bitane okadar.
tmm tmm ustume gelmeyın ulennn :roflol:
seni çok iyi anlıyorum Nurten benim kaynananın da var öyle şeyleri gelir mutfağa girer, ay ne güzel mutfağın var der kendi yaptırdı yaa her seferinde ama birde birkaç eşya koymuştu mutfağa açar dolabı yumrta ayracını misal alır bunu kullanıyormusun der şunu kullanıyormusun der meyve sıkacağı alcaz dedik bende var dedi nuh nebiden kalma eşim anne bu ne yaa kaldı mı bunlar artık diyo aa çok güzel sıkıyo ama diyor.. Onların evi tamam ama hep der şanslısınız kira vermiyorsunuz bilmem ne övmeye bayılır kendini ben gençken neler yapardım kaç kere pazara giderim baban öğle yemeğime gelirdi hep yemek hazırla felan amaan neler neler yıllardır eve hanım geliyor çocuklarda bakıcı ohh ne güzel hayat... İyi yiönleri de var hakkını yiyemem tabi ama bebek olunca nolcak bakalım odasına kadar karılır ama karıştırtmıcaz tabi.. dolaplarım yetmiyordu mutfak dolabı yaptırdık ne tantanayla bende bakcam ben karar vercem felan dedi eşim karşı çıktı yaptırdık daha görmedi kimbilir nasıl oldu diyormuş yarın gelsin de ağzı açık kalsın.. Amaaan işte kayınvalide yapacak..
ay evet dımı kızlar ben yapayım bana gelın hepınızz ıs cıkısı :)
nen nurten o bakıslar ne öleee
artık biz istanbuldakiler toplaşırız ama ankarada sen teksin bilemem artık
topikten kimle toplaşacan bayanssulusmile
hee dımıı yaaa olsun kız nurtennn sanada kargoyla yollarızzz artık D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?