sedacım canım üzülme ilk denemeydi zaten ben eminim olacağına bak bize seneler sonra kavuştuk üzülmemek elde değil ama sen daha yolun en başındasın ümitlerimizi kaybetmek yok bi dahaki aya inşallah dualarımız seninle
Merhaba Hanımlaarrr... Nurtiş sen buranında mesaide kalanısın çok sadıksın topiğe umarım doğumdan sonra boşlamazsın... Bak Kudret'e boşluk buldukça geliyor.. Bende bugün dönüyorum evime eşimi, evimi çok özledim insanın kendi evi gibi yok valla... Annem çok üzüldü hiçbirşey anlamadım diyor ama 1 ayda kalsam hemen geçior yine anlaşılmayacakki.. Bu hafta benim için çok heyecanlı geçecek dualarınızı eksik etmeyin canlarımm... Ben 2 de trene bincem takılıyorum öyle.. Öptüm şekerler...
Sağol Kudretçiğim öyle tabii hemen ilk denemede olsaydı büyük şans olurdu sanırım. Bir de benim rahmim arkaya dönük dr sorun olur demedi ama böyle olanlar biraz geç hamile kalıryormuş ve düşük riski de fazla oluyormuş. Ayrıca kanamam normalden aşırı geliyor acaba dedim tutunamadı mı bebeğim.. Çok pişman oldum sonuç beklerken anneme gittiğime ne de olsa yol yorgunluğu oldu bavul taşıdım eve asansör yok dinlenerek taşıdım gerçi ama evde kimse yoktu çalışıyolar..Neyse bu konuyu soracağım yine yumurtlama takibine gittiğimde bakem arkaya dönük olunca sahiden zor mu oluyor...
he kıs ben gelirim doğumdan sonrada
boşlarmiim heç sizi :)
canım üzülme daha ilk denemede ümitsizliğe kapılma
bak bize senelerce bekledik
5 senelik evliyim ben
ilk 1,5 sene istememiştim ama ondan sonra ki 3,5 yıl nasıl özlemle bekledim yavrumu
buda 42 ay demek 42 ümitsiz ay
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah canım
biliyorum canım bu sitede yıllarca bebek bekleyen kavuşan ve hala kavuşamayanlar var. Çok şükür bir sorunum yok şu an yani.. Dr arıcam yumurtlama zamanı gidicem ama mayısta yumurtam büyümemiştim klomen kullanmıştım ardından kanamam olmuştu ama bu aya yine de etki etmiş ilaç belki yine kullandırır.. Ümitsiz değilim tabi ki.. Ay eşimde yazık ben üzülüyom diye pervane oldu iki gündür normalden de fazla ilgi gösteriyor böle sürekli göz bende üzülüyormuyum diye.. Dün yemek yapıyordum sopan doğradım gözüm yaşardı burnumu çekiyom diyo sen ağlıyon mu.. Onu da üzmek isteme üzülürek.. Kısmet Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.. Sağolasın bitanem desteğin için...
Bu arada Nurten yavaş yavaş illeri geçiyorsun bakıyorum da bu ne hız yahuu göz açıp kapayıncaya kadar Adana'ya gelcen sen...
Çok güzel paylaşım yapmışsın Nurtenciğim.. Ben yoldayken öğrendim şehitlerimizi sabah tv de pek açmamıştım gazete de almadım taksi şoförü söyledi nasıl bir kor girdi ki içime onların aillelerini düşünemiyorum Allah sabır versin.. Bizim şehitlerimiz muhakki cenette ama onların leşleri cehennemin en dibine gitsin.. Yeter artık kaç ayda ne kadar şehit verdik yazık değil mi... Savaş çıkmasın diyorlar savaş çıksa bundan fazla şehit verir miyiz ki bu da bir savaş değil mi... Allah topunun belasını versin...
Ayy gel kıız ben sana burada bi çibörek ısmarlayam... Ohh yarasın bebişe... Ya benim doktorumda sorun değil dedi hatta bu benim 3. doktorum hiçbiri sorun olur demedi araştırdığım kadarıyla ilk seferde bile hamile kalan olmuş ama düşük riski de olabiliyormuş.. Neyse artık bu bebek konusundan da çk konuşmak istemiyorum kendi kendime nazr değdiriyorum sanırım çok odaklandım her lafım sözm bebek oldu oluruna bırakak en iyisi.. Gel kız öp beniii şöleee bi sarıl da bulaşsın bana daa... Göbşünü de azcıık dokunduruver... Anaaam kız ben senin gibi hamile olursam daha senin aylarında yerimden kalkamam beaaa...
Ay Nurten yalnız bu aralar uğrama buraya anacım gerçi çok var 26 ya ama bizim evin yanındaki cafeyi sattılar inşaat başladı apartman dikilcek anam sabahtan beri dozer işliyor. Ben İstanbul'dayken de çatıyı felan tiritlerle kırmışlar eşim zor durmuş evde cumada işe gitmemişti bir d cumartesii hiç uyuyamamış yazık.. Aynen tüm ses evin içinde.. Ben kocişi yolladım yattım anam bir gürültü bir zelzele dedim deprem oluyor herhal korktum ya.. Çekeceğiz artık valla bu yaz yandık yaz tatili gelsede kaçsak yaa.. Bir de derslerden kalırsam bu seste ne güzel çalışılır ama dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?