Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hec bısı surmuom valla catlarsa catlasın suanlık bişi yok zaten gobegım cokta buyuk degılll

çiğdem benimde karnım sivri ve kasıklarımda hissediyorum karnımı.
bebeğin tekmeleri de çok altta zaten.

kıs öznur bide aşağıda olan bebekler normal zor doğarmış sezeryen diyorlar bilmem doğrumu

benim oğluşunda eski şiddetli tekmeleri azaldı kızlar ya
hareket ettiğini hissediyorum ama artık daha narin oldu hareketleri
eskisi gibi küt pat girişmiyo anneye

nurten kıs koca çocuk oldu yeri daraldı güç alıp tekme atamaz artık sadece eliyle ayağıyla ittirir bundan sonra

evet canım benimkininda öle içimde dönse bile dığardannet gözüküyo artık
büyüyo yumurcaklar

nurtencim canım tam hatırlamıyorum ama haftasıyla uyumluydu galiba 1000 gr felandı

çiğdemcim nasıl doğacaklar bilemeyiz valla
alnımıza ne yazılmışsa yaşayıp göreceğiz.
boşver hiç bişi düşünmeyelim.

he valla çiğdem aynen öle yapıyo ittiriyo habire
çıkmak istercesine kaydirigubbakcemile3

nurtencim canım tam hatırlamıyorum ama haftasıyla uyumluydu galiba 1000 gr felandı

sağol canım
bu karılar tosuncuk diyolarbenim oğluşuma da kafama takıldı
doktorda haftasına göre normal didi kilosuna çünküm

2 hafta önce yaptırmısım ben senden nurtencım bnmkı 827 gram senınkı 1100 du galıba cok degıl aslında senınkı 2 haftada bılee cok farkedıo kıloları bnmkıde öle olcek heralde bakalımm bı dahakı aya ne kadar olmusuzz

sevalcim zaten doktorların normal mi sezeryanmı olduğunu bilmeleri için daha erken
son haftalarda çöatı kontrolünde söyleyebiliyolar bildiğim kadarıyla normal yapabilirsin yada yapamazsın diye

kızlar bebekler son haftalar çok kilo alıyo şimdi yavaş yavaş benim oğluşum son haftalarda 3 günde bir 100 gr alıyodu

kızlarr bı aksam alalım kocişlerıı avcılar sahıle gıdelımm super yaaa dun ordaydık bız stand falanda acmıslarr carsı gıbı cok guseldııı hehe bız cok toplandıkta kocişler kaldı demı :roflol:

kudret kıs senin coşkun nasıl
uslu duruyomu annesi
gene pipi gösteriyomu herkese kaydirigubbakcemile3

ben şimdi çıksam akşama avcılarda olurum heralde kıs
ay annemleride özledim valla gecede annişime giderim

nurtencim şimdi uyuyo meleğim inanmayacaksın ama valla tam coşkun altını ne zaman temizlesem pipisi dimdik oluyo şaşırıyoruz hepimiz babaannesi gördü gülmekten bayılacaktı kadın benim torunum şimdiden erkekliğini gösteriyo diyo ayy çok komik keşke görseniz

amaaannnn
cünyır coşkunabakın heleee
len bu çocuk memlekette bizim oğlanlara kız bırakmıcak deseneeee

27+4 de 1140 gr geldi kudret teyzesi

maşallah oğluşuna nurten bence normal kilosu merak etme birde aklınızda olsun kızlar kadir mert 3680 gr doğdu ilk önce 7. gün topuk kanı almaya götürdük sağlık ocağında kaydını yaptılar boyunu ölçtüler kilosunu ölçtüler 3500 gr çıktı hemşire doğumda bebeklerde şişkinlik olur dedi bu normal kilosu dedi gerçi doğumdan sonra altına yapmıştı kakası simsiyah oluyo ilk önce iki kere üst üste değiştirdik şişkinlik ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…