çiğdemcim canım benim inşallah bebişin kucağına sağlıkla gelicek
çünkü sen çok sabırlısın ve güçlüsün dualarım seninle.......
valla heç bilmerim öznurcum ya
öf şu çocuklar doğsaydı bi hayırlısıylada şu telaştan bi kurtulsaydık dimi ama
ben omo nun bebek deterjanınıda aldım ama ilk yıkamada kullanmaya cesaret edemedim renklerini karıştırır diye
sonra kk da araştırdım herkes dalan roxy matiği önermiş
bende markette görünce aldım
hemde 2,90 tl çok ucuz ve % 100 bitkisel ben beğendim açıkcası
bende alıyım barı roxi matıkten o mendıllerı kaça aldın cnm markettenmı aldın bıde
canım nilüm sağol eksik olma inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebişimm
ahh ahh nurtenim hele ben zaman su gibi geçse istiyom bu belirsizlik endişe etkilenmemeye çalışsamda sürekli aklımda inşallah bir sorun çıkmadan doğar bebişimm şu profa bir gitsemm de rahatlasam
nurtişim bende ondan almıştım 2 paket duruyorr dolapta %100 bitkisel olması çok iyi bende kk daki yazıları okudum herkes onu kullanıyor dalinin falanda bitkisel matik sabunları var ama 6,5-7 tl ne gerek var bende 2,65 aldık 3 tl civarı heryerde
kızlar bu arada selammm hayırlı haftalar hepimize
ben haftasonu kiraz festivalindeydim aslında hiç gidesim ve moralim yoktu ama iyiki gitmişim kafam dahaldı ve eltim sağolsun çok moral verdi bu arada benim prof eltimin dru çıktı (11yıl önce doçentken) tesadüf işte görümcemin dokturana gidiyom drumun hocası eltimin dokturu çıkıyo
adam sadece anormal seyreden sorunlu gebeliklere bakıyormuş uzmanlık alanı buymuş normal hasta almıyormuş (eltiminde bebeğin ciğerlerinde gelişmemişlik varmış kızımız şimdi 11 yaşında maşallah 1,57 boyunda sülün gibi çok sağlıklı) süper adam diyor inşallah bizde fayda görürüzzz
ay bayılazam coksıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?