Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
faydasız şeylerden uzak durmaya çaılışalım.nefsimi köreltecek kadar yiyebiliriz.
allahtan benim canım çekmiyo ama.

hehhhh kadında öyle dedi oturup keyif için çay içmeyin canınız çekerse dedi ben her akşam kocişle çay keyfi yapıyom (açık içiyom ama içiyom fincanda hemde) bi utandım öyle deyince ablaaaa vallaaa kocamm zorlan içiriyo dedimm napcan işte ailede huzursuzluk çıkmasın diye içiyomm dedimm lülülülülülü :roflol:

onumuzdekı haftamız cokmu önemlı yanee ooo ozmn bol bol et tavuk balık yıyelım kızzzzz bebeıslerımızz kılo alsınnn bnm tosuncugum daha 827 gramcıkk

muz kabız yapıyomuş ya muz yiyim kızım kilo alsın üstüne kiraz yiyim ishal olayım kadın hep dengeleyin dedii :roflol:

delı karuuuuuu senı cıgdemmm ya guldurdun benıııı heeeee
zaten kızla hamılelıkte kabızlık oluomuss dıkkat edın bn cok korkuom o kabılzıktan cunku bı kere lavman oldum bu kabızlık yuzunden cıkamadıdaaaa :roflol:

birde yemek üstüne hemen meyve tatlı yememeliyiz.2 saat arayla bu da çok önemli.

kız heleki meyve sofradan kalkmadan hemen meyve yersen (atbi alışkanlık şeklinde) yemeğin asitiyle mevenin asiti birleşince alkol etkisi yapıyormuş siroz hastalarının çoğu bu yüzden oluyormuş alkol almayanlar yanii

güler tsk ederim şekerimm aldım resimlerii
bişiiiy diil opuyorumnanaktan

kız seda adet tarihin ayın kaçında.. bizde senle şafak sayalım

anam ben tamda yemek üsütne yiyom meyveyi... desenize benim kızçem şimdiden alkolikkaydirigubbakcemile3

ama napiiim kocişin eve gelmesi 9-9.30 yemek masasını toplayıp içeri dönerken hemen meyve tabağımıda yapıp geliyorum. kocişle birlikte yiyoruz.. zaten 10.30 uykum geliyo bazen 11i bile bekleyemiyorum napiiiim

burda dolu başladı.. Allah korusun.. hep irkilmişimdir dolu yağışından.. eyvahedigeldismile

ben kaçıyom gök gürlüyo.. kapatiim bilgisayarı zaten kimsecikler yook

kız seda adet tarihin ayın kaçında.. bizde senle şafak sayalım

Valla Allah razı olsun Gülerim sen olmasan şu topikte bir de Dileğim kimse hatrımı sormucak Dilkeğim okuduğum kadan gelmemiş heralde..Diğerlerine küstüm o kadaan şey yazdım kimse cevap yazmamış neyseemm... Gülerciğim 24 mayısta reglim tahmini ama ben hep öncekinden geç olurum.Haftaya perşembeye geliyor ben cuma yada c.tesi yapcam pazartesiye kadan dayanıyım diyom ama dayanamam sanırım 28 hazirna kadar yaa.. Heyecan dorukta ya ben bişi sorcam daha çok çok erkende ayaklarım çok yoruluyo benim hele topklarım acayip ben yürümeyi severim ama annemle pazara gittik daha 1 saat oldu bittim ben sızladı hep ayaklarım.. Pazar günüde öle oldu az dolaştık geldim yemek yaptım ütü yaptım koptu ayaklarım sancıdan.. Başkada zaman zaman kasıklarım ağrı giriyor kaburgalarıma doğru o kadan...Bende baştan geldim anneme öğrenince gelemem diye belki hem daha 1 hafta oldu yumurtlayalı yolculuktan zarar gelmez didim 4 saatlik yol.. Öptüm kocaman seni şekerim...

günaydın kıslar
dün neler olduğunu ayrıntısınakadar size yazdım ferman gibi
gönder dedim kk nın bu özelliğini kullanmanız için sayfa yenileyin diye hataverdi yazdıklarım gitti sinir oldum yaaaaaaaa alsanaalsanasmile

neyse tekrar yazim beri
dün hastaneye gittik eşimle işte sıra aldım muayene oldum doktor kanla idrar tahlili vede ultrason istedi.
bende beni takip edicek doktoru buldum tahlilleri verip ben bugün burdayım ve doktor ultrason istedi müsaitseniz ben bidaha gelemem dedim . Oda ayrıntılı ultrason ayarladı bana baya bekledim ama değdi oğlumu ayrıntılı tekrar gördüm :) 28+4 de 1280 gr olmuş maşallah deyin teyzeleri.

Neyse tahlil sonuçlarını aldım sonuç sırası al bekle derken saat 3 oldu. Sonuçları gösterdim suyun sınırda dedi doktor fazla su içme dedi de bu sıcakta nasıl dayancam bilmiyom mafoldumben yoksa erken doğum olur suyun patlarsa dedi

sonraccııımaaaaaaaaa

seni ya 1 gün yatış göstercez burda yapcaz iğneni yada mor reçete yazcaz sen alcan eczaneler odasından vurdurucan buraya gelmeden dei Bende izi alamam işyerimden yatış vermeyinben alıp vurduriim dedim oda mor reçetemiz yazdı ta kocatepeye gittik reçeteyle iğneyi almaya adam demez mi buna doktor kaşe vurcaktı diye. Adama işte üstünde var kaşe dedik yok altında da olcak dedi. yoksa ssk dan paralarını alamıyolarmış Başka herhengi bir eczanede de yokmuş iğne. tabi biz sinirli bi şekilde hastaneye döndük ama baya bi mesafe ver arada Gittik hastaneye doktor mesaisi bitmeden bırakıp gitmiş delirdik tabi sinirden ama napalım. eşim sekretere bağırdı biraz . Nasıl böyle acemilik yaparsınız günde kaç hasta geliyo bu şekilde reçete verdiğiniz neden dikkat etmiyosunuz sizin aptallığınız yüzünden sabahtan beri dolaşıyoruz falan de filn işte :) sakinleştirene kadar baya uğraştım kocişi.
sonra da kayınvaldemlerin orda hastanede çalışan bi sakrater var komşuları onların ona gidelim verelim de reçeteyi sabaha vurdursunbari kaşeyi akşam alırız ilacı diye düşündük. Kayınvaldemlere gittik ki kadın yazık sancılanmış kıvranıyo . Kendi yorgunlumu derdimi unuttum apar topar acile götürdük onu saat 10 a kadar hastanedeydik anlıcaanız yazamadım sizede bişi

sedacım üzdün beni kuzum.
yorumum olan konuda sana cevap verdiğimi snaıyorum.
bişeymi atladıkki.böyle şeyler düşünme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…