Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavv nıe konusmuonuzz beee yazsananızzzzz aaaaaa delırtmeyın benı zaten bırazdan kalkıcm temızlık yapacagummm

var cnm hamılelıkten dolayıı cok asırı degıl ben zaten normaldede sınırlıydım ufacık seye tahammul edemezdımm hala öleyım kaydirigubbakcemile3

kızlar bebıslerınız kıyafetlerını neyle yıkayacaksnzz nurten sen neyle yıkadın cnm

gunaydın nıkıtacım hg nassın bakalımm sıcaktan dolayı bıraz cnmz sıkın ama hava kotu oluncada kotu dıee söleneıoruzzz nankoruz yanee

hosgordum sevalcim,
ben iyiyim iste, iyi deyip geciyorum , isteyim...
sicaktan etkilenmiyorum sukur, klimalar sagolsun.
sizdeki nankorluk te olmasa , bu topik cekilmez canikom olumunekankayizsmile
aslinda benimde canim sIKKIN , ama alistim dicim gececegim.
bi 15.30 ilsada eve gitsem.
kafamçokkarıştı

ben evdeyım ama evde oluncada dert bıtmıokı temızlıktı falandı fılandı pfff sıcaktada hıc cekılmıo temızlık yapmak

ben daha hıc yıkamadım cnm ılk yıkıcagım ıste kıyafetlerı sımdıden hazırlıyım dıyorumm o yuzdenn bılgım yok bu konuda

sende madem 2 x git, birak.
meme uclarin varsa (benimkiler yoktu, yani cikmiolardi , silikon takiodum)
sorun yok. yat kalk dua et . a.s

nankörlük ne demek kız ben bişi anlamadım yazıdğından.

sevlacim çamaşır makineleri için sabun tozları varmış.ben onlardan kullanmayı düşünüyorum.
deterjan kullanmayacağım.ilk kıyafetleri zaten sabun tozuyla elde yıkarım herhalde.
sonra kendi kirlettiklerini makinede yıkarım.

ya siz kıyafet hazırlayalım falan diyosunuz benim daha bavuluma koyulacak şeylerim hiç yok.
temmuz ilk hafta gibi alayım diyorum.geceliğimi pijamamı harşeyimi hazırlayayım da valiz bi
kenarda dursun.fırsat yokki alışverişe.

bende hıc bısı almadımkı oznurcumm hele kendıme hıc bısıcık almadım dahaaa gorumcemın gonderdıklerı falan var ıste bırazda kendım almısım onlardan bahsedıom ama hastane cıkısı su bu alınmadı henuzz

ozi, seval sicaktan sikayetciyiz, nankoruz demistide, o bakimdan dedim kaydirigubbakcemile3
senden ne haber....
neye karar verecegini biliomusun, dusunecekmisin?
emzirme dersleri konusunda

sevalcim ben dalanın roxy matik diye bi sabunu var onu aldım
kokusuda çok güzel ve % 100 bitkisel
tüllerede kullanılıyomuş
ben onunla yıkadım mis gibi koktular
30 derecede yarım saatlik programda yıkadım
çamaşırların içinede daha önceden bahsettiğim dr. beckman ın renk koruyucu mendilinden attım 2 tane
ikiside renkli çıktı geri yani işe yarıyo o mendiller atmasaydım belkide renkleri karışabilirdi
sonra evde salona çamaşır tekine astım kuruttum dışarda toz felen gelkir diye asmadım dışarı
akşamda ütüleyip kaldırdım
kendi alışvarişimide yapınca çantamı hazırlıcam

bebeğe kıyafet almak en basit iş.gidiyosun zaten anında buluyosun ama
kendimize bulmak çok zor yaaa.istediğimiz gibi bir gecelik pijama bulmak
için kaç mağaza gezecez allah bilir.bi de fiyatlar çok farklı.bebek için
öyle değil ama.

kizlar, bence oyle buyuk capli valiz hazilamayin,
kendinize ic camasir, bir kat elbise, bebisin ihtiyaci olan ust bas. oldu bitti valla.
insan heyecanlanio biliyorum, ama ben gordumki fazla yuk goturmeye gerek yokss

emzirme kursuna ben gidicem izne ayrılınca
sonuçta ilk bebek illaki acemiliğim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…