Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doktorlarımız aynı düşüncedeymiş demekki canım.indirect coombs testi yaptır ama.ben yaptırdım negatif çıktı bi sorun yok çok şükür.

nurtencim hiç öyle şey olur mu.ben özel muayenehanesine gidiyorum zaten iğne ve tahlil vs.herşeyim dışarda oluyor.doktorum bunları rahatlıkla yaptırabileceğimi çok iyi biliyor.özel hastaneye gidenler de sonuçta ödeme gücü olanlar.bir iğne mi pahalı gelecek.dr.un böyle bir şey düşünme hakkı yokki.yapılması gereken neyse hastasını ona yönlendirir ve eğer dr.umuza güvenmezsek zaten değiştirmeliyiz. senin patronun söylediklerine kesinlikle katılmıyorum ben. dr.ların takipte farklı görüşleri olabilir ama hiçbiri yanlış değildir.benim gözümde biri henüz ispatlanmamış olsa da genelde uygulanan bir iğneyi kesinlikle vurdurarak kendini garantiye alan bir dr. tipi ki vurulmasa da olabileceğini aslında biliyor ama hastasının psikolojisini de işin içine katıyor, diğeri ispatlanmamış bu iğneyi vurdurmamanın bir sakıncası olmayacağını bildiği için gerek görmeyen dr. titpi.ama hepsinin hemfikir olduğu bir konu varki bu tıbben zaten ispatlanmışöve aksi idda edilemez.doğumdan sonra bebek pozitif kan grubu taşıyorsa bu iğne 72 saat içinde mutlaka vurulacak.ben dr.uma güveniyorum.kafamı tek kurcalayan daha önce düşük yapmış olmam.o da 5 haftalık olduğu için düşük kategorisinde bile değilmiş ama yine de kafama biraz takılmadı değil.işte bizim gibi böyle kafasında soru işaretleri olunca insanların dr.lar da herbişeyi gerekli de olsa şart olmasa da bazen yaptırıyolar malesef bunu biz yapıyoruz.Avrupa da kesinlikle böyle değil.

valla heç bilmerim öznurcum ya
öf şu çocuklar doğsaydı bi hayırlısıylada şu telaştan bi kurtulsaydık dimi ama

kıslar dün oğlumun kıyafetlerini yıkadım ütülediiimmmmm
kaldırdım dolaba mis gibi koktu hepsi ohhh

yarın kontrolüm var beniiimmmmmmmmm
yani yarın rapor alır yatarım evde

kızlar ben çatlamaya başladım
azcık azcık çatlaklarım olmuş karnımın alt tarafında
ben göremiyom göbemin altınıda eşim farketti
aynayla baktimki yarılmaya başlamış
çatırdıyoruuummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…