- Konu Sahibi EU3
-
- #15.301
çiğdem benimde karnım sivri ve kasıklarımda hissediyorum karnımı.
bebeğin tekmeleri de çok altta zaten.
benim oğluşunda eski şiddetli tekmeleri azaldı kızlar ya
hareket ettiğini hissediyorum ama artık daha narin oldu hareketleri
eskisi gibi küt pat girişmiyo anneye
dr banada dedı hareketlerı asagıda hıssedıomusun dıe asagıya basınc yapıomuss bende evet dıdım kasıklarımda nerdeyse duruo bazen cıkıo yukarıya snra gene asagıda ay hele dun kızlar gobegıme bakıodum bı degısmeler oluo bı oynuo gobegım sankı ıcerde veled donuoo dolasıo gıbı yamuluo karnım
kıs öznur bide aşağıda olan bebekler normal zor doğarmış sezeryen diyorlar bilmem doğrumu
nurten kıs koca çocuk oldu yeri daraldı güç alıp tekme atamaz artık sadece eliyle ayağıyla ittirir bundan sonra
nurtencim canım tam hatırlamıyorum ama haftasıyla uyumluydu galiba 1000 gr felandı
kızlarr bı aksam alalım kocişlerıı avcılar sahıle gıdelımm super yaaa dun ordaydık bız stand falanda acmıslarr carsı gıbı cok guseldııı hehe bız cok toplandıkta kocişler kaldı demı :roflol:
nurtencim şimdi uyuyo meleğim inanmayacaksın ama valla tam coşkun altını ne zaman temizlesem pipisi dimdik oluyo şaşırıyoruz hepimiz babaannesi gördü gülmekten bayılacaktı kadın benim torunum şimdiden erkekliğini gösteriyo diyo ayy çok komik keşke görseniz
27+4 de 1140 gr geldi kudret teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?