Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kızartmayı çok seviyorum.
dr. yeme dedi diye yemiyorum ama bayılırım yoğurtlu
kabak biber patlıcan offf

evet bunlar esasında meze
ama sıcak yaz gününde akşam eve gelince çayın yanında hem pratik oluyo hemde güzel

bende kızartmayı sevarim
ama ben domates soslu seviyorum üstüne yaa
şöle bol bol domatesten sos yapıyorum güzel oluyo heleki biber kızartmasına

amaan öznur ya doktorum dediğini yap yaptığını yapma derler ya doğru
onlar öyle diyoda kendileri alasını yapıyo
benim patronda kanser doktoru hegün bi sürü kanserli hastaylauğraşıyo
2 sene öncesine kadar günde 2 paket sigara içiyodu
ye sen arada canın istediyse boşver
ben yapıp yiyom kızartma valla rada napiim yaaa

kıslar 10 dk kalmış benim
hadi ii akşamlar size
öpüldünüzzzzzzzzzz

ne yiyeceğimize karar verdik.
kocişle konuştum bebişe faydalı bişi
yiyecez.haftada 1 yada 2 kere yememiz gereken :)

balıkkkkkkkkkkkkkk :roflol:
aman ya boswersene drlar cok bılıo sankı canının ıstedgıını yıyebılıosn asırı olmamak sartıyla bebegın kızartmayada ıhtıyacı var dımı ama :d

balıkkkkkkkkkkkkkk :roflol:
aman ya boswersene drlar cok bılıo sankı canının ıstedgıını yıyebılıosn asırı olmamak sartıyla bebegın kızartmayada ıhtıyacı var dımı ama :d

seval kız sen inanıyonmu dediklerine.
ben inanmıyom valaaaa
niyse arada yemekten bişi çıkmaz.
bu akşamki menüde belli oldu
rahat rahat çıkayım artık
hadi iyi akşamlar şekerim

Kudret kız bebeğinin Maşallahı var Allah nazarlardan korusun ama kızlara bende katılıyorum pişmiş çocuk o yüzden yüzünde isilik olmuş... En azından battaniye örtme üşümez merak etme benimde kuzenimin bebeği olmuştu o ara kardeşi de evlenecektik gittik çocuk sobalı odada, oda kalabalık çocuk pişmiş ama nasıl kafası bile kıpkırmızı sivilciyle doluydu yüzü de kıpkırmızıydı çıkardık çocuğu odadan az hava aldırdık.. ınce şeyler giydir yine istersen kolu bacağı kapalı olsun..

Ay kızlar karnımı acıktırdınız.. Akşam bende balık yedim annem de bende çok severiz geldiğimde hep yapar. Bugünde taze fasulye pişirdim.. Acayip karnım acıktı ama annemi bekliyorum 1 saat sonra gelecek tıkanmak istemiyorum.Patates omleti ben hiç soğanlı yapmamıştım deneyeyim bende havuçu bende severim yoğurtlu felan. Kızartmada bence haftada bir yenebilir yaa sanki annelerimiz hiç mi yememişler yazın mis gibi üstüne de domate sos süper.. Ben karpuz çok severim yanına... Eve dönünce yapam barii...

bende çok çok öpüyorumm onu tombiş yanaklarındann...

günaayyyyydıııııııııınnnnnn
gene bir cumartesi günü ve gene ben çalışıyorum
gene topik 2 gün bom boooşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…