- Konu Sahibi EU3
-
- #15.481
faydasız şeylerden uzak durmaya çaılışalım.nefsimi köreltecek kadar yiyebiliriz.
allahtan benim canım çekmiyo ama.
birde yemek üstüne hemen meyve tatlı yememeliyiz.2 saat arayla bu da çok önemli.
bişiiiy diil opuyorumnanaktangüler tsk ederim şekerimm aldım resimlerii
kız seda adet tarihin ayın kaçında.. bizde senle şafak sayalımmerhaba hanımlar ben ancak gelebildim.. İstanbul'a anneme geldim öğlen burdaydım ama net yoktu çalışma varmış akşam geldi ancak oturdum muhabbet gırla gütmiş maşallah başında olsam hiçbişi yazmazsınız zaten.. Acayip başım ağrıyor inanılmaz uykumu alamadım sanırım gece geç yattım sabah erken kalktım gündüzde geldi hep gözlerim kapandı gündüz uykusu zaten baş ağrısı yapıyor.. Annemle hasret gideriyorum. Annemde aman bir yere uzanma, ağır kaldırma nolur ne olmaz diyo... Bazen kasıllarıma hafif ağrılar giriyor çokta uyukluyorum bakalım ne olcak çok heyecanlııym.. Nurten yaa sen demişsin ya göğsümün yanı ağrıyo diye benimde öleydi sağ taraf ama geçti neden bilmiyorum... İstanbul çok sıcakmış ama ya ilk günden bunaldım eskişehirde sıcaktı ama akşamüstleri hep döktürdü.. Hadi görüşürüz kızlarr öptümm..
kız heleki meyve sofradan kalkmadan hemen meyve yersen (atbi alışkanlık şeklinde) yemeğin asitiyle mevenin asiti birleşince alkol etkisi yapıyormuş siroz hastalarının çoğu bu yüzden oluyormuş alkol almayanlar yanii
kız seda adet tarihin ayın kaçında.. bizde senle şafak sayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?