- Konu Sahibi EU3
-
- #16.061
nurtencim bende artık çok zor uyuyorum yaaa.
karnım rahatsız ediyo.yan yatınca bi taraftan asılılıyolar gibi
hissediyorum yastık koyuyorum ama şekilden şekile giriyorum.
o yastığı ayarlamak da zor oluyor. akşamları erkenden uykum da
gelmiyor sonra sabah kalktığımda uykuya doymamış oluyorum.
izne çıksak da sabah uykusuna bi doysak şöyle.
Sağol Kudretçiğim öyle tabii hemen ilk denemede olsaydı büyük şans olurdu sanırım. Bir de benim rahmim arkaya dönük dr sorun olur demedi ama böyle olanlar biraz geç hamile kalıryormuş ve düşük riski de fazla oluyormuş. Ayrıca kanamam normalden aşırı geliyor acaba dedim tutunamadı mı bebeğim.. Çok pişman oldum sonuç beklerken anneme gittiğime ne de olsa yol yorgunluğu oldu bavul taşıdım eve asansör yok dinlenerek taşıdım gerçi ama evde kimse yoktu çalışıyolar..Neyse bu konuyu soracağım yine yumurtlama takibine gittiğimde bakem arkaya dönük olunca sahiden zor mu oluyor...
kıyamammm benimdeeee..
hadi gel bize uyuyalım..
sabah kociş geçirdikten sonra yatıyorum(sabahın 6,30da kalkıpta napıcam) neyse saaat 7,30 gibi biri zile bastı.. komşunun oğlu merdiven otomatiğine basıcağına yanlışlıkla benim zile basmış ama uykum kırıldı bidefa.. tekrar uyuyamadım..
sedacım bu adımı bi merdivenin ilk basamağı olarak düşün.. bak bi basamak ilerledin.. malesef önünde kaç basamak olduğunu bilemiyoruz ama başlamak yolun yarısıdır demişler... az sabır..
adetin gelmesininde yolculukla bi ilgisi yok.. bebiş tutunacağı varsa tutunur.. kanamanın azlığı çokluğuda o ayki rahim duvarının kalınlığıyla ilgili.. hatta o ay rahim duvarı kalınsa parça parça şeklinde bile adetin gelebilir.. normal miş bu durum.. aklın takılmasın.. bana güven..
şu rahim olayına gelince.. benimde rahimim ters.. bugüne dek 6 dr değiştirdim hepiside (tüp drum dahil) rahim şekilleri her kişide farklılık gösterebilir. bu hamile kalmaya engel bi drum değildir. dediler..
şu düşük olur diyenlerde koca-karılar. boş ver sen milleti önemli olan drların dediği..
sadece ilk hamiş kaldığımda tüp drum 1 hafta sırt üstü yatki rahimin normal şekle girerken karnın ağrımasın demişti (o da yumoşlarım toplanırken içersi azda olsa zorlandığından) okadar.. başka bi şey yoktu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?