Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kı zçiğdem böyle yapmaaaa.
normal davran kuzum.herşeyin fazlası zarar.
meyve şekeri çok yüksek almamalısın o da zararlı.

ne yapayım öznurum 1 gr bile bebeğim için önemli onu hayata bağlıycak ne kadar kilo alırsa o kadar kalacak içerde 7 aya kadar tosuncuk olması lazımm ki çıkınca hayata daha sıkı tutunup evine bir an önce gelebilsinn ayy yavrum benim ya nasıl dizdiriyo tekmelerii maşallahh

merhaba hanımlar ben ancak gelebildim.. ıstanbul'a anneme geldim öğlen burdaydım ama net yoktu çalışma varmış akşam geldi ancak oturdum muhabbet gırla gütmiş maşallah başında olsam hiçbişi yazmazsınız zaten.. Acayip başım ağrıyor inanılmaz uykumu alamadım sanırım gece geç yattım sabah erken kalktım gündüzde geldi hep gözlerim kapandı gündüz uykusu zaten baş ağrısı yapıyor.. Annemle hasret gideriyorum. Annemde aman bir yere uzanma, ağır kaldırma nolur ne olmaz diyo... Bazen kasıllarıma hafif ağrılar giriyor çokta uyukluyorum bakalım ne olcak çok heyecanlııym.. Nurten yaa sen demişsin ya göğsümün yanı ağrıyo diye benimde öleydi sağ taraf ama geçti neden bilmiyorum... ıstanbul çok sıcakmış ama ya ilk günden bunaldım eskişehirde sıcaktı ama akşamüstleri hep döktürdü.. Hadi görüşürüz kızlarr öptümm..

kızlar ya sizde kendinizi hamilelikten dolayı böyle ağır top gibi hissediyormusunuz ben çok zordayımm ya yürürken bir sağa bir sola yalpalıyomm çok komik oldumm kudret gelince soralım doğumdan hemen sonra vücudu rahatlamışmı ağırlıklşar gitti diye

sen kudrete sorana kadan ben anlatamsempatiksalakcinni
dogumdan sonra sanki ben hala hamileydim, orta bolge sanki 6 aylik hamilelik goruntusu veriyordu.
gerci veriyor insan o kilolari, ama baya bir zaman aliyor. ben kendimin o hallerini hic begenmiyorum, masallah bi kalcalarim vardiki,,, akillara zarar :kedi:

deme nikitacım ya peki tamm ne zaman rahatlıyor hafifliyor vücut

deme nikitacım ya peki tamm ne zaman rahatlıyor hafifliyor vücut

ya, ben kendim rahatsiz oluyordum, hani alismissin okadar kiloya ama, sonucta dogum yapiyorsun buyuk bir bolumu gitmis oluyor fakat fazlalik ortada-tatlicadiarzu-
kusura bakma gec yazdim, burda baya bi yogunluk var.
ama her kadin bir olmazki , ben oyleydim diye sende oyle olacaksin diye bir kaide yok dimi.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…