Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdoşum hoşgeldin canım
bu karılar gün yapıyolar ben ankaradayım diye çağırmıyolar beni
beni kaynanaya sevk ettiler
kız şunlara yaw

dımı nıkıtacımmm sen konus barıı
yaa ıste normalde 6da bıtıomus ya arada o satlerde gelıomu ya bn napıyım bı pazar gunumuz varrr bnde ıstıom sınemey gıtmek dısarı cıkmak

dımı nıkıtacımmm sen konus barıı
yaa ıste normalde 6da bıtıomus ya arada o satlerde gelıomu ya bn napıyım bı pazar gunumuz varrr bnde ıstıom sınemey gıtmek dısarı cıkmak

ühüüüüü
kıs ben senin gibi evde olsam oturmam ki evde
gezerim arkadaşımda yokbenim hiç ama bi karşı komşum var onu alırım artıkın

kıs nurten kayınvalideyi çağarcana kadın al dur başında orayı sil burayı sil de nede güsel temizliyorlar
beğenmezsen bir daha sildir ben aldımya cmts anam her yeri sildi dolapların üstünü bile çamaşırlarımı katladı mutfağı silerken bende yemek yapmıştım makişnaya koycaktım bulaşıkları dedi yıkıyımm yok dedim koycam ben sonra işi bittti bende yemeklere devam ediyordum soğanların kabuğunu çıkarmıştım ver doğruyum diyoo yok ayol dedim ben yaparım versem yemekelri bile yapacaktı ama ben sürekli alıyom onu camlara annemede düzenli geliyoo beğenmedim mi söylüyom bidaha yapıto valla

cnm bnmde arkdsm yok burda ıste annemlerın orda hepsı ve cocuklu hepsıı yaw tek gezmektende zevk almıom ben

kıs benimde aklımdan geçiyo öle ama kimse yokki öle tanıdığım
çağırimde gelip yapsın
iyi araştırmam gerekiyo

öle habıre alısverıs ypılmıo cnm ıste sıcak zatn dısarıkmı cıkılıokı

kızzz nurten sen say geriye 80 79 78 diye benim kızçe hepsinden önce gelecek heralde siz hala sayarsınız artıkk
bu arada gördünüzmü kızımın çıtır bacağınıı Allahım ona ömür versin inşallah ben kızıma mini elbiseler giydircem çıtılık çıtılık gezcekk

kıs gene anneye yakın oturmakta iyi
canın sıkınca git annene
benim kimsem yok

amin canım
sağlığıyla sıhatiylegelsin fındık kız inşallah

ben demıstım bacak o dıe

eeee
anlıyon kısım sen güzel bacaktan

ayy bana herkes hıc gobegın yok dıolar yaa sınır oluommm pffffffffffffffff koca gobegım oldu lennn hala goremıolarr

kıslar benim finans müdürüm gelcekmiş birazdan
ben az işlerimi toparliim
fatura bırakmiim ki demesinbu napıyo akşamakadar diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…