Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ozim neka çok işim var ama canım hiç istemiyoo yapmak 3 haftam kaldı öfff nasıl bitecekk bilmemm

milupadan mail gelmişş 24 saat beslenme uzmanlarımız size bilgi veriyor diye ister hamilelikte ister bebek için arıyım bakıyım cimcimem için ne yemem lazımm

balıkk = haftada en az 2 kez mümkünse taze yoksa konservede işe yarar
ceviz-badem-fındık= haftada en az 3 gün (fazlası cilde yağ yapar)
yeşil sebze meyve (marul salatalık erik vs vs ) bol bol sınırsız çok faydalıı (kalsiyum ve demir var )
et-tavuk= balık kadar yararlı değil ama demir var onlarda önemli haftada 1 kez en az
kiraz-kayısı= bolca kabızlığada çok iyi
kırmızı erik = bolca çok yararlı
şeftali = kabız yapıyo yenirse azzz
muz=bebeğede anneyede kilo yapıyor kabızlık yapıyor kontrollü tüketilecek
tuzlu-yağlı-börek-çörek-mantı-asitli içecekler-çay(çok can istenirse çokk açıkk)-kahve faydasız olduğu gibi zararlı hiç tüketilmesede olur

ay ne demek şekerlerimm
ozim valla balığı ilk önce söyledi ve en uzun onu anlattı yiyelim bol bol
sordu başta sorun falan varmı kısaca analttım erken doğum olabilir bebek yeterli beslenemiyebilir diye
bunları söyledi zaten tüm hamilerr için geçerli bunlar dedim evet dedi faydasız şey yemediğiniz zaman bu beslenmeyle bebekleriniz gayet iyi gelişir sizde rahat hamilelik geçirirsiniz dedi
tsk ettim başka ekliyeceğiniz bişey varmı dedim yok dedi dediğim gibi balık bol bol yenmeli dedi kapadık

kızlar seval ve ozi özellikle 27 hafta çok önemliymiş bebişler için dönüm noktası en enn hızlı büyüdükleri zamanmış aman o zaman daha dikkatli beslenin tosuncuk olsun bebişlerimizz

faydasız şeylerden uzak durmaya çaılışalım.nefsimi köreltecek kadar yiyebiliriz.
allahtan benim canım çekmiyo ama.

durun muzumu yiyim kızım kilo alsın bende kabız olayımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…