Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrr size bir soruuuu Seda kaç kilodur tahmin edin bakalımm yaklaşana (bilmeniz imkansız) ödülll varrrr

efet çiğdemin dediği gibi kaç kiloyum beeen ödğl ne vercez kız ama bilemezler nasılsa

Öznurcum benim eşimde Başak burcu biraz takıntıları vardır titizdir ama çok iyidir başaklar çok ilgilidir ve detaycıdır özellikle mimari ve ev dekorasyonunu çok iyi yaparlar ama eşm kimya mühendisi önceden keşfetsem bu yeteneğimi mimar olurdum der hep... Çok güzel öneriler sunar.. Eşine ailesine çok bağlııdr bende kovayım hiç anlaşmazlar diyorlar ama iyi anlaşıyoruz biz... Yanii iyi olur ama terazi de iyidir en iyi anlaştığım burçtur ama hep bayanlarda erkeği nasıldır bilmiyorum..

sölemem çipdem söler miyim hiçç ama gelen yokki bilsinler ama küçük dillerini yutacaklarına eminim en çıtır hamiş ben olcam bu topikte...

ben sedanın çok zayıf olduğunu biliyorum ama kilosuuuuuuuuuuu 40 felandır heralde

seda boyunun kısa olduğunu ve minyon olduğunu söylemişti daha önce oyüzden herhalde kilosu az ki
böyle iddaa meselesi yaptınız.40 kilomusun kız.

anaaa afferin nan sizeee bingooo aynen öyleyim ama çiğpdem şokta biraz su serpin yüzüne kendne gelsinnn

bilmem ne versekki çidem ne verelim bu gacılaraaa...

bebek kıyafeti alam size gönderemm

kıs öznur tam üstüne basmışız yaaa
haydi ödül istiyooommmmmmm,
bu arada ben 15 kilo almışım ya o suymuş yaw kaydirigubbakcemile3

Nurtiş desene doğurunca tığ gibi olcaaann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…