Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben omo nun bebek deterjanınıda aldım ama ilk yıkamada kullanmaya cesaret edemedim renklerini karıştırır diye
sonra kk da araştırdım herkes dalan roxy matiği önermiş
bende markette görünce aldım
hemde 2,90 tl çok ucuz ve % 100 bitkisel ben beğendim açıkcası

kızlar ben bi yemek yiyem hiçte canım bişi istemiyo ama mecbuz atıştıriim biraz

bende alıyım barı roxi matıkten o mendıllerı kaça aldın cnm markettenmı aldın bıde

çiğdemcim canım benim inşallah bebişin kucağına sağlıkla gelicek
çünkü sen çok sabırlısın ve güçlüsün dualarım seninle.......

canım nilüm sağol eksik olma inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebişimm

valla heç bilmerim öznurcum ya
öf şu çocuklar doğsaydı bi hayırlısıylada şu telaştan bi kurtulsaydık dimi ama

ahh ahh nurtenim hele ben zaman su gibi geçse istiyom bu belirsizlik endişe etkilenmemeye çalışsamda sürekli aklımda inşallah bir sorun çıkmadan doğar bebişimm şu profa bir gitsemm de rahatlasam

nurtişim bende ondan almıştım 2 paket duruyorr dolapta %100 bitkisel olması çok iyi bende kk daki yazıları okudum herkes onu kullanıyor dalinin falanda bitkisel matik sabunları var ama 6,5-7 tl ne gerek var bende 2,65 aldık 3 tl civarı heryerde

kızlarr ben bu arada 7 kılo almısım yaa saglık ocagındakıyle drun tartısı farklı cıktıı abo ne gusel 4 kılo sanıodum 7 kılo almısım meger dıkkat etmek lazımmm

kızlar bu arada selammm hayırlı haftalar hepimize
ben haftasonu kiraz festivalindeydim aslında hiç gidesim ve moralim yoktu ama iyiki gitmişim kafam dahaldı ve eltim sağolsun çok moral verdi bu arada benim prof eltimin dru çıktı (11yıl önce doçentken) tesadüf işte görümcemin dokturana gidiyom drumun hocası eltimin dokturu çıkıyo
adam sadece anormal seyreden sorunlu gebeliklere bakıyormuş uzmanlık alanı buymuş normal hasta almıyormuş (eltiminde bebeğin ciğerlerinde gelişmemişlik varmış kızımız şimdi 11 yaşında maşallah 1,57 boyunda sülün gibi çok sağlıklı) süper adam diyor inşallah bizde fayda görürüzzz

bende alıyım barı roxi matıkten o mendıllerı kaça aldın cnm markettenmı aldın bıde

ben parayla almadım o mendilleri seval
bana digitürk ün dergileri geliyo ondan promosyon çıktı bende denedim
turuncu renk çıktı makinadan bembeyaz mendiller 30 da yıkamama rağmen
dr beckman renk koruyucu mendil diye satılıyo marketlerde ama fiyetı nedir bilmiyorum

kesinlikle katılıyorum çiğdem birde bebek kıyafetleri sık sık yıkancak
sürekli 6-7 lirayı nasıl veripte diğer deterjanları kullancaz
ben ilk 3-4 ay yumuşatıcıda kullanmıcam

hadi hayırlısı çiğdemcim
senin hakkında içinde hiç kötü bi düşünce yok biliyomusun
içim çok ferah inşallah sağlığıyla alcaksın fiduunu kucağına

cumartesi bir temizlik yapmışımki kıslar
evim mikemmellll olduuuuu
dünde kayınvaldem arıyo
eşime oğlum napıyon
bitirdinmi temizliği sildinmi kıyı köşe heryeri diyo
eşimde nurtenim herbiyeri bal dök yala kıvamına getirmiş zaten bana iş bırakmamışki didi kaydirigubbakcemile3
ay bu kadın ne istıyo benden anlamıyorum yaaa

nurtenim çok sağol ya sana bişey söyleyim mi aslında benimde içimm acaip rahat çok korkuyorum uyku uyayamıyorum ama bir taraftanda çok rahatım bazan diyom ne duygusuz anneyim çocuğumun derdini anlayamıyormuyum neden aşırı endişeli değilim aslında çok panik biriyim annemin hastalığındada böyle oldum dr yoğun bakıma alalım hastayı kaybedebilirz dediği halde çok üzüldüm kahroldum ama derinlerde bir ferahlık vardı o zamanda kızdım kendime neden bu rahatlık diye şükürler olsun annecim çok iyi şimdi inşallah bebişimde iyi olacak derinde hissettiğim bu ferahlık doğrudur Rabbim onu bize bağışlasınn yinede dualarızını eksik etmeyin

haydi hayırlısı çiğdoşum
bende yarın gitcem hastaneyeee
iğnemide vurdurim de kurtuluyum o derttende
ammaaannn sonrada 32 . haftadan sonra 15 günde bir nst ye girme olcek
Allahım hayırlısıyla almayı nasip etsin yavrularımızı kucağımıza

çidoşum randevun haftayaymış az kalmış.hadi hayırlısı bakalım.
bebişin iyi olacak bende öyle hissediyorum.güzel kız annesi
olacaksın kııız

bana vakit çok çabuk geçti ama şimdiden sonra geçmeyecek herhalde
işim bitti çünkü.
ya kızlar ben çok huzursuzum bugün neyim var bilmiyorum of yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…