Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.

sedacım seninde hakkında hayırlısı.bu daha ilk denemeydi.hiç meraklanma,
inşallah oluruna bırakmayı başarabilirsin.o geleceği zamanı çok iyi biliyor
zaten.sadece sabır gerekli canım.

nurtencim bende artık çok zor uyuyorum yaaa.
karnım rahatsız ediyo.yan yatınca bi taraftan asılılıyolar gibi
hissediyorum yastık koyuyorum ama şekilden şekile giriyorum.
o yastığı ayarlamak da zor oluyor. akşamları erkenden uykum da
gelmiyor sonra sabah kalktığımda uykuya doymamış oluyorum.
izne çıksak da sabah uykusuna bi doysak şöyle.

offffff sorma ya
şeytan 32 de çık izne diyoda
yavruma kıyamıyom dayanabildiğim kadar dayanıcam artık

günaydın gülecim
hoşgeldin
benim çıkmam gerek hadi hoşçakalın

sedacım bu adımı bi merdivenin ilk basamağı olarak düşün.. bak bi basamak ilerledin.. malesef önünde kaç basamak olduğunu bilemiyoruz ama başlamak yolun yarısıdır demişler... az sabır..
adetin gelmesininde yolculukla bi ilgisi yok.. bebiş tutunacağı varsa tutunur.. kanamanın azlığı çokluğuda o ayki rahim duvarının kalınlığıyla ilgili.. hatta o ay rahim duvarı kalınsa parça parça şeklinde bile adetin gelebilir.. normal miş bu durum.. aklın takılmasın.. bana güven..

şu rahim olayına gelince.. benimde rahimim ters.. bugüne dek 6 dr değiştirdim hepiside (tüp drum dahil) rahim şekilleri her kişide farklılık gösterebilir. bu hamile kalmaya engel bi drum değildir. dediler..
şu düşük olur diyenlerde koca-karılar. boş ver sen milleti önemli olan drların dediği..
sadece ilk hamiş kaldığımda tüp drum 1 hafta sırt üstü yatki rahimin normal şekle girerken karnın ağrımasın demişti (o da yumoşlarım toplanırken içersi azda olsa zorlandığından) okadar.. başka bi şey yoktu..

kıyamammm benimdeeee..
hadi gel bize uyuyalım..

sabah kociş geçirdikten sonra yatıyorum(sabahın 6,30da kalkıpta napıcam) neyse saaat 7,30 gibi biri zile bastı.. komşunun oğlu merdiven otomatiğine basıcağına yanlışlıkla benim zile basmış ama uykum kırıldı bidefa.. tekrar uyuyamadım..

kıs gece hiç uyuyamıyorum
bi taraftan diğer tarafa dönmek bi işkence
gece evde dolandım durdum
eşimde huzursuz oldu uyuyamadı oda benim yüzümden
doğuma kadar böyle sürerse vay halimeeeee
şu doğum iznime bi çıkaydım hiç yoktan evde yatardım bol bol

benim yemek saatimde geçmişte canım heç bişi istemiyo
neyse az çok atıştiriim bari napiim
hadi görüşürük ben birazdan dönerim

Nurten canım aof sitesinden çıkmıyorum nerdeyse ama yok yaa aradım haftasonuna doğru dedi ya çarşamba ya cuma diye bekliyorum bugün olursa sürpriz olur valla eziyet çektiriyorlar.onlarda...

ya işte canım bende diyorum anneme 3 dr gittim sorun olur demedi hep sorun değil dediler dedim hatta bir doktorum üstünde bile durmadı ben söyledim haaa evet ama bişi değil o dedi dedim. Ya annemde işyerinden birine demiş o da düşük olur felan olur demiş annemin kafasıın bulandırmış ikna edene kadar canım çıktı yaa... Anneme de bekleme de olduğumu sölemek zorunda kaldım orada dikkat edeceğimden sonra olmadığını söyledim gelince o da üzülmüştür keşek demeseydim dedim ama daha demicem.. Kısmet alnımızda ne zaman yazıldıyda o zaman olacak. Odaklandıkça sorun çıkıyor sanki en iyisi çok odaklanmamak elde değil ama yapmaya çalışacağım.. Hiç olmazsa bu zaman zarfında yememe içmeme daha özen gösteririm diyorum daha hayırlı olacak belki Allah'tan hayırlısı... Sağolun destekleriniz için..

selam kızlar hazyırlı haftalar hepinize bana özellikle cuma kısmetse profa gidecez inşallah mubarek gün hayırlı haberlerle dönerimmm
sedacım sakın üzülme hatta her ay kendini bu ayda nasıl olsa olmaz diye şartla yoksa birkaç ay sonra iyice sters olursun progestan çıkar vs vs sakın canım tamam mı ayrıca hiç takma rahimi falan benimde miyomum var nette bebek tutmaz tutarsa ya düşer yada miyon da büyür bebeğe yer bırakmaz yazıyordu şimdi hep baktırıyorum cm büyümemiş maşallah bak progestanım yüksekti ilaç içtim hemen hamile kaldım hemde ikiz hemde 34 yaşında Allah ol dedimi oluyo sadece sabırlı ol vaktini bekle canımm gerisi boş üzüntü

kızlar cuma eve gittim ya bugün sabah işe çıktım bütün haftasonu evdeydim yattım yuvarlandımm ohhh ne iyi geldii az az da iş yaptım evde evimde miss olduu dünde bütün gün koçişle evdeydik basbaşa süperdi yanii haftalardır hep biyerlere gittik yada misafir geldi hep koşturmacaydı parmağıda uff zaten nazladım onu hepp ihhi ihhhiii

kıslar benimde alıkllı kocişim hafta sonu az kaldı çatıdan düşüyomuş
Allah korumuş yani
biz enüst kattayız cumartesi akşam fırtına çıktı burda
bizim asansör boşluğu tarafında üstte cam koymuşlar çatıya o aşşa uçtu
benim kocişte karşı dairedeki adam birde yönetici hep birlikte yukatı bakalım üstümüse akmasın yağmur diye
benim akıllı koca çık o fırtınadan çatının tepeye kapatmaya çalış orayı
ayağı kayınca tutunmuş orda biyere Allahtan ama ayağına çam parçaları batmış
yazık ayağının altı paramparça olmuş
ah ah dedim eşime akarsa aksın sani bi badanalık işi var senin canından kıymetlimi
deli benim adam yaaaaaaaaaaa
kalpten götürcekti beni gece gece

kıslar ben hafta sonu bebek şekerlerimi yapmaya başladım
bitsin çeker gösteririm size
şimdilik tüllere lavantalarını sardım
sarma işi bitince kocişimle silikonla yıldızları ve nazar boncuklarını yapıştırcez

ay sabahtan beri ben geliyom siz gidiyonuz he
sinir oldum sizeeeeeeeee
zaten bugün patronlar üstüme üstüme geliyo nefret etteiriyolar işten felan alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…